Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś za tanio jak na GTA VI na pewno fake za dużo zainwestowali w tą grę żeby tak tanio sprzedawać z drugiej strony GTA V kosztowało no premierę 60 $ na PS3 ,70$ za GTA VI wersje podstawową  może być całkiem możliwe 

Opublikowano

Brakuje kilku rzeczy:
1. Brak wczesnego dostępu do trybu Online
2. Bardziej bym się spodziewał że cena drugiego będzie to cena pierwszego a drugie to będzie prawie 100 dolarów.
3. Nic nie wspominają o GTA+ np. darmowe 3 czy 7 dni po kupieniu droższego pakietu.
4. Gdzie jest Day One Edition

Opublikowano
Teraz, KamcioGF napisał(a):

Że wy się dajecie złapać na takie fejki ;D

To tam jeszcze pikuś, ale rozpisywać się co tam jest nie tak, to już borok rozum 🙂

Jakby się miało ze 12 lat to może by się dało złapać na takie fejki, ale dorosłe chłopy to powinni się nad sobą zastanowić 🙂

Coś czuję że wwuj osób zostanie wydymanych przed tą premierą, ale szkoda mi ich w ogóle nie będzie.

Opublikowano

Jak ktoś mocno czeka to absolutnie najwcześniej jutro R* może zapowiedzieć trailer 3 na 5 maja ale to wiadomo nie ma się co nastawiać. Równie dobrze może być to 12 czy 19 maja ale raczej przed 21 coś nowego będzie wiadomo. 

Opublikowano

Żeby nie było tak jak z innymi grami że na trailerach wszystko ładnie pięknie grafika działa płynnie i gra dobrze działa a na premierę okazało się że ma więcej dziur niż nie jedna droga w Polsce o ile pamiętam tak było z CyberPunk 2077 . Z jakąś grą też tak było czekało się na nią kilka lat trailery były cud miód a okazała się wielkim niewypałem tylko już zapomniałem tytuł :(

Opublikowano

Nie wiem co by musiało się wydarzyć żeby GTA VI wyszło w stanie jak CP2077. A to co masz u R* na trailerach masz w grze a nawet trochę lepiej więc tu można być spokojnym. To jest za duże przedsięwzięcie i za duża kasa na stole żeby odwalać taką fuszerkę. 

Opublikowano
3 minuty temu, KamcioGF napisał(a):

Nie wiem co by musiało się wydarzyć żeby GTA VI wyszło w stanie jak CP2077. A to co masz u R* na trailerach masz w grze a nawet trochę lepiej więc tu można być spokojnym. To jest za duże przedsięwzięcie i za duża kasa na stole żeby odwalać taką fuszerkę. 

Na premierę każdego Gta było masa bugów i błędów. W Rdr to samo:E

Opublikowano

No szanse żeby była wtopa jak przy 2077 raczej mizerne ale przy tak dużej grze błędów raczej się nie uniknie szczególnie ze, w przypadku jak w CP2077 premierę GTA VI ile razy już przesunięto ?

Zobaczcie ile kwiatków wyszło po dramatycznej premierze cp2077. Przecież nikt tego wtedy nie wiedział co tam się wyprawia. Nigdy nie wiadomo. Dlatego byłbym ostrożny w wydawaniu ocen przed premierą. Szczególnie w dzisiejszych czasach. 

Opublikowano

Dużo razy przestałem już liczyć nie wiadomo ja tam trailerom nie ufam bo to zwykle są rendery tak samo jak pokazowym "GamePlay" znając życie pokazowe granie jest odpalane na najmocniejszym sprzęcie jaki jest dostępny na rynku bo jakoś nie widziałem żeby pisali specyfikacje sprzętu na jakim był robiony pokaz . A tak z ciekawości sprawdziłem i na stronie R* data premiery na PS5 i Xbox jest 19 listopada 2026 o PC nie ma nic mowy :( 

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Na premierę każdego Gta było masa bugów i błędów. W Rdr to samo:E

Masa błędów? Jakieś drobne, których trzeba szukać, pewnie. Tak jak CP na premierę? Chyba żartujesz i sam w to nie wierzysz. 

@ChudyXp Twoja pierwsza gra od R*? Od zawsze pc jest później niż konsole i to cofając się ponad 20 lat do trylogii 3D. U R* w trailerach nie ma żadnych renderów ani cgi tylko masz wycięte cutscenki, które są na silniku gry w czasie rzeczywistym tak jak w RDR2 i GTAV i momenty gameplayu z kamery filmowej i tu jakby nie ma nad czym dyskutować wystarczy obejrzeć trailer dowolnej gry od nich i później ją odpalić. 

@Kadajo Jednak CDP i R* nie grają w tej samej lidze, jeden udany wiedźmin nie był gwarantem przy premierze CP

Edytowane przez KamcioGF
Opublikowano

No niby tak ale kiedy R wydal ostatnia grę ? W 2018 roku i było to RDR2.

Jeśli GTA VI dowiezie a oni w miedzy czasie pracują jeszcze nad remakami Maxa Payne'a 1 i 2 i te remake (chociaż to w sumie Remedy a nie Rockstar) tez dowiozą wtedy powiem szacun i słowa uznania.

Na razie mamy prawie 10 lat, zero gier i przekładaną premierę ...

Opublikowano

Odpowiedzią jest GTA Online, też tego gówna nie trawię ale właśnie ze względu na to nie mogą sobie pozwolić na klapę. Do przekładanych premier już przywykłem to samo było przy GTA IV,V i RDR, każda po dwa razy :E także na tego 19 listopada jestem dobrej myśli ale to jeszcze okaże się do 21 maja. 

Opublikowano (edytowane)

Na GTA IV też było wielkie boom ludzie czekali a nawet na najmocniejszym sprzęcie jaki wtedy był dostępny na rynku potrafiło się zawieszać gubić textury ,ogólnie wolno działać i wiele więcej mowa cały czas o wersji na PC , trailery i "Gameplay" były ładne piękne a co się okazało ?? . GTA V też nie było na premierę takie doskonałe 

Edytowane przez ChudyXp
  • Haha 1
Opublikowano

Branża potrzebuje aby R pokazal ze sie da tylko trzeba wlozyc w to prace. No ale zobaczymy.

Mam nadzieje tez ze oni nie krzykną za to GTA VI jakiś chorych pieniedzy bo to nie ma znaczenia czy to GTA czy to inna gra AAA nie powinno być przyzwolenia na gry za 500 czy 600 zl.

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, KamcioGF napisał(a):

Masa błędów? Jakieś drobne, których trzeba szukać, pewnie. Tak jak CP na premierę? Chyba żartujesz i sam w to nie wierzysz. 

@ChudyXp Twoja pierwsza gra od R*? Od zawsze pc jest później niż konsole i to cofając się ponad 20 lat do trylogii 3D. U R* w trailerach nie ma żadnych renderów ani cgi tylko masz wycięte cutscenki, które są na silniku gry w czasie rzeczywistym tak jak w RDR2 i GTAV i momenty gameplayu z kamery filmowej i tu jakby nie ma nad czym dyskutować wystarczy obejrzeć trailer dowolnej gry od nich i później ją odpalić. 

@Kadajo Jednak CDP i R* nie grają w tej samej lidze, jeden udany wiedźmin nie był gwarantem przy premierze CP

Szukać? To są openworldy tu zawsze są błędy i będą.

Opublikowano
3 minuty temu, ChudyXp napisał(a):

Na GTA IV też było wielkie boom ludzie czekali a nawet na najmocniejszym sprzęcie jaki wtedy był dostępny na rynku potrafiło się zawieszać gubić textury ,ogólnie wolno działać i wiele więcej mowa cały czas o wersji na PC , trailery i "Gameplay" były ładne piękne a co się okazało ?? . GTA V też nie było na premierę takie doskonałe 

Na konsolach działało jak to na konsolach, na pc się zgodzę ale czym się gra poza tym różniła od trailerów? W GTA 5 grałem na premierę na x360 i później w 2015 na pc i jakie tam problemy były?

1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Szukać? To są openworldy tu zawsze są błędy i będą.

No ale dalej gdzie chcesz porównywać to co się działo w CP na premierę do GTAV czy RDR2?

• Upvote 1