Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 864
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 godzin temu, kanon7 napisał(a):

a GTA VI jest tworzone na silniku Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) – który jest na rynku od 2006 r. :E boom :E 

Co nie zmienia faktu że dalej wygląda bardzo ładnie i działa jak powinien, a nie wymaga topowych podzespołów, które i tak klękają(UE 5). Można? Można :) 

Opublikowano

Tylko są projekty które korzystają z min. wymagań i wyglądają jak wyglądaj, a porównasz to do bardziej wymagających projektów to jest to niebo a ziemia. Ss poglądowy i gry mogą wyglądać tak albo tak, a Ty jakbyś wolał grać?

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Takie newsy są fajne , ale generalnie za dwa miesiące może powiedzieć że zostanie opóźnione :E przekonania się zmieniają :Eciekawe czy pójda w to że zawsze robią dwie obsuwy czy jednak w to że nie robią obsuwy jak podają dokładna datę , jeden trend pójdzie w zapomnienie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale mi się wydaję że wersja premierowa GTA VI będzie kosztować co najmniej 400 zł patrząc ile kosztowały gry definitive i porty na nowsze generacje pomimo że to nawet nie były remake a błędy jakie były to takie zostały.

Opublikowano

Takie bzdetne artykuły powstają dla kilków i niczego więcej. Ch*j ich wie czy gra wyjdzie tego 26 maja czy nie, możliwe, że nawet R* i T2 nie wie. Tak samo cena gry. Obstawiam, że na konsolach standardowe 300 kiladziesiąt zł a resztę kasy przez następne 15 lat będą trzepać na online. 

Opublikowano
2 godziny temu, Krystian03 napisał(a):

Nie wiem dlaczego, ale mi się wydaję że wersja premierowa GTA VI będzie kosztować co najmniej 400 zł patrząc ile kosztowały gry definitive i porty na nowsze generacje pomimo że to nawet nie były remake a błędy jakie były to takie zostały.

Max 499zł mogę dać;)

Opublikowano
6 godzin temu, galakty napisał(a):

Się poczeka i kupi taniej, problem mają tylko Ci co nie wytrzymują na premierę. 

Jeszcze preordera nie złożyłeś? No wiesz Ty co...

Ja już 3 złożyłem aby przypadkiem nie wykupili, i pewnie dostanę jakieś mega super wypasione bonusy 😁 które :kupa: dają :E

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, galakty napisał(a):

Się poczeka i kupi taniej, problem mają tylko Ci co nie wytrzymują na premierę. 

To trochę długo możesz czekać, Rockstar długo trzyma cenę 

GTA to GTA, preorder obowiązkowy 🤪 Ale to pewnie nie wcześniej jak w 2027 ;)

Edytowane przez maras2574