azgan 1 127 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 6 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Czy to prawda że nowe RTX serii 5000 niedomagają mocą. Wdziałem testy i jest naprawdę słabiutko. https://ithardware.pl/aktualnosci/geforce_rtx_5080_wyraznie_slabszy_od_geforce_a_rtx_4090-38447.html https://ithardware.pl/aktualnosci/test_geforce_rtx_5090-38357.html 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) No i właśnie o tym mówię coś nie pykło Uch coś czuje ten kto kupił nowe karty RTX z serii 5000 naprawdę się ostro przejechał dupcią po drodze asfaltowej Edytowane 28 Stycznia przez Czubatka Boża 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 7 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): No i właśnie o tym mówię coś nie pykło Uch coś czuje ten kto kupił nowe karty RTX z serii 5000 naprawdę się ostro przejechał dupcią po drodze asfaltowej Chcesz drame odnosnie 50X0? Wal tam! https://forum.ithardware.pl/topic/8005-rtx-50x0-blackwell-wątek-zbiorczy/page/642/#comment-123155 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Chcesz drame odnosnie 50X0? Wal tam! https://forum.ithardware.pl/topic/8005-rtx-50x0-blackwell-wątek-zbiorczy/page/642/#comment-123155 Dziękuje przyjacielu aż się wyruszyłem
Slayer 253 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Może głupie pytanie ale gram w tego KCD1 i jednej rzeczy nie rozumiem. Po co te comobsy sie odblokowywuje jak tego nie idzie wyprowadzić? Przeciwnicy albo robią blok albo masterstrike a ja mam bezbłędnie w nich wpakować kombinacje 5 ciosów w odpowiedniej kolejności? Na pytanie to jak ja gram odpowiem, że buławą i 2 razy walne w łeb i chłop leży więc nie zaprzątałem sobie głowy nauką combosów. 1
voltq 1 372 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 15 minut temu, Slayer napisał(a): Może głupie pytanie ale gram w tego KCD1 i jednej rzeczy nie rozumiem. Po co te comobsy sie odblokowywuje jak tego nie idzie wyprowadzić? Przeciwnicy albo robią blok albo masterstrike a ja mam bezbłędnie w nich wpakować kombinacje 5 ciosów w odpowiedniej kolejności? Na pytanie to jak ja gram odpowiem, że buławą i 2 razy walne w łeb i chłop leży więc nie zaprzątałem sobie głowy nauką combosów. Na początek rób te 3 przyciskowe combosy , 5 są duzo trudniejsze i wymagają czesto perfekcyjnego bloku i rozpoczęcia combo od miejsca gdzie przeciwnik nie trzyma miecza 1
Vulc 2 191 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) 50 minut temu, Slayer napisał(a): Może głupie pytanie ale gram w tego KCD1 i jednej rzeczy nie rozumiem. Po co te comobsy sie odblokowywuje jak tego nie idzie wyprowadzić? Przeciwnicy albo robią blok albo masterstrike a ja mam bezbłędnie w nich wpakować kombinacje 5 ciosów w odpowiedniej kolejności? Tutaj akurat masz rację, walka w KCD nie jest idealna, zbyt często zdarza się że byle wieśniak to mistrz miecza i paruje wszystkie próby wyprowadzenia combo. W rezultacie najlepszą taktyką jest właśnie Master Strike. Twórcy o tym wiedzą i mówili, że temat zostanie jakoś zaadresowany w dwójce. Edytowane 28 Stycznia przez Vulc 1 1
Slayer 253 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia a to git bo faktycznie wystarczy master strike i juz nic wiecej po prostu nie trzeba, tym rozwala sie wszystkich jak leci a te combosy w tym momencie brzmią jak fanaberia. 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Totalnie nie tego się spodziewałem, ale dobre fes. Preload na pc 3 lutego 17:00 premiera 4 lutego 17:00 Edytowane 28 Stycznia przez Tomek_ITH 2 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ja mam szybki Internet światłowodowy więc gierka pobierze się wciągu 1h 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Ja mam szybki radiowy w 15-20h powinno się wyrobić Edytowane 28 Stycznia przez Tomek_ITH 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 47 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Zdążysz przynajmniej pobrać Już mam światłowód więc na to nie patrzę
voltq 1 372 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ciekawe ile osób będzie na steam 4 lutego w gierce , mnie od 4 nie ma do końca lutego mam urlop
Isharoth 597 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ten trailer mi się trochę ze Shrekiem kojarzy.
voltq 1 372 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Czy ja dobrze tam widzę ze mamy dead eye w łuku :D? gra bedzie jeszcze prostsza ?
Slayer 253 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 49 minut temu, samsung70 napisał(a): gdyby to tylko bylo TPP Panie, ileż można. Po RDR2 i Wieśku mam absolutnie dość TPP. 2
samsung70 210 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Godzinę temu, Slayer napisał(a): Panie, ileż można. Po RDR2 i Wieśku mam absolutnie dość TPP. Można. Do końca życia. Kiedyś włączyłem jedynkę i szybko uciekłem. Ale ja to jestem noob gamer 1 1
Wu70 739 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 3 godziny temu, voltq napisał(a): Ciekawe ile osób będzie na steam 4 lutego w gierce Sporo, spodziewam się niezłego review bombing i refundów 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Lepiej ograć KCD 1 samemu , z modami na PC to prawie jak KCD 2
Rekomendowane odpowiedzi