Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Vulc napisał(a):

Ja już odblokowałem dostęp na wesele poprzez kowala, ale teraz chcę zrobić jeszcze zadania od młynarza, bo w sumie nic nie zaszkodzi.

Warto zrobić zadania obu stron 

Opublikowano
12 minut temu, Vulc napisał(a):

Ja już odblokowałem dostęp na wesele poprzez kowala, ale teraz chcę zrobić jeszcze zadania od młynarza, bo w sumie nic nie zaszkodzi.

Ja robię młynarza, właśnie się zastanawiałem czy jak skończę to zniknie kowal.

• Like 1
Opublikowano

Dzisiaj stałem przed wyborem, KCD 2 czy Horizon: FW :woot:
Jedna ledwo po premierze, a druga połatana i z kupki wstydu ... no cóż poczekam na pierwsze łatki do KCD 2 i jak mnie nieco znudzi H:FW to wtedy zagram :heu:

• Like 2
  • Sad 2
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, voltq napisał(a):

Szkoda że nadal działa bigowanie przeciwników, wchodzę na skałkę z łukiem a bandyci którzy nie mają łuków kręcą się w kółko xD

Tak

Za szybko leci postęp umiejętności czekam na hardkor mode

Dopiero 4 zadania główne zrobiłem 

IMG_20250207_170523.jpg

CE-108255-1 czy może jakiś inny? 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, PaVLo napisał(a):

Dzisiaj stałem przed wyborem, KCD 2 czy Horizon: FW :woot:
Jedna ledwo po premierze, a druga połatana i z kupki wstydu ... no cóż poczekam na pierwsze łatki do KCD 2 i jak mnie nieco znudzi H:FW to wtedy zagram :heu:

Ogolnie H:FW ma srednio/dobre oceny od graczy ale dla mnie to byla mega przygoda.

Przy 4090 bedziesz mega zadowolony z grafiki. Mala rada, pierwsza lokacje wymaksuj, potem im dalej w las tym mniej misji pobocznych rob. No i graj na normalmu. Ja grajac na ultra hard strasznie sie zmeczylem

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

K***. Rzucałem se dla beki kamieniami przez okno komuś żeby zobaczyć reakcję. No i rzuciłem w kurczaka też, nawet nie myślałem, że trafię. Kurczak trup, cała wiocha się na mnie rzuciła i z mieczem wyskoczył parobek jakiś co mnie 3 ciosami załatwił. 

Kończę na dziś 8:E

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

Szkoda że nadal działa bigowanie przeciwników, wchodzę na skałkę z łukiem a bandyci którzy nie mają łuków kręcą się w kółko xD

Tak

Za szybko leci postęp umiejętności czekam na hardkor mode

Dopiero 4 zadania główne zrobiłem 

Z ciekawości Ty z tym menu TV grasz non stop? Bo na każdym Twoim ss to jest :) na początkowych myślałem że to taki gadżet z gry, a późńiej się przypatrzyłem i widzę funkcje tv/monitora  

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Hector_187 napisał(a):

Ustawienia (zębatka w prawym górnym rogu)>system>historia błędów

CE-108255-1 , GODZ 17:20

9 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Z ciekawości Ty z tym menu TV grasz non stop? Bo na każdym Twoim ss to jest :) na początkowych myślałem że to taki gadżet z gry, a późńiej się przypatrzyłem i widzę funkcje tv/monitora  

Nie , akurat miałem włączone, pomiędzy zadaniami patrzę ile fps jest

20 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

8 godzin gry za mna.. przez cały czas było słonecznie a teraz leje już drugi dzień pod rząd :E 

20250207135104_1.thumb.jpg.809a3febb91c0397d302e1840a95550c.jpg

btw. co robicie z kosztownościami, naszyjniki, obrączki - sprzedawać od razu?

Tych których nie używam , sprzedaje , można coś zostawić ewentualnie bo w KCD 1 można było dawać Teresie pierścionki 

Edytowane przez voltq
  • Like 2