Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyznam sie, pre order zlozony na Ultimate :D

Nie zabraknie dla mnie:E

Dla chetnych shopto ma %5 ekstra znizki na doladowania do psn. £100 wyszlo mnie £81.55, czyli koszt Gta6 Ult to £71.55, przy obecnym kursie 350 zl. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Sheenek napisał(a):

Przyznam sie, pre order zlozony na Ultimate :D

Nie zabraknie dla mnie:E

Dla chetnych shopto ma %5 ekstra znizki na doladowania do psn. £100 wyszlo mnie £81.55, czyli koszt Gta6 Ult to £71.55, przy obecnym kursie 350 zl. 

Nice, to standardowa wychodzi taniutko

Opublikowano
59 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nawet jak bedzie 60fps to jakim kosztem ;) Dobrze bedzie poczekac i zagrac w to na PC bez zadnych kompromisow :D 

No dokładnie, przecież już GTA5 nie wygląda jakoś specjalnie, a tu będzie większe zapotrzebowanie...

48 minut temu, PaVLo napisał(a):

Niech posiadacze konsol przetestują dobrze grę, aby posiadacze PC mogli zagrać w dużo lepszą wersję :hihot:

Nie bardzo ma to sens, bo port rządzi się swoimi prawami i błędami. Wiadomo jakieś duże i logiczne, związane z misjami tak, ale port na PC będzie miał swoją dawkę błędów. 

Opublikowano

Kilkadziesiąt stron zapewnień, że nie będzie 60 fps, bo to niemożliwe na konsolach. Teraz pojawiają się informacje, że (może) jednak będzie i od razu nowe komentarze (od tych samych osób), że nie warto bo to i tamto, choć nadal nikt na oczy gry nie widział :E

• Thanks 2
Opublikowano

Mi się wydaję że na konsole gra będzie w miarę dopracowana - ale i tak lepiej będzie co misje lub co 30 minut zapisać grę, bo często gry które dopiero co wyszły (najczęściej wersje typu 1.0) potrafią się w losowym momencie crashować. Gorzej może być na początku na PC bo może być powtórka co było z Enhanced że działało gorzej niż na Legacy (a ten raytracing to był jakiś żart).

Opublikowano
Godzinę temu, Krystian03 napisał(a):

Gorzej może być na początku na PC bo może być powtórka co było z Enhanced że działało gorzej niż na Legacy (a ten raytracing to był jakiś żart).

Przeciez to nie bedzie taka sama sytuacja wiec twoj przyklad nie jest trafiony ;) 

8 minut temu, galakty napisał(a):

Nawet dali komentarz że 60FPS nie będzie na premierę, tylko w łatce. 

Te przecieki od dwoch trybach z media markt zostaly usuniete wiec kto go tam wie :D