JeanPepin 480 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Napisałem na BOK Take Two żeby udostępnili do jutra trailer i przekazali Straussowi że jak nie wrzucą to jest fiutem, więc wrzucą 1 1
samsung70 364 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 16 godzin temu, SmogSmok napisał(a): Jutro o 15:00 trailer 3. tak bedzie,
SmogSmok 340 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 54 minuty temu, samsung70 napisał(a): tak bedzie, Błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli.
samsung70 364 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca w sumie, po tej aferce z preorderami i fizycznymi wydaniami, to aby nieco udobruchać poblikę byłoby bardzo dobrym wizerunkowym zagraniem dać ten trailer dziś przy czwartku. ale przecież to Rockstar, oni mają wszystko w dupie...
JeanPepin 480 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Taaa od razu gameplay trailer 5minutowy Ale jakby tak zrobili to by zyskali faktycznie trochę Wiemy jednak dobrze że dostaniemy ochłapy info na chwilę przed premierą
samsung70 364 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 25 minut temu, JeanPepin napisał(a): Taaa od razu gameplay trailer 5minutowy Ale jakby tak zrobili to by zyskali faktycznie trochę Wiemy jednak dobrze że dostaniemy ochłapy info na chwilę przed premierą dlaczego tak uwazasz? przy innych premierach nie bolili ze last minute trailer, wiec o co chodzi tym razem, dlaczego mieliby nie dac
Phoenix. 6 909 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 47 minut temu, samsung70 napisał(a): w sumie, po tej aferce z preorderami i fizycznymi wydaniami, to aby nieco udobruchać poblikę byłoby bardzo dobrym wizerunkowym zagraniem dać ten trailer dziś przy czwartku. ale przecież to Rockstar, oni mają wszystko w dupie... gra jest nr 1 w każdym kraju w sklepie Sony a ty coś bredzisz o zadowalaniu 😂 spadnie sprzedaż to puszcza trailer żeby ponownie napędzić 1
Kaczkofan 312 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Jestem tylko ciekaw jak bardzo cringowe i corny będzie nowe GTA 6. Nie zrozumcie mnie źle - seria ma wierne grono fanów i sam się swego czasu zagrywałem w części 1-3 Problem w tym, że od kilku lat nie ma już ludzi odpowiedzialnych min. za scenariusze GTA 4 i GTA 5. Jeśli gra skręci w kierunku tego, co widziałem w GTA online...meh, dziękuję, nie jestem targetem. GTA zawsze było sarkastyczne, podszyte ironią i naśmiewało się z pewnych społecznych trendów, przypadłości... Pytanie, czy od jakiegoś czasu panie i panowie z RockstarAnie zagubili się gdzieś po drodze i czy nadal będzie to pod tym względem stare, dobre GTA?
JeanPepin 480 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 8 minut temu, samsung70 napisał(a): dlaczego tak uwazasz? przy innych premierach nie bolili ze last minute trailer, wiec o co chodzi tym razem, dlaczego mieliby nie dac No mamy już dwa trailery, więc no ok, dostaniemy może jeszcze dwa skupiające się na każdej z postaci i dziękuję. Jak kojarzę pierwszy gameplay z rdr2 zobaczyłem na jakichś leakach na reddicie z kilka, może kilkanaście dni przed premierą, dlatego tak uważam.
mazi636 35 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 10 minut temu, Kaczkofan napisał(a): Jestem tylko ciekaw jak bardzo cringowe i corny będzie nowe GTA 6. Nie zrozumcie mnie źle - seria ma wierne grono fanów i sam się swego czasu zagrywałem w części 1-3 Problem w tym, że od kilku lat nie ma już ludzi odpowiedzialnych min. za scenariusze GTA 4 i GTA 5. Jeśli gra skręci w kierunku tego, co widziałem w GTA online...meh, dziękuję, nie jestem targetem. GTA zawsze było sarkastyczne, podszyte ironią i naśmiewało się z pewnych społecznych trendów, przypadłości... Pytanie, czy od jakiegoś czasu panie i panowie z RockstarAnie zagubili się gdzieś po drodze i czy nadal będzie to pod tym względem stare, dobre GTA? Już 5 mi się nie podobała fabularnie i nie miała klimatu w porówaniu do 4, więc tu nie nastawiam się na cuda
Kadajo 9 794 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Trailer tylko w wersji cyfrowej, trzeba sobie samemu wyrenderować 8
galakty 5 065 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 34 minuty temu, mazi636 napisał(a): Już 5 mi się nie podobała fabularnie i nie miała klimatu w porówaniu do 4, więc tu nie nastawiam się na cuda Piątka nie była taka zła, Trevor robił robotę, wyzywanie grubych bab które uprawiają jogging itp, spoko
ODIN85 4 866 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Tam jest tylko instalator 40mb a 200gb z neta i tak 1
lukadd 3 737 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca To bez sensu marnować płytę na instalator, lepiej dać karteczkę z kodem
Rekomendowane odpowiedzi