Sheenek 330 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ja się martwie tylko o to czy Ps5 styknie czy Pro już kupować Haha, a ja juz mam, i w sumie chyba tak naprawde do tej gry je dopiero wykozystam W sumie od wczoraj gram w TLoU2 Remastered na nim, ale to bylo nie planowane. 1 godzinę temu, AldousHuxley napisał(a): Ale ta gra to będzie majstersztyk,tyle czasu dopracowywania,doświadczenia z poprzedniej wersji,może kosztować i 300zł na premierę i tak ją kupię. Rockstar trzyma jakość od 2000. Przeciez koszt tej gry na konsole nie ma znaczenia jak bierzesz plytke. Przejdziesz i sprzedasz o 50-70 zl taniej
kanon7 600 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 7 godzin temu, J4Z66 napisał(a): Z tego co kojarzę to wersje PC miały zawsze problemy z optymalizacją. 😀 Oj nie, GTA V na PC miało bardzo dobrą optymalizację. Na premierę PC (2015 r.); laptop do gier poniżej średniej na tamten czas: i5 2450m (2 rdzenie, 4 wątki), 6GB, nvidia 540M 2GB -> GTA V na średnich było stałe 40 kl/s. Dodając do średnich coś więcej, mając stałe 30 kl/s - to na 2015 r. - optymalizacja gry była bdb. Problem z optymalizacją tak na prawdę to miała część tylko GTA IV. 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ja się martwie tylko o to czy Ps5 styknie czy Pro już kupować Xbox Series S --> "potrzymaj mi piwo!" a Ty się martwisz o PS5 2 godziny temu, AldousHuxley napisał(a): Ale ta gra to będzie majstersztyk,tyle czasu dopracowywania,doświadczenia z poprzedniej wersji,może kosztować i 300zł na premierę i tak ją kupię. Rockstar trzyma jakość od 2000. ? hę jak gra będzie kosztować na premierę 3xx zł to będzie dobrze, a realnie przewiduję 4xx zł u nas.
Wu70 739 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Może być i 500 to kpina że w tej samej cenie będą też takie generyczne klony jak COD czy AC
luk21pl 42 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 2 godziny temu, kanon7 napisał(a): 2 godziny temu, kanon7 napisał(a): Oj nie, GTA V na PC miało bardzo dobrą optymalizację. Na premierę PC (2015 r.); laptop do gier poniżej średniej na tamten czas: i5 2450m (2 rdzenie, 4 wątki), 6GB, nvidia 540M 2GB -> GTA V na średnich było stałe 40 kl/s. Dodając do średnich coś więcej, mając stałe 30 kl/s - to na 2015 r. - optymalizacja gry była bdb. Problem z optymalizacją tak na prawdę to miała część tylko GTA IV. A jak było z optymalizacją w GTA San Andreas na PC z chwilą premiery?
kanon7 600 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia ^^ zapewne lepiej, niż z jakością cytowania / odpowiadania postami u Ciebie
ODIN85 3 504 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 5 godzin temu, Wu70 napisał(a): Może być i 500 to kpina że w tej samej cenie będą też takie generyczne klony jak COD czy AC Coda i Ac to można ograć za grosze w abo. Tu takiego luksusu nie będzie.
CrooV 80 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) https://www.rockstargames.com/newswire/article/258aa538o412ok/grand-theft-auto-vi-is-now-coming-may-26-2026 Ciekawe kiedy trailerem jakimś sypną. Edytowane 2 Maja przez CrooV 2 1
CrooV 80 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Teraz wszystkie gry co miały wyjść w 2k26 wyjdą w 2k25
Phoenix. 4 730 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja https://www.ppe.pl/news/368906/gta-6-data-premiery-ujawniona-nie-mamy-dobrych-wiesci.html PL. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja To jest hit, dziobią tą grę 10 lat a jeszcze obsuwa 🤣 2
lukadd 2 916 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Ja się nic innego nie spodziewałem, nie ma kolejnego trailera, to musi być obsuwa 1
Pavel87 703 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) Masakra, chyba nikt się nie spodziewał aż takiej obsuwy, ogólnie myślałem, że będzię ciężko żeby to wyszło w tym roku, ale premiera za ponad rok to całkiem odległa data mimo wszystko Edytowane 2 Maja przez Pavel87
ryba 1 246 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 2 minuty temu, MrKetiw napisał(a): To jest hit, dziobią tą grę 10 lat a jeszcze obsuwa 🤣 Relatywnie to mozna powiedziec, ze bardziej ~6 lat (od momentu posiadania prototypow obecnych konsol). Wczesniej to mogli pracowac nad konceptami i jakas baza. Ale prawdziwa praca to poczatek obecnych konsol.
Tomek1623 266 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Szkoda, aż tyle... Dekada produkcji i tradycyjnie na koniec fikołki. Hajp mi siadł, zapominam o tym tytule w tym roku. Na szczęście będzie w co grać.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Pol roku szybko zleci, osobiscie i tak nie czekam bo konsolowe doznanie w 30fps mnie nie interesuje, chocby to byl swiety gral gamingu 1
lukadd 2 916 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 2 minuty temu, Pavel87 napisał(a): Masakra, chyba nikt się nie spodziewał aż takiej obsuwy, ogólnie myślałem, że będzię ciężko żeby to wyszło w tym roku, ale premiera za ponad rok to całkiem odległa data mimo wszystko Jak nikt się nie spodziewał. Przecież brak kolejnego trailera to w zasadzie było potwierdzenie, że jest obsuwa i w najbardziej optymistycznej wersji gra może wyjdzie koniec 2025 czy na przełomie 2025/2026. Maj 2026 to tylko ~5 miechów extra Nic specjalnego w świecie gier, oby nie musieli jeszcze z 2 razy przekładać w oczekiwaniu na nową generację konsol czyli PS6, aby to pociągła
Reddzik 2 777 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Nie grałem w GTA 5, więc może w ciągu roku odpalę Epica i zagram. Nie jestem wielkim fanem, więc przesuwa nie robi na mnie wrażenia, jestem ciekaw jaki będzie wpływ na branżę i jaki będzie stan techniczny i jakościowy tej gry.
Kakarotto 730 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Im później premiera, tym bardziej dopracowany produkt końcowy otrzymamy. Żartowałem. Jakoś specjalnie nie czekam na tę grę, ale jak będzie dostępna na PC to może rzucę okiem.
Pavel87 703 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja @lukaddNo niby tak, ale było też co raz więcej głosów, żę drugi trailer będzie niebawem a trzeci będzie blisko premiery gry. Dużo się mówiło o końcu listopada jako okno premierowe.
lukadd 2 916 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) To tylko plotkarskie serwisy tak snuły. Brak trailera po nowym roku to już zapalała się lampka ostrzegawcza. Pewnie teraz będą cieli fizykę i optymalizowali, aby jako tako to chodziło na PS5 z słabym prockiem A później wersja na PCty i konsole nowej generacji Edytowane 2 Maja przez lukadd
ryba 1 246 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 14 minut temu, lukadd napisał(a): Jak nikt się nie spodziewał. Przecież brak kolejnego trailera to w zasadzie było potwierdzenie, że jest obsuwa i w najbardziej optymistycznej wersji gra może wyjdzie koniec 2025 czy na przełomie 2025/2026. Maj 2026 to tylko ~5 miechów extra Nic specjalnego w świecie gier, oby nie musieli jeszcze z 2 razy przekładać w oczekiwaniu na nową generację konsol czyli PS6, aby to pociągła raczej +9 miechow. Poczatkowo mialo byc jesien 2025 I jakos ze 2-3 dni temu byla plotka, ze w na dniach w maju bedzie nowe info, kazdy czekal na trailer, a tu flop i przekladka kilka miechow
Rekomendowane odpowiedzi