Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, samsung70 napisał(a):

właśnie zastanawaiłem się czy nie zacząć modliszkami/bardziej melee, ale myślę, że netrunner byłby nieco bardziej odmienny  styl bo modliszki i bronie to jednak nadal rozpierducha. 

co do podwójnego skoku- must have! ten taki dash/unik to tego podwojny skok i świetnie się przez mieasto leci, ciekawe czy da się to jeszcze jakoś zboostować? 

Fajny jest jeszcze autokamuflarz, kiedy poruszamy się w przysiadzie.

Opublikowano
2 godziny temu, tgolik napisał(a):

Fajny jest jeszcze autokamuflarz, kiedy poruszamy się w przysiadzie.

u mnie trochę by się to gryzlo z dynamicznym aprouczem i double jumpem, daszem na boki,

chyba, że mowa a camo pod edgerunner

2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Ta gra jest tak prosta, ze zadna sciezka rozwoju mi nie sprawia przyjemnosci bo niezaleznie od klasy gra jest zbyt prosta wiec nawet mi sie nie chcialo pozniej nic rozwijac bo po co :hihot:

a to szkoda, bo gra fajna, wiele tracisz ...

może daj sobie jakieś mody na utrudnienie jak taki kox jesteś? ;)

Opublikowano

Mody na utrudnienie tepych przeciwnikow, chyba zartujesz :hihot: Kox?? Przeciez ta gra to jest proscizna i tam nie ma nic trudnego :hahaha:

Tepe AI i przciwnicy jak gabki, nic wiecej.

Wiec po co mialbym sobie utrudniac jeden z najgorzej zrobionych elementow tej gry ?? ;) 

Opublikowano
11 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Mody na utrudnienie tepych przeciwnikow, chyba zartujesz :hihot: Kox?? Przeciez ta gra to jest proscizna i tam nie ma nic trudnego :hahaha:

Wiec po co mialbym sobie utrudniac jeden z najgorzej zrobionych elementow tej gry ?? ;) 

jak tam wolidz mordo :D

moje dwa runy były w pytę ;D

Opublikowano
20 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Rób samą fabułę jak chcesz jakieś wyzwanie. Tyczy się to każdej gry.

Klika razy sam pisałeś, że jak grasz w souls like to wbijasz levele jak głupi aby na bosach mieć dużo wyższy LVL. Do tego trzeba nieźle grindować w takich grach a nie szybciutko samą fabułę.

Wiec chyba powyższe stwierdzenie nie jest prawdziwe ;D

Opublikowano
20 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Ta gra jest tak prosta, ze zadna sciezka rozwoju mi nie sprawia przyjemnosci bo niezaleznie od klasy gra jest zbyt prosta wiec nawet mi sie nie chcialo pozniej nic rozwijac bo po co :hihot:

No właśnie, "perki" można na pałę rozdawać bo niczego to nie zmienia (albo nie zmienia w znaczącym stopniu), niezależnie od poziomu trudności. W ramach rozrywki przechodziłem grę wyłącznie z Panem Twardeuszem (Sir John Phallustiff).

Gra jest dobra graficznie, artystycznie i fabularnie ale jako wyzwanie RPG czy zabawa klasami/mechanikami to leży i kwiczy.

Opublikowano

musiałem cofnąć kilka godzin aby poprawić zakończenie The Tower, 

cofnęło mnie do misji Kryzys Tożsamości, gdzie wcielamy się w bliźniakow i chyba będziemy mordować. NIe pamiętam więc bez spoilerow. 

jak ukończę dodatek to chyba porobię jeszcze jakieś poboczne , a później zacznę od nowa, jakimś wymyślnym buildem. pozdrawiam. 

Opublikowano
4 godziny temu, Kabor napisał(a):

Klika razy sam pisałeś, że jak grasz w souls like to wbijasz levele jak głupi aby na bosach mieć dużo wyższy LVL. Do tego trzeba nieźle grindować w takich grach a nie szybciutko samą fabułę.

Wiec chyba powyższe stwierdzenie nie jest prawdziwe ;D

W prawie każdej:E

Opublikowano
W dniu 30.06.2026 o 13:50, Phoenix. napisał(a):

Bez kitu, fabuła i zadania spoko, ale walka to dramat w CP2077, zresztą w W3 też drewno. 

Przeciwnicy to gąbki na kule, ale wystarczy strzelać i trudno zginąć :E 

• Upvote 2
Opublikowano
21 minut temu, galakty napisał(a):

Bez kitu, fabuła i zadania spoko, ale walka to dramat w CP2077, zresztą w W3 też drewno. 

Przeciwnicy to gąbki na kule, ale wystarczy strzelać i trudno zginąć :E 

Gąbki na kule ale tylko na początku. A walka świetna, w przeciwieństwie do soulslikeów (Eldenów, Sekiro i innych masochistycznych).

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
11 godzin temu, tgolik napisał(a):

A walka świetna, w przeciwieństwie do soulslikeów (Eldenów, Sekiro i innych masochistycznych).

Spam LPM i PPM to dla mnie nie walka... Katany były fajne, ale wystarczyło biegać i nawalać myszką i każdy wróg pokonany. 

Żadnych uników, mechanik, nic. Stellar Blade przy tym to arcydzieło walki na miecze :E 

Opublikowano (edytowane)

Wąski timing na uniki, parowania - nie radzę sobie z tym. Natomiast LPM + PPM dla lamerów daje mi mnóstwo adrenaliny. Wyrafinowane mechaniki - tylko frustrację.

Może znaczenie ma to, że gram na padzie, gdzie jednak jest trudniej a na pewno inaczej niż na myszce. Strzelam z broni w CP2077 także na padzie i to też jest inna bajka niż zwykłe klikanie myszką.

Edytowane przez tgolik
  • Upvote 1
Opublikowano
47 minut temu, tgolik napisał(a):

Wąski timing na uniki, parowania - nie radzę sobie z tym. Natomiast LPM + PPM dla lamerów daje mi mnóstwo adrenaliny. Wyrafinowane mechaniki - tylko frustrację.

Może znaczenie ma to, że gram na padzie, gdzie jednak jest trudniej a na pewno inaczej niż na myszce. Strzelam z broni w CP2077 także na padzie i to też jest inna bajka niż zwykłe klikanie myszką.

zgadzam się, nie każdy jest masochistą soulslajkowym, już to kiedyś mówiłem. 

• Upvote 1
Opublikowano

Na pokazie pierwszego odcinka Cyberpunk Edgerunners 2 było 6000 osób. Organizatorzy poprosili ich, żeby nikt nie nagrywał filmu telefonem. Ludzie posłuchali i jak do tej pory nie ma żadnego przecieku z fabuły w sieci.

Szacunek.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, wallec napisał(a):

Co mam nacisnąć aby użyć szybkiej podróży?

Rozumiem że to odpalona mapa? Jeśli chcesz użyć szybkiej podróży musisz podejść do jednego z punktów - białych skrzynek świecących na niebiesko, i tam po wejściu w interakcję będziesz mógł podróżować (jak w Wiedźminie 3 i słupami) 

• Like 2
Opublikowano

Cyberka mam od dnia premiery i co jakiś czas lubię wracać, poszwędać się po zakamarkach, a czasem ruszyć nieco fabułę, dla mnie to gra idealna i skończę ją dopiero przed premierą kolejnej części :)
W grze mam już 402h i chyba drugie tyle jeszcze dojdzie :D

• Like 1