Wu70 970 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Dokładnie, nic innego ciekawego nie ma na tych konsolach 7 godzin temu, samsung70 napisał(a): jak kupic przez koreanski psstore? Pewnie te hasło jest wysoko w google Na pepperku widziałem kupują za 260zł gift cardami z US.
Totek 992 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca @Bardak też kupiłem PS5 specjalnie pod GTA w zeszłym roku. Konsola używana, ledwo roczna z dwoma padami i dostałem konto z 20 grami gratis. Całość mnie wyszła 1.6k, co uważam za fajna cenę. Do tej pory ograłem już kilkanaście gierek, na zasadzie kup-przejdź-sprzedaj i jestem mega zadowolony. Już nie wspomnę o tym jak odżyło życie towarzyskie, chętnych na wieczorek w mortala tekena czy fifkę nie brakuje A zaczęło się od głupiego kupna tylko pod GTA
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 4 minuty temu, Totek napisał(a): Już nie wspomnę o tym jak odżyło życie towarzyskie, chętnych na wieczorek w mortala tekena czy fifkę nie brakuje brzmi to fajnie gracie do upadłego, czy raczej dwa mecze/ bitki i do domu?
kanon7 800 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) https://www.ppe.pl/news/415908/gta-6-z-nowymi-szczegolami-amazon-ujawnil-konkrety-o-rozgrywce-i-next-genowej-grafice.html - GTA 6 zaoferuje największą mapę w historii Rockstar Games - Gracze odwiedzą nie tylko Vice City, ale także plaże, bagna, niewielkie miasteczka oraz różnorodne regiony stanu Leonida - niezwykle gęsty i szczegółowy świat, w którym każdy fragment lokacji został przygotowany z myślą o maksymalnej swobodzie eksploracji i jeszcze większej immersji - Jason i Lucia będą wspólnie uczestniczyć w misjach, a gracze mają swobodnie przełączać się pomiędzy postaciami podczas kampanii - każde z nich dysponuje własnymi umiejętnościami, które wpłyną na przebieg napadów, realizację zadań oraz rozwój historii (współpracę bohaterów podczas skoordynowanych akcji) - Mieszkańcy Leonidy mają otrzymać własne harmonogramy dnia oparte na zaawansowanej sztucznej inteligencji - podczas eksploracji gracze natrafią na większą liczbę losowych wydarzeń, interaktywnych miejsc oraz aktywności - GTA 6 ma wykorzystać zaawansowane oświetlenie, bardziej naturalne animacje, dynamiczną pogodę oraz bardzo wysoki poziom szczegółowości otoczenia - rozbudowany system mediów społecznościowych – smartfon bohaterów pozwoli oglądać viralowe nagrania, śledzić influencerów z Vice City, a nawet odkrywać dodatkowe misje dzięki wpisom publikowanym w sieci - PS5 Pro: zaoferuje na niej wyższą wydajność, stabilniejszą liczbę klatek na sekundę oraz ostrzejszy obraz - Zaawansowany Ray Tracing Edytowane 26 Czerwca przez kanon7 1
Geble 49 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca PS5 Pro - stabilniejsza liczba klatek na sekundę, czyli spadki z 30 do 20, a nie do 10 jak będzie na bazowym PS5
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 10 minut temu, kanon7 napisał(a): ^^ ale jak to? miało być 60 fps
Kris194 5 038 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) 53 minuty temu, kanon7 napisał(a): Czysty PR bełkot, o grze dalej prawie nic nie wiemy. Takimi opisami to się można było podniecać ale jak się miało 15 lat Edytowane 26 Czerwca przez Kris194
galakty 5 065 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Godzinę temu, Wu70 napisał(a): Dokładnie, nic innego ciekawego nie ma na tych konsolach Ja kupiłem dla GT7 Przejdę też Astrobota i może Uncharted 4 i pójdzie na Allegro 1
Krystian03 35 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Oby takie rzeczy pojawiły się w GTA VI: 1. Tryb hardcore - coraz wiele gier ma taki tryb i by się przydał żeby np. w momencie usuwania zapisu gry pojawiły się wiadomości czy coś w tym stylu albo cutscenka 2. Działające restauracje - które działały nawet w GTA Vice City <-> GTA IV a w V usunęli. 3. Stan pojazdów i czystość żeby się zapisywała, bo obecnie myjnie czy warsztaty poza tuningowaniem są bezużyteczne 4. Misje policyjne - GTA V jest praktycznie jedyną grą gdzie tego nie ma i inne 5. Lepszy system misji np. gdy napad nie wyjdzie i się straci wóz z przygotowania do napadu to trzeba będzie przygotowania do napadu powtórzyć (w przypadku kiedy nie chce się kontynuować za pomocą punktu kontrolnego). 6. Żeby nie był taki sam system co jest w Cyberpunku co według mnie jest wkurzające że dojeżdżając do świateł nagle zmieniają się na zielone jakby NPC za pomocą urządzenia oszukiwał światła. Rozumiem w pociągach czy w tramwajach albo w autobusach albo gdy światła są po kolei zgodnie z zieloną falą, ale żeby zawsze na gracza działało niezależnie czym jedzie... 7. System paska zdrowia ze starszych serii GTA że się nie regeneruje do połowy (przez taką rzecz gra staje się banalna) albo żeby chociaż bardzo spowolnić.
azgan 1 825 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 2 godziny temu, Wu70 napisał(a): Dokładnie, nic innego ciekawego nie ma na tych konsolach Ano nie ma
Wu70 970 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) 25 minut temu, Krystian03 napisał(a): Oby takie rzeczy pojawiły się w GTA VI: Większość z tego nie pojawi się. Ale community je wprowadzi i to na niespotykanym poziomie Przykład: 25 minut temu, Krystian03 napisał(a): Misje policyjne - GTA V jest praktycznie jedyną grą gdzie tego nie ma i inne Do V masz gigantyczne mody na same dzialanie policji jak i misje policyjne w zupełnie innej skali niż miałeś w zamyśle. https://www.lcpdfr.com Edytowane 26 Czerwca przez Wu70
Kris194 5 038 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, Krystian03 napisał(a): 1. Tryb hardcore - coraz wiele gier ma taki tryb i by się przydał żeby np. w momencie usuwania zapisu gry pojawiły się wiadomości czy coś w tym stylu albo cutscenka Chyba nie bardzo rozumiem w czym rzecz, możesz wyjaśnić? 3 godziny temu, kanon7 napisał(a): - rozbudowany system mediów społecznościowych – smartfon bohaterów pozwoli oglądać viralowe nagrania, śledzić influencerów z Vice City, a nawet odkrywać dodatkowe misje dzięki wpisom publikowanym w sieci I właśnie między innymi dlatego liczyłem na GTA osadzone w latach 70-80. W realu na tyle dużo się korzysta ze smartfona, że ostatnie na co mam ochotę to wpatrywać się w ten wirtualny. Gen Z to może jara ale mnie wręcz odpycha.
STALKER 157 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Naprawdę obsrsliscie się grą dla nastolatków idiotów? Gothic remake to gra dla prawdziwych mężczyzn 1 2
azgan 1 825 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 minutę temu, STALKER napisał(a): Naprawdę obsrsliscie się grą dla nastolatków idiotów? 0 hajpu, nawet konsole sprzesałem i to już jakiś czas temu.
STALKER 157 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca No i to jest facet a nie jakaś popierdułka. 36 minut temu, Kris194 napisał(a): Chyba nie bardzo rozumiem w czym rzecz, możesz wyjaśnić? I właśnie między innymi dlatego liczyłem na GTA osadzone w latach 70-80. W realu na tyle dużo się korzysta ze smartfona, że ostatnie na co mam ochotę to wpatrywać się w ten wirtualny. Gen Z to może jara ale mnie wręcz odpycha. Jaki gen Z? To pokolenie zjebów . 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 20 minut temu, STALKER napisał(a): Naprawdę obsrsliscie się grą dla nastolatków idiotów? Gothic remake to gra dla prawdziwych mężczyzn Dużo cycków 1
samsung70 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dużo cycków grałem wczoraj 40 minut i nie widzialem żadnych! ale za to wrzód ciągle do mnie gada jak najęty.
Reddzik 3 838 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Uważajcie na czym chcecie uruchamiać swoje GTA 6 bum.mp4 1
KamcioGF 154 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 4 godziny temu, STALKER napisał(a): Gothic remake to gra dla prawdziwych mężczyzn Gówno się Pan znasz.
Reddzik 3 838 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Jak nie wiecie co wybrać to macie poradnik. godny każdego czytelnika IGN https://www.ign.com/articles/gta-6-should-you-preorder-a-physical-or-digital-copy
Kris194 5 038 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Swoją drogą jestem ciekaw czy choć raz ogarną ekonomię w grze czy dalej będzie ona od pewnego momentu przypominać Fable.
Rekomendowane odpowiedzi