Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Swoją drogą skoro info o edycji płytowej lata przez kanały wsparcia a nie przez oficjalny komunikat na stronie to znaczy to tyle, że rano mieli ładny pożar w burdelu. Myśleli, że wszystko im ujdzie na sucho a tu się okazało, że nawet GTA nie ma takiej siły przebicia jeśli chodzi o starszych graczy.

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Jak GTA6 nie będzie na płytce, to poczekam na PC i kupię kluczyk jak najtańszy, nie będę wspierał tego. 

Ja nawet jak byłoby za darmo na konsole to i tak czekam na PC 🫢 

2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Jak wyjdzie to będzie płacz że jak można grać w 30fps:hihot:

90% posiadaczy konsol nigdy nie widziało jak wygląda gra na PC w klatkarzu wyższym niż 100 🙃 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Ale tu nikt z nikim nie walczy, bo gracz nie ma nic do gadania. Takie decyzje sa podjete juz dawno przez firme ;) 

No nie do końca się zgodzę. Game-Key Cardy na Switchu 2 były tak krytykowane, że dużo firm się jednak zaczęło z nich wycofywać i umieszać normalnie gry na kartridżach :D 

Opublikowano
2 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Gra robiona ponad 13 lat, ma wyjsc za 5 miesiecy - a do tej pory... 0 GAMEPLAYU, nawet z PC.
Hiccup na start jak z cyberpunkiem jest bardzo mozliwy (: 

A po co gameplay? GTA kupujesz dla prestiżu, w końcu puste pudełko na półce to +40 punktów do zajebistości. 

Teraz, azgan napisał(a):

Jak są takie upały jak teraz po 33-34 stopnie to ja i tak zawieszam granie 😅

U mnie 38 obecnie a odczuwalna 43, w idle mam na procku 53 stopnie. 

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

A po co gameplay? GTA kupujesz dla prestiżu, w końcu puste pudełko na półce to +40 punktów do zajebistości. 

+10 do lansu w pracy i +5 szacunek u kolegów 🤭😂😉

2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

U mnie 38 obecnie a odczuwalna 43, w idle mam na procku 53 stopnie. 

To nawet jakby dawali za darmo teraz to GTA VI i tak bym olał 🤯😰🙃

Opublikowano
18 minut temu, mazi636 napisał(a):

No nie do końca się zgodzę. Game-Key Cardy na Switchu 2 były tak krytykowane, że dużo firm się jednak zaczęło z nich wycofywać i umieszać normalnie gry na kartridżach :D 

:kupa:mnie obchodza gamecardy, nie myslcie sobie, ze od wczoraj rockstar sie ugielo bo placzki narzekali na brak plyty :hihot: Taka strategia jest i byla juz zaplanowana od dawna.  To nie gracz rozdaje tu karty. 

• Upvote 1
Opublikowano

Normalna strategia, ze do premiery plyt nie ma, zeby uniknac przeciekow, a plyty jak sie pojawia to i tak po premierze.  

Wiec tu nie ma zadnej zmiany decyzji bo nadal poleca puste pudla przed premiera. 

2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Tak tak, oni to wszytko zaplanowali, uwielbiam takie pitolenie :rotfl2:

Jak nie wiesz jak dziala taka firma to juz twoj problem ;)  napewno z dnia na dzien sobie zmieniaja zdanie i plany.

• Upvote 1
Opublikowano

Normalna strategia, każda gra na premierę na konsolach dziś nie ma płyty ? :E

I jakie przecieki, chcesz mi powiedzieć ze oni nie potrafią zabezpieczyć gry przed uruchomieniem przedpremierowym ?

:rotfl2:

Już prędzej uwierzę ze nie chcą aby data minerzy dostali się do tych płyt żeby grzebać w plikach.

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Normalna strategia, każda gra na premierę na konsolach dziś nie ma płyty ?

Ale ja nic nie pisalem o ocenie tej strategi wiec trzymaj sie tematu, a nie dowracaj kota ogonem, napsialem, ze brak plyt na premiere i wydanie plyty po premeirze to startregia zaplanowana juz dawno przez takie korpo, a nie decyzja podejmowana na ostatnia chwile.

4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

I jakie przecieki, chcesz mi powiedzieć ze oni nie potrafią zabezpieczyć gry przed uruchomieniem przedpremierowym ?

A tego nie napisalem ;) A o wpadke nie trudno.

Opublikowano

W sumie to przypomniałem sobie ze gra single player wydana na płycie na PS5 musi wlaczyc się bez połączenia z netem, teraz to ma więcej sensu.

W sensie ze takie są wymagania Sony.

Ogólnie mogli od razu podać ze wydanie fizyczne trafi później do sprzedaży i nie byłoby całej tej gównoburzy.

A jakby dali trailer to by nic nie było LOL

Opublikowano

He? Jest wiele singli co neta wymaga do pierwszego odpalenia.

3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

W sumie to przypomniałem sobie ze gra single player wydana na płycie na PS5 musi wlaczyc się bez połączenia z netem, teraz to ma więcej sensu.

W sensie ze takie są wymagania Sony.

Ogólnie mogli od razu podać ze wydanie fizyczne trafi później do sprzedaży i nie byłoby całej tej gównoburzy.

A jakby dali trailer to by nic nie było LOL

.

Opublikowano
10 minut temu, Kadajo napisał(a):

Normalna strategia, każda gra na premierę na konsolach dziś nie ma płyty ? :E

:rotfl2:

Już prędzej uwierzę ze nie chcą aby data minerzy dostali się do tych płyt żeby grzebać w plikach.

Gothic Remake nawet jak płyta była na PS5 to nie dało się szybciej zagrać 

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

He? Jest wiele singli co neta wymaga do pierwszego odpalenia.

.

A przypadkiem taka gra na pudelku nie ma wtedy napisane ze wymaga dociągnięcia danych z sieci aby się uruchomić ?

1 minutę temu, azgan napisał(a):

Gothic Remake nawet jak płyta była na PS5 to nie dało się szybciej zagrać 

To samo, czy była informacja na pudelku ?