Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobra muzyka swoją drogą. Fajny klimacik miasta, całkiem odmienny od tego z GTA5. Dobrze się to oglądało. Mnóstwo rzeczy do roboty, wyścigi, skutery, spadochrony, motocykle. Nie czarujmy się, ludzie wściekle się na to rzucą.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Przez całe życie miałem wywalone jaja na GTA, to też! I co? No i teraz byłbym bez jaj. :)

Odszczekuję! Wygląda to przeuj! Nakryli czapką Cybera IMO.
Jak to pociągnie plejak, nie mam pojęcia! Wygląda obłędnie. 

Kto nie ma netflixa, a korci...

Spoiler

PC - 4K 60 fps, to będzie sztos.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

No i duet głównych bohaterów, widać że ich relacja będzie fundamentem widowiska, mam nadzieję że nie zabraknie "ognia".

Jeszcze niech ogłoszą, że wersja PS5 Pro dostanie dobrego kopa, a ludzie się będą bić o te ostatnie sztuki w przedziale 5-6k. :E

Opublikowano

Jako osoba która nigdy nie ukończyła GTA, nawet GTA2/3. Coś tam grałem ale zwykle trainer maks gwiazdek i zabawa z policją/wojskiem.  Może ściągnę GTA 4 i 5 i zagram. GTA 5 mam za darmo na free a jeszcze nigdy go nie odpaliłem. 
Jak znajdę czas, to zabieram się za GTA 4 albo 5. Nie wiem jak GTA 4 czy jest grywalne, mam na steamie.

Opublikowano (edytowane)

I zajebista muza! Depeche! W czasie napierdalanki agresywna muza, jak cyberze.
I dialogi całkiem spoko, nie generyczne zapychacze, tylko dobrze się tego słucha.
Fajne głosy. No... skosili mi Cybera dziady!

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja tam na razie nic nie oglądałem bo Netflixa nie mam wiec nie wierze wam ani przez sekundę, zostaliście zmanipulowani przez metadane HDR. LOL

Zaprawdę powiadam Ci, trzykrotnie się zaprzesz nim obejrzysz za darmo o 03:00 w nocy na youtubie :E 
PS. Te 25 minut gameplay'a zrównało z ziemią wszystkie te głupie gadki - że będzie lipa, graficznie będzie dno, wtopa dekady itd.
Dla mnie to przebiło bezapelacyjnie RDR2, a RDR2 było i jest arcydziełem. 
W skrócie :o :E :E :E 

Edytowane przez kanon7
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

https://www.ign.com/articles/gta-6-new-gameplay-details

Jakaś blokada na dodanie screenów xD 

Spoiler

24. There are many open-world activities to engage with, including, but not limited to: playing pool, mini golf, kayaking, going to the zoo, scuba diving, parachute jumping, and going to the gym.

28. You can interact with NPCs using an evolved version of the system from Red Dead Redemption 2, with conversation options available when a character is targeted while your gun is holstered. Greet and taunt are both introductory prompts, as well as defuse and provoke if someone is being aggressive toward you.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

Komedia, normalnie Monty Python. :E

1 minutę temu, kanon7 napisał(a):

Można powiedzieć że idzie pierwsza gra nowej generacji, na którą czekamy od premiery konsol 2020 PS5 / XSX :E 

Nową generacje to będziesz miał w 2050 lub 2077 jak dożyjesz. :E  

• Haha 1