Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, GTM napisał(a):

A czego chcielibyście się dowiedzieć z tego trailera? Chyba jedyną niewiadomą jest to, jak wielki będzie downgrade grafiki.

Pewnie spory, ale to żaden problem. Nie oczekuje po tej grze przełomowej grafiki. Zwłaszcza, że siedzę od lat w sprzęcie i zdaje sobie sprawe, że fundament gry musiał być tak projektowany aby to wszystko poszło na najsłabszej wersji Xboxa.

W wersji PC może dodadzą tekstury 4K/8K, PT i DLSS5:hihot:

Jednak nawet to wszystko nie sprawi, że gra będzie nagle next-genem bo fundament gry będzie taki sam.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, Spychcio napisał(a):

Pewnie spory, ale to żaden problem. Nie oczekuje po tej grze przełomowej grafiki.

Ja wątpię, aby był jakiś specjalny downgrade. Minimalne zmiany w tych 2-3 ostatnich miesiącach i szlify wejdą tylko z patchem. 

Zresztą wystarczy sobie przypomnieć gameplay trailer z RDR2 i później jak wyglądała realna gra na konsoli. Nie było tam widać żadnego specjalnego downgrade, zmiany w patchach wchodziły i były subtelne.

• Upvote 1
Opublikowano

Ja zdecydowanie wolałbym jakiś tryb hybrydowy z minimum 40 klatkami, kosztem oprawy. 30 klatek jest męczące, nawet jeśli przez lata człowiek się do tego przyzwyczaił. Celowanie w 60 klatek to IMO ślepa uliczka. Cięcia będą za duże.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.07.2026 o 19:49, Wu70 napisał(a):

Zawsze śmieszyło jak asy spodziewały się 60fps po PS5Pro z tym samym cpu co XSS :hihot:

Jak dadzą tryb 40fps na pro to będzie bardzo dobrze :E (jak na konsole oczywiście)

Edytowane przez lukadd
Opublikowano (edytowane)

Tak się zacząłem zastanawiać kiedy w końcu jakiś pierwszy oficjalny gameplay bo większość gier to ma już minimum z pół roku przed premierą. Ale jak sprawdziłem kiedy wyszedł pierwszy gameplay z GTA V to już teraz wiem, że gdzieś może we wrześniu dostaniemy dopiero z GTA VI. GTA V miało premierę 17 września a gameplay jest z 9 lipca :E...w przypadku RDR2 w sumie jest podobnie październik premiera a gameplay w sierpniu.

BTW obczaicie jak tekturowe w ogóle było to GTA V na PS3/X360, przecież to normalnie jak ludziki z plasteliny :E w porównaniu co jest teraz po tych zremasterowanych wersjach...ciekawe czy to samo czeka GTA VI żeby jakoś chodziło a lepszą wersję graficzną znów dostaniemy dopiero na PC i PS6:E

Edytowane przez Gronek31
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś jak GTA V wychodziło to grafika wydawała się bardziej realistyczna i że lepiej graficznie się już nie zrobi (GTA IV było bardziej nudne/szarawe a poprzednie mniej wyraźne tekstury). Potem jak wychodziły nowsze gry to jednak się myliłem i teraz to strasznie się ta grafika rzuca w oczy na X360 i PS3 no i te słynne 30 klatek.

Edytowane przez Krystian03
Opublikowano
6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Wiem że na to szans nie ma, ale wolałbym aby VI bardziej przypomniała IV, czyli taki brudny i poważny klimat, a nie cukierkowa otoczka i elo elo 5 2 0 

Już widac po trailerach że nie ma na to szans.