AndrzejTrg 378 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Podadzą wymagania w grudniu... po południu 1
JeRRyF3D 589 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Aż jestem ciekaw, skoro taki indiana ma w specce 4090.
azgan 836 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 8 godzin temu, Godlike napisał(a): A wiadomo kiedy podadzą wymagania? Bo mi się coś kojarzy, że kiedyś mówili o grudniu. Ja Ci mogę powiedzieć jakie będą 😉 4K detale bardzo wysokie i 60fps https://www.dsogaming.com/news/amd-ryzen-7950x3d-with-nvidia-rtx-4080-super-can-run-kingdom-come-deliverance-2-with-40fps-at-4k-epic-settings/ 1
Godlike 183 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) Mnie bardziej interesuje 1440p Ale po przeczytaniu tego artykułu i jak się włączy rozmydlacza może nie będzie tak źle na 4070ti. Edytowane 4 Grudnia przez Godlike 1
azgan 836 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Teraz, Godlike napisał(a): Mnie bardziej interesuje 1440p 4070 spokojnie wystarczy 😉
wrobel_krk 409 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Ja własnie kupiłem jedynkę royal editon za 20zł na Steam, namówiliście tym tematem. 2
voltq 326 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 4 godziny temu, azgan napisał(a): Ja Ci mogę powiedzieć jakie będą 😉 4K detale bardzo wysokie i 60fps https://www.dsogaming.com/news/amd-ryzen-7950x3d-with-nvidia-rtx-4080-super-can-run-kingdom-come-deliverance-2-with-40fps-at-4k-epic-settings/ Czyli na ps5 pro będzie osiągalne 60 fps i 1440p 7950x3d jest gorsza od 7800x3d Cyberpunk ma chyba wyższe wymagania Do 4k u mnie na pc będzie potrzebny DLSS quality Edytowane 4 Grudnia przez voltq 1
wrobel_krk 409 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) Cyberek nie ma x3d: Phantom Liberty – wymagania zalecane dla ray tracingu overdrive: System operacyjny: Windows 10 (64-bit) Procesor: Intel Core i9-12900 / AMD Ryzen 9 7900X Karta graficzna: NVIDIA GeForce 4080 (16 GB VRAM) Pamięć RAM: 24 GB Wolne miejsce na dysku: 70 GB NVMe Rozdzielczość: 2160p, ray tracing overdrive, 60 klatek na sekundę Edytowane 4 Grudnia przez wrobel_krk
voltq 326 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Ale to do epickich Czyli będzie low , medium , high , ultra high i epickie w przyszłości Uważam że przy dobrej optymalizacji spokojnie 60 fps że spadkami i 1440p jest osiągalne detale low-medium
Godlike 183 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 2 godziny temu, voltq napisał(a): Czyli na ps5 pro będzie osiągalne 60 fps i 1440p 7950x3d jest gorsza od 7800x3d Cyberpunk ma chyba wyższe wymagania Do 4k u mnie na pc będzie potrzebny DLSS quality Zależy w jakiej grze, w jednej lepiej sobie radzi 7800x3d w innej 7950x3d. 1
azgan 836 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 1 godzinę temu, voltq napisał(a): Ale to do epickich Czyli będzie low , medium , high , ultra high i epickie w przyszłości Uważam że przy dobrej optymalizacji spokojnie 60 fps że spadkami i 1440p jest osiągalne detale low-medium Epickie to są pewnie pod RTX5090 w natywnym 4K ale spoko ta gra już na wysokich wygląda wystarczająco dobrze Edytowane 4 Grudnia przez azgan 1
kolo.d 15 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 21 godzin temu, Asag napisał(a): GGDeals najtaniej pokazuje 237 w CDKeys. CDKeys jest bezpieczne? 1
Asag 77 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 4 godziny temu, kolo.d napisał(a): CDKeys jest bezpieczne? Nie mam pojęcia, tak tylko informacyjnie podałem.
Godlike 183 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 5 godzin temu, kolo.d napisał(a): CDKeys jest bezpieczne? Tak, robiłem tam kilkukrotnie zakupy i klucze były szybko i bez problemu aktywowałem na platformie na którą były kupowane. https://www.gry-online.pl/newsroom/warhorse-przyspiesza-kingdom-come-2-ma-nowa-date-premiery-jutro-t/z32b9c3 Jutro mają podać wymagania Edytowane 4 Grudnia przez Godlike 1 1
JeanPepin 92 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 3 godziny temu, Tomek1623 napisał(a): Noo i takie zmiany daty premiery to ja szanuje 1 1
Reddzik 585 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 6 godzin temu, kolo.d napisał(a): CDKeys jest bezpieczne? Bezpieczne, kupuję tam gierki, ostatnio preorder Stalkera 2. 1
mag_zbc 46 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Nie wiem czy już było ale Około 4:00 mówi że: - poziom szczegółowości środowiska i roślinności dużo lepszy niż w jedynce - dużo lepiej zoptymalizowana niż jedynka - twierdzi że jego 4070 Super nie dawał w jedynce rady na najwyższych ustawieniach, ale w dwójce rzadko kiedy miał jakiekolwiek problemy z wydajnością 2
Pavel87 205 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Muszą być już pewni jakości skoro przenieśli premierę tydzień wcześniej...No chyba, że boją się bezpośredniego starcia z czarnym samurajem 1
mag_zbc 46 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Ponoć jutro będzie nowe info - wymagania sprzętowe i nowy trailer 1
ODIN85 646 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Godzinę temu, JeanPepin napisał(a): Noo i takie zmiany daty premiery to ja szanuje Niektórzy urlop brali na poprzedni termian a teraz lipa 1 4
Rekomendowane odpowiedzi