Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a):

Raz na pół roku temat i debata wraca. ;)
Jesteśmy specyficznym i wyjątkowym krajem z lektorskim rodowodem.

Jesteśmy jedynym krajem, w którym lektor to jest standard i niech tak zostanie. Jesteśmy tak wychowani i jest to jedno słusne rozwiązanie. Szkoda, że odchodzi się od tego i nawet w filmach akcji jest takie coś robione jak dubbing, który pasuje jak świni siodło.

Opublikowano
W dniu 18.09.2026 o 15:11, Reddzik napisał(a):

Dla mnie Vice City już chyba do końca życia będzie miało najlepszy soundtrack ze wszystkich GTA :E To czego się mocno obawiam to właśnie tego, że soundtrack w nowej odsłonie mi kompletnie nie podejdzie.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Kris194 napisał(a):

To czego się mocno obawiam to właśnie tego, że soundtrack w nowej odsłonie mi kompletnie nie podejdzie.

Może tak być, patrząc przez pryzmat wszelkich praw, może i nawet na początku coś będzie ale z czasem mogą coś usuwać jak miało to chyba miejsce z jakąś wcześniejszą wersją GTA? Czy mi coś źle świta? 
Zobaczymy jaka to będzie muza, może nie będzie tak źle. Po premierze będzie latać soundtrack na pewno

Opublikowano
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Może tak być, patrząc przez pryzmat wszelkich praw, może i nawet na początku coś będzie ale z czasem mogą coś usuwać jak miało to chyba miejsce z jakąś wcześniejszą wersją GTA? Czy mi coś źle świta? 
Zobaczymy jaka to będzie muza, może nie będzie tak źle. Po premierze będzie latać soundtrack na pewno

Na pc wrzuci się swoją muzę i po kłopocie.

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Dla mnie Vice City już chyba do końca życia będzie miało najlepszy soundtrack ze wszystkich GTA :E To czego się mocno obawiam to właśnie tego, że soundtrack w nowej odsłonie mi kompletnie nie podejdzie.

Możesz już przesłuchać część soundtracka. Na spotify'u widziałem. ;)

Opublikowano
2 godziny temu, galakty napisał(a):

....nie będę tankował auta xDDDD

Ale jak to, przecież będzie mechanika, że w czasie mrozów może korek zamarznąć i go nie odkręcisz w ogóle i nie zatankujesz. Taką immersję chcesz ominąć?

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, tgolik napisał(a):

Ale jak to, przecież będzie mechanika, że w czasie mrozów może korek zamarznąć i go nie odkręcisz w ogóle i nie zatankujesz. Taką immersję chcesz ominąć?

Taaa bo GTA się gra dla imersji :D Tam zawsze rozpierducha była, humor i pokręcone akcje, to nie RDR gdzie można się wczuć na poważnie. 

Opublikowano
5 minut temu, tgolik napisał(a):

Wiem że to beka, ale mrozy w Miami :E