Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 29.03.2026 o 16:53, Element Wojny napisał(a):

Jeżeli na etapie questów po heiście, szczególnie tych związanych z Evelyn, gra nadal nie zaskoczy, to znaczy że to nie jest tytuł dla Ciebie. 

Chciałem napisać, że dałeś mi bardzo cenną radę.

Wziąłem się za granie i stwierdziłem, że robię questy związane z Evelyn i jeżeli na nich odpadnę to od razu gra leci z dysku. No i skończyło się tak, że... przegrałem calutki dzień w to :E 

Do tego olałem stricte to strzelanie i poszedłem w edgerunnera, no i nagle zaczęło się dobrze grać.

Także nie chce zapeszać ale jest nieźle, wciągnąłem się i gram w to codziennie od kilku dni. Dam znać czy udało się w końcu dojść do końca ale jestem dobrej mysli ; D

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Slayer napisał(a):

Chciałem napisać, że dałeś mi bardzo cenną radę.

Wziąłem się za granie i stwierdziłem, że robię questy związane z Evelyn i jeżeli na nich odpadnę to od razu gra leci z dysku. No i skończyło się tak, że... przegrałem calutki dzień w to :E 

Do tego olałem stricte to strzelanie i poszedłem w edgerunnera, no i nagle zaczęło się dobrze grać.

Także nie chce zapeszać ale jest nieźle, wciągnąłem się i gram w to codziennie od kilku dni. Dam znać czy udało się w końcu dojść do końca ale jestem dobrej mysli ; D

Cieszy mnie to bardzo. Mnie gra wciągnęła od samego początku, ale linia questów związanych z Evelyn to był dokładnie ten mroczny Cyberpunk, który lubię i bardzo sobie cenię. I mam dla Ciebie dobrą wiadomość: będzie tego znacznie więcej. Jeśli lubisz ostre, mocne, wręcz chore i pokręcone klimaty, to jeszcze sporo przed Tobą. 

Strzelanie też olałem, netrunner to jest esencja tej gry moim zdaniem. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1