ODIN85 3 503 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Nic nie dodali. To jest od premiery Godzinę temu, Vulc napisał(a): To dodali lokacje podziemne, linie metra? A to miał być taki mały patch. .
kanon7 600 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) W Cyberpunk’a 2077 gralem (i przeszedłem) na Xbox’ie którego nie mam (i także brak save’ów i postępów w grze). W dodatek Phantom Liberty chce zagrać na PS5. Czy brak postępu w grze Cyberpunk 2077 jakoś negatywnie wpływa na rozpoczęcie dodatku Phantom Liberty? Edytowane 26 Lipca przez kanon7 1
tgolik 548 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca 7 minut temu, kanon7 napisał(a): W Cyberpunk’a 2077 gralem (i przeszedłem) na Xbox’ie którego nie mam (i także brak save’ów i postępów w grze). W dodatek Phantom Liberty chce zagrać na PS5. Czy brak postępu w grze Cyberpunk 2077 jakoś negatywnie wpływa na rozpoczęcie dodatku Phantom Liberty? Jeśli połączyłeś konto z GOG powinieneś mieć sejwy.
PaVLo 921 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Niech ktoś mi przypomni który program to pokazuje i jak to wyłączyć, bo denerwują mnie te dodatkowe statystyki Poza tym nie wiem czemu Cyberek działa na presecie D, skoro w ProfilInspector wymuszony jest K Nieaktualne, znalazłem w końcu, a winny jest sam program DLSS Swapper z opcją Edytowane 28 Lipca przez PaVLo
Phoenix. 4 730 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 40 minut temu, PaVLo napisał(a): Poza tym nie wiem czemu Cyberek działa na presecie D, skoro w ProfilInspector wymuszony jest K Cyberek jest odpoarny i nie mozna zmieniac mu preseu, nawet jak wbijesz na sztywno K to pojdzie swoja droga Trzeba zostaiwc domyslne ustawienie.
Reddzik 2 777 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Nie pogodosz, AMD FidelityFX Super Resolution 4 jest już dostępne w Cyberpunku 2077 na PC dla zgodnych kart graficznych AMD. Aby odblokować tę opcję w ustawieniach gry, upewnij się, że masz wymagane sterowniki. Edytowane 5 Sierpnia przez Reddzik 3
maxmaster027 892 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia No ciekawe, jak beda wygladały porównania do optiscalera
samsung70 210 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia W dniu 29.07.2025 o 16:09, ODIN85 napisał(a): no fajnie by było jakby z CB77 zrobili taki arena shooter, potencjał do tego jest.
tgolik 548 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Godzinę temu, samsung70 napisał(a): ........CB77....... Nie mów tak brzydko na nasze dobro narodowe.
kanon7 600 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia W dniu 26.07.2025 o 23:20, tgolik napisał(a): Jeśli połączyłeś konto z GOG powinieneś mieć sejwy. Coś więcej? Co mi to może dać, aby mieć save'a na PS5?
tgolik 548 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Uruchamiasz grę, synchronizujesz sejwy i masz.
Dresiq 57 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Warto iść w inteligencję ? Bo jak do tej pory to dalej mam 3-4 te same perki, do użycia na przeciwnikach. Myślałem że można może przejmowac kontrolę nad innymi, lub jakimiś robotami ? A tak poza tym to jestem w szoku jak 4060ti daje radę. Ekspedycja 33 ograna w 1440p i 60fps, w cyberpunku to samo. Edytowane 17 Sierpnia przez Dresiq
Kandelabros 113 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia 23 minuty temu, Dresiq napisał(a): Warto iść w inteligencję ? Bo jak do tej pory to dalej mam 3-4 te same perki, do użycia na przeciwnikach. Myślałem że można może przejmowac kontrolę nad innymi, lub jakimiś robotami ? Jak chcesz grać Netrunnerem inteligencja to podstawa. Z góry określ jak będziesz chciał grać i tak inwestuj punkty/perki, to jest prosta gra z prostackimi mechanikami. Poza tym od pewnego momentu (Twojego poziomu) i tak będziesz dawał w bezużyteczne perki. Nawet na najwyższym poziomie trudności ta gra jest banalna od strony mechanik cRPG, to w sumie żadne cRPG. 1 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Ta gra jest tak prosta, ze nie trzeba nic rozwijac zeby przejsc jak rambo 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) 57 minut temu, Dresiq napisał(a): Warto iść w inteligencję ? Bo jak do tej pory to dalej mam 3-4 te same perki, do użycia na przeciwnikach. Myślałem że można może przejmowac kontrolę nad innymi, lub jakimiś robotami ? A tak poza tym to jestem w szoku jak 4060ti daje radę. Ekspedycja 33 ograna w 1440p i 60fps, w cyberpunku to samo. Ogarnij buildy na necie. Inteligencja to tylko jak chcesz grac netrunnerem. I tak warto, netrunner jest OP Edytowane 17 Sierpnia przez Roman_PCMR
Pan Mateoo 454 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Chce zaczac grac ale bez zbednego piepiepiepie... przechodzenia i marnowania czasu - czym wiec polecacie grac? Bo nawet nie wiedzialem ze sa jakies klasy czy inne. Co jest dobre na poczatek i na long term meta for fun?
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Zależy czy chcesz walczyć na odległość czy bardziej close and personal. Hacki+jakiś karabin są fajne na dystans, wypalasz wszystkim synapsy i dobijasz z broni. Na krótki dystans masz wszelkiego rodzaju katany, młoty, kije bezjbolowe albo wszczepy typu Ostrza Modliszki. Na normalnym poziomie trudności nie ma większego znaczenia co weźmiesz - gra jest raczej mało wymagająca.
Kandelabros 113 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) 8 minut temu, Vulc napisał(a): Na normalnym poziomie trudności nie ma większego znaczenia co weźmiesz - gra jest raczej mało wymagająca. Na najwyższym też, kiedyś w ramach zabawy rozwaliłem wszystko i wszystkich przechodząc grę wyłącznie z Gorilla Arms, żadnych broni, granatów, hacków itp. Chociaż może na najwyższym poziomie trzeba już trochę znać grę. Edytowane 17 Sierpnia przez Kandelabros
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Na wyższych w sumie grałem niewiele, pewnie jest tak jak mówisz. C2077 ma przyzwoity gameplay, ale dla mnie gra zawsze stała przede wszystkim światem, historią i postaciami. Edytowane 17 Sierpnia przez Vulc 1
Kandelabros 113 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia A to prawda, świat, postacie, historia są przedstawione fantastycznie, no i grafika nie tylko pod względem technicznym ale też artystycznym. I to jest właśnie niesamowita siła tej gry. 1
Dresiq 57 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Czyli wypalanie, przeciążenie i wyłączenie oczy to wszystko ? W deus ex z 2013 chyba było więcej możliwości.
Rekomendowane odpowiedzi