Spychcio 881 Opublikowano Środa o 10:03 Opublikowano Środa o 10:03 Godzinę temu, GTM napisał(a): A czego chcielibyście się dowiedzieć z tego trailera? Chyba jedyną niewiadomą jest to, jak wielki będzie downgrade grafiki. Pewnie spory, ale to żaden problem. Nie oczekuje po tej grze przełomowej grafiki. Zwłaszcza, że siedzę od lat w sprzęcie i zdaje sobie sprawe, że fundament gry musiał być tak projektowany aby to wszystko poszło na najsłabszej wersji Xboxa. W wersji PC może dodadzą tekstury 4K/8K, PT i DLSS5 Jednak nawet to wszystko nie sprawi, że gra będzie nagle next-genem bo fundament gry będzie taki sam.
Phoenix. 6 908 Opublikowano Środa o 10:05 Opublikowano Środa o 10:05 2 godziny temu, SmogSmok napisał(a): Trailer 3 powinien ukazać się przed 7 sierpnia. Na bank Poprzednio tez mowili ze przed konferencja
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano Środa o 10:14 Opublikowano Środa o 10:14 3 godziny temu, SmogSmok napisał(a): Trailer 3 powinien ukazać się przed 7 sierpnia. Spoiler 2
lukadd 3 737 Opublikowano Środa o 10:17 Opublikowano Środa o 10:17 5 minut temu, Spychcio napisał(a): Pewnie spory, ale to żaden problem. Nie oczekuje po tej grze przełomowej grafiki. Ja wątpię, aby był jakiś specjalny downgrade. Minimalne zmiany w tych 2-3 ostatnich miesiącach i szlify wejdą tylko z patchem. Zresztą wystarczy sobie przypomnieć gameplay trailer z RDR2 i później jak wyglądała realna gra na konsoli. Nie było tam widać żadnego specjalnego downgrade, zmiany w patchach wchodziły i były subtelne. 1
Spychcio 881 Opublikowano Środa o 20:04 Opublikowano Środa o 20:04 Warto pamiętać, że RDR2 na Xbox One X (Project Scorpio) 6TF+bieda CPU działał w natywnym 4K i 30fps. Dlatego nie ma co się martwić o GTA6 na PS5 PRO. Mi wystarczy 1440p (PSSR2 do 4K)+30fps i cała para w grafikę i fizyke. 1
Vulc 2 729 Opublikowano Czwartek o 11:38 Opublikowano Czwartek o 11:38 Ja zdecydowanie wolałbym jakiś tryb hybrydowy z minimum 40 klatkami, kosztem oprawy. 30 klatek jest męczące, nawet jeśli przez lata człowiek się do tego przyzwyczaił. Celowanie w 60 klatek to IMO ślepa uliczka. Cięcia będą za duże.
ODIN85 4 866 Opublikowano Czwartek o 17:20 Opublikowano Czwartek o 17:20 https://ithardware.pl/aktualnosci/gta_6_60_fps_byly_pracownik_rockstar_zdradza_blok_gra-52743.html
Wu70 970 Opublikowano Czwartek o 17:49 Opublikowano Czwartek o 17:49 Cytat Problemem może być procesor, a nie karta graficzna 27 minut temu, ODIN85 napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/gta_6_60_fps_byly_pracownik_rockstar_zdradza_blok_gra-52743.html Szok, w życiu bym nie pomyślał! Zawsze śmieszyło jak asy spodziewały się 60fps po PS5Pro z tym samym cpu co XSS
Spychcio 881 Opublikowano Piątek o 21:23 Opublikowano Piątek o 21:23 I bardzo dobrze, nawet gdyby był tryb 60fps to ustawiłbym ten Quality w 30fps.
lukadd 3 737 Opublikowano Piątek o 21:28 Opublikowano Piątek o 21:28 (edytowane) W dniu 23.07.2026 o 19:49, Wu70 napisał(a): Zawsze śmieszyło jak asy spodziewały się 60fps po PS5Pro z tym samym cpu co XSS Jak dadzą tryb 40fps na pro to będzie bardzo dobrze (jak na konsole oczywiście) Edytowane Piątek o 21:29 przez lukadd
Gronek31 20 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Tak się zacząłem zastanawiać kiedy w końcu jakiś pierwszy oficjalny gameplay bo większość gier to ma już minimum z pół roku przed premierą. Ale jak sprawdziłem kiedy wyszedł pierwszy gameplay z GTA V to już teraz wiem, że gdzieś może we wrześniu dostaniemy dopiero z GTA VI. GTA V miało premierę 17 września a gameplay jest z 9 lipca ...w przypadku RDR2 w sumie jest podobnie październik premiera a gameplay w sierpniu. BTW obczaicie jak tekturowe w ogóle było to GTA V na PS3/X360, przecież to normalnie jak ludziki z plasteliny w porównaniu co jest teraz po tych zremasterowanych wersjach...ciekawe czy to samo czeka GTA VI żeby jakoś chodziło a lepszą wersję graficzną znów dostaniemy dopiero na PC i PS6 Edytowane 16 godzin temu przez Gronek31 1
Krystian03 35 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Kiedyś jak GTA V wychodziło to grafika wydawała się bardziej realistyczna i że lepiej graficznie się już nie zrobi (GTA IV było bardziej nudne/szarawe a poprzednie mniej wyraźne tekstury). Potem jak wychodziły nowsze gry to jednak się myliłem i teraz to strasznie się ta grafika rzuca w oczy na X360 i PS3 no i te słynne 30 klatek. Edytowane 8 godzin temu przez Krystian03
galakty 5 063 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu GTA5 to dobrze wyglądało na mocnych PC, a łeb urywało dopiero po wgraniu shaderów i różnych takich
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wiem że na to szans nie ma, ale wolałbym aby VI bardziej przypomniała IV, czyli taki brudny i poważny klimat, a nie cukierkowa otoczka i elo elo 5 2 0
MrKetiw 276 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Wiem że na to szans nie ma, ale wolałbym aby VI bardziej przypomniała IV, czyli taki brudny i poważny klimat, a nie cukierkowa otoczka i elo elo 5 2 0 Już widac po trailerach że nie ma na to szans.
Rekomendowane odpowiedzi