Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem sobie to jeszcze dzisiaj na spokojnie, poczytałem co nieco o systemach w grze i... oj ciężko będzie to rozchodzić i zagrać w co innego później %-) 

No i muzyka w tym pokazie też top Depeche mode, Phil Collins, moje klimaty :D

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Z tym 30 fps, trochę beczunia, a z drugiej strony... znamy moc ps? wiedzieli jakosc grafiki? czego sie spodziewać.

A poza tym, fajnie widać "wzrost wymagań". 30 lat temu każdy marzył o "płynnych" 30 fpsach ;), a wręcz 25 fpsach w VGA - no niech będzie - w SVGA. ;)
Dziś z 30 fps jest beczunia.

Opublikowano

No jest ostre Déjà vu i powtórka z V - wypuszczenie u schyłku generacji i sprzedaż kilka razy z tuningowaniem każdej kolejnej wersji.

Wtedy to zadziałało, to czemu teraz niby ma nie działać?

Niech podają technikalia dziady - jak z PS5 / PS5 Pro / XSX / XSS

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dali by 60 to by plakali ze grafika slaba :E

Dokładnie tak by było. Nam powinno być właśnie na rękę, że gra była projektowana pod 30fps na konsolach i dzięki temu wszystkie soki mogli wycisnąć. Na PC ta gra rozwinie skrzydła dzięki temu.

A PS6, a może PS7 :E Dostanie tryb 60fps kiedyś. 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano (edytowane)

Pewnie jak wyjdzie na PC to już będzie można spokojnie 6090 kupić za 30k żeby zobaczyć więcej niż 30 FPS :) Ze dwa lata sobie poczekamy na wersję PC. Tak chyba było z 5-tką

Edytowane przez Pavel87
Opublikowano

To co mnie zaskoczyło na plus to ten świat wydaje się mieć jakiś klimat, który skłania że chce się dalej grać i poznawać fabułę.

GTA V było dla mnie trochę nijakie, a dodam, że ogrywałem je niedawno :D  Tzn. gameplay był przyjemny, ale nie miałem jakiejś takiej ciekawości by poznawać ten świat. W GTA IV było dużo lepiej pod tym względem mimo, że misje były szczególnie na początku dużo bardziej montonne :D

Opublikowano
2 godziny temu, KamcioGF napisał(a):

Obejrzałem sobie to jeszcze dzisiaj na spokojnie, poczytałem co nieco o systemach w grze i... oj ciężko będzie to rozchodzić i zagrać w co innego później %-) 

No i muzyka w tym pokazie też top Depeche mode, Phil Collins, moje klimaty :D

podrzuć co czytałeś o systemach, ciekaw jestem co tam będziemy mogli robić. 

Opublikowano
1 minutę temu, samsung70 napisał(a):

podrzuć co czytałeś o systemach, ciekaw jestem co tam będziemy mogli robić. 

Może o TO chodzić, ale ręki sobie nie dam uciąć.