AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 8 godzin temu, kanon7 napisał(a): a GTA VI jest tworzone na silniku Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) – który jest na rynku od 2006 r. boom Co nie zmienia faktu że dalej wygląda bardzo ładnie i działa jak powinien, a nie wymaga topowych podzespołów, które i tak klękają(UE 5). Można? Można
kanon7 599 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia @AndrzejTrgoj tam, po prostu UE5 ma minimalne wymagania większe, niż specyfikacja Xbox Series S
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Tylko są projekty które korzystają z min. wymagań i wyglądają jak wyglądaj, a porównasz to do bardziej wymagających projektów to jest to niebo a ziemia. Ss poglądowy i gry mogą wyglądać tak albo tak, a Ty jakbyś wolał grać?
ODIN85 3 502 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia https://ithardware.pl/aktualnosci/gta_6_data_premiery-44209.html
JeanPepin 333 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Takie newsy są fajne , ale generalnie za dwa miesiące może powiedzieć że zostanie opóźnione przekonania się zmieniają ciekawe czy pójda w to że zawsze robią dwie obsuwy czy jednak w to że nie robią obsuwy jak podają dokładna datę , jeden trend pójdzie w zapomnienie
ODIN85 3 502 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia https://ithardware.pl/aktualnosci/rockstar_300_milionow_dolarow_woda_gta_6-44490.html
PaVLo 919 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Oby nie zapomnieli o realistycznie unoszących się 1
Krystian03 12 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Nie wiem dlaczego, ale mi się wydaję że wersja premierowa GTA VI będzie kosztować co najmniej 400 zł patrząc ile kosztowały gry definitive i porty na nowsze generacje pomimo że to nawet nie były remake a błędy jakie były to takie zostały.
galakty 3 322 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Się poczeka i kupi taniej, problem mają tylko Ci co nie wytrzymują na premierę. 1
KamcioGF 67 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Takie bzdetne artykuły powstają dla kilków i niczego więcej. Ch*j ich wie czy gra wyjdzie tego 26 maja czy nie, możliwe, że nawet R* i T2 nie wie. Tak samo cena gry. Obstawiam, że na konsolach standardowe 300 kiladziesiąt zł a resztę kasy przez następne 15 lat będą trzepać na online.
ODIN85 3 502 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, Krystian03 napisał(a): Nie wiem dlaczego, ale mi się wydaję że wersja premierowa GTA VI będzie kosztować co najmniej 400 zł patrząc ile kosztowały gry definitive i porty na nowsze generacje pomimo że to nawet nie były remake a błędy jakie były to takie zostały. Max 499zł mogę dać
maxmaster027 886 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Rok temu pisali że bedzie 299zł standardowa wersja. Dzisiaj juz sie mowi o 499zl, To za rok bedzie jeszcze wiecej. 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dzisiaj to sa tylko plotki z tylka i nic wiecej a portale same nakrecaja taki stan rzeczy W zadne 100dolow nie wierze, co najwyzej 79.99$ max.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 6 godzin temu, galakty napisał(a): Się poczeka i kupi taniej, problem mają tylko Ci co nie wytrzymują na premierę. Jeszcze preordera nie złożyłeś? No wiesz Ty co... Ja już 3 złożyłem aby przypadkiem nie wykupili, i pewnie dostanę jakieś mega super wypasione bonusy 😁 które dają 1
maras2574 891 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) 22 godziny temu, galakty napisał(a): Się poczeka i kupi taniej, problem mają tylko Ci co nie wytrzymują na premierę. To trochę długo możesz czekać, Rockstar długo trzyma cenę GTA to GTA, preorder obowiązkowy 🤪 Ale to pewnie nie wcześniej jak w 2027 Edytowane 27 Sierpnia przez maras2574
JeanPepin 333 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 15 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Nie da się jeszcze. Ale do listy życzeń już dodaj
łukasz850 143 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Sądze ,że jesli do końca roku nie będzie sprzedazy preorderów to na 90% premiera zostanie przesunięta. Do listopada 80% szans. Potem w styczniu już 99%
SaRaSaRa 13 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia pre-ordery na dobre to ruszą dopiero w marcu
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia W dniu 27.08.2025 o 09:53, JeanPepin napisał(a): Ale do listy życzeń już dodaj Hahah nie widzę postów tego typa, ale on napisał pod moim postem że nie da się jeszcze robić preordera...
Rekomendowane odpowiedzi