Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.07.2026 o 19:10, samsung70 napisał(a):

co się dzieje? ;o 

Kolejny serial będzie, więc ludzie wracają.

Cyberpunk przede wszystkim stoi miastem i napisaniem otoczki. Rozgrywka to taka komfortowa papka, jak hotdog z Orlenu. Ostatnio trochę pograłem przy testowaniu power limitu i chyba przejdę jeszcze raz kombinując hamowaniem i walka w zwarciu, bo strzelanie to kwestia czasu, a nie sprawności. Chcę sprawdzić jak podziała na 8GB z PT, gdy już wszystko optymalizację łącznie z systemem, aby potwierdzić stabilność w komputerze do 200W. :E

Choć pewnie oleje ten test, bo 4k 60fps z dlss działało już na rtx3070, więc 5060ti już zupełnie miałby z górki, zamiast 40fps , a jeszcze wcześniej mnie znuży.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)

Czy Yayba Semimaru i Caliburn Mordred to są jakieś nowe samochody? Bo jakoś nie trafiłem przy ostatnich przejściach, ze 2 lata temu, ani na te samochody ani na misje w których je zdobyłem.

A tak przy okazji, siadłem na parę godzin do GTA V, żeby wypróbować polskiego lektora - jest świetny. Ale strzelanie wymęczyło mnie niemiłosiernie a długie, nudne przejazdy między misjami wynudziły śmiertelnie. Siadłem więc do Cyberpunka żeby się zrelaksować i nie mogę się oderwać. A ponieważ wszystko mam od lat poczyszczone, jeżdżę po mieście i wyszukuję misje samochodowe. Kiedyś nie brałem się za nie, teraz robię z przyjemnością.

Edytowane przez tgolik