Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Grand Theft Auto VI: An Extended Look will premiere on Netflix Thursday, August 27 at 3 p.m. ET and will also launch on the official Rockstar Games YouTube channel and the Grand Theft Auto VI site at 9 p.m. ET on August 27.

Jakie Sony taki Rockstar, dobrze, że mam gdzieś to całe GTA. Takie podejście to nie świadczy dobrze o podejściu do graczy. Sony wraz z Rockstarem testują graczy na co mogą polecieć widząc napis "GTA 6", obstawiam, że będzie grubo. 

edit

Mamy to! płatny early access do zwiastuna! karawana i cyrk jedzie dalej:rotfl:

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Mamy to! płatny early access do zwiastuna! karawana i cyrk jedzie dalej:rotfl:

Tam się ktoś już naprawdę zdrowo odkleił. Najbardziej mnie irytują osoby, które jeszcze próbują to racjonalizować.

Dosłownie 👇

Rockstar: :sex:

Gracze: Mógłbyś mocniej?

Edytowane przez Kris194
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Ja ta branża ma nie upaść jak ludzie np. w komentarzach pod polską zapowiedzią tego gówna piszą w większości coś takiego.

''Przecież to od strony marketingu świetna decyzja. Ludzie zobaczą materiał w każdym języku dostępnym na netflixie - może nawet z lektorem - , i mniejsze ryzyko leaku ️ plus dotarcie do nowych odbiorców Dla netflixa też masa nowych subow Win win''

:hihot:

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Haha 4
Opublikowano

Ja mam i co mam oglądać w 720p? :Up_to_s: Przecież to Rockstar i GTA 6, a nie jakiś tam byle jaki film!:banana:

Tu nie chodzi o to czy mam czy nie, tu chodzi o cyrk Rockstara Sony i teraz Netflixa, jak widać jedno wielkie szambo w około tej gry. Próbują zarabiać na "biednych" spragnionych graczach, bo GTA uderza im do głowy tak samo jak alkohol robi z nich - to co robi:E

Ja mam bekę, pośmieję się. 

• Upvote 2