ODIN85 4 937 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Na pewno 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Sam sobie odpowiedziałeś. Tu chodzi o hajs i ludzie kupią to 2 razy. Nie no dobra odpalę i to pewnie na premierę. XD Ale raczej jako ciekawostkę przez Hype. Pogra się chwilę i będę dalej czekal… .
lukadd 3 787 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu 11 minut temu, samsung70 napisał(a): podaj 5 rodzajów smaczków, jakie bys chciał ujrzeć- bo chciałbym wiedzieć czego ludzier chcę się spodziewać po tej gierce, w ogole to mógłby każdy [podać po 3 jednak, nie 5, ale po 3 co za smaczki chcecie? Pięć? Chyba pińcet Ta gra będzie przepakowana smaczkami i to jest pewne. Znając Rockstara to może być coś typu, kupisz sobie na bazarze na molo od Hindusa trampeczki nowe dodające skilla do biegania, ale, że to podróba to sznurówki będą ci się rozwiązywać po przebiegnięciu np. 300metrów i wyrżniesz orła.
Kris194 5 078 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu Czy tylko mnie ta mapa mocno rozczarowuje? Na północy znów nie ma niczego znaczącego.
Phoenix. 7 025 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 17 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Czyli wchodzimy w etap kontrolowanych wycieków żeby jeszcze podkręcić hype @Phoenix.będzie zachwycony. Mi to zwisa i powiewa, ani jednego leaku nawet nie olgadalem i ogladac nie bede
Reddzik 3 907 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu Ładny cyrk, fajnie tak siedzieć z boku i patrzeć na to wszystko i mieć bekę.
Rekomendowane odpowiedzi