RTX5090 66 Opublikowano Wtorek o 07:37 Opublikowano Wtorek o 07:37 15 minut temu, Phoenix. napisał(a): od momentu kiedy zaczęli robić coś z buildem. buildy testowe wstawiane są aby zespół testerów sprawdzał ewentualne błędy. To nie oznacza, że 3 tygodnie temu zaczęli programować. To oznacza, że 3 tygodnie temu wysłali gotowy build z nowymi rozwiązaniami do zespołu testerów.
Phoenix. 430 Opublikowano Wtorek o 07:51 Opublikowano Wtorek o 07:51 Ale to najpierw trzeba przeczytać kto dostał build bo o ile masz rację z testerami to buildy dostają normalnie deweloperzy i inni programiści. Vendorzy od sprzętu itp itd Wszystko jest jak na dłoni w Steam DB. I jak programiści coś piszą to na bieżącą jest testowane więc to nie jest tak że pół roku temu zaczęli coś pisać a od 2 tyg testować, to tak nie działa
Reddzik 508 Opublikowano Wtorek o 16:22 Opublikowano Wtorek o 16:22 (edytowane) Edytowane Wtorek o 16:22 przez Reddzik
Reddzik 508 Opublikowano Wtorek o 16:38 Opublikowano Wtorek o 16:38 (edytowane) Bzdety do photomoda, itd. na razie nic ciekawego. Jedynie to jakaś Pauline jako gość Pauline pokazuje, co nowego w kreatorze postaci kreator postaci Spoiler https://www.cyberpunk.net/en/news/51028/update-2-2-is-live https://www.cyberpunk.net/pl/news/51034/aktualizacja-2-2-jest-juz-dostepna Edytowane Wtorek o 17:09 przez Reddzik 1 1 1
azgan 756 Opublikowano Wtorek o 18:13 Opublikowano Wtorek o 18:13 @ODIN85 masz ten Trailer na 3 stronie temu, było 😉 https://www.ppe.pl/news/359033/cyberpunk-2077-z-wielka-aktualizacja-nowosci-i-zmiany-w-night-city.html 1
Phoenix. 430 Opublikowano Wtorek o 18:59 Opublikowano Wtorek o 18:59 Same pierdolety, nawet FSR 3.1 nie dali... https://www.cyberpunk.net/pl/news/51034/aktualizacja-2-2-jest-juz-dostepna "Zoptymalizowano system wątków, by poprawić wydajność nawet o 33% na procesorach opartych na architekturze Intel Arrow Lake." 12 godzin temu, RTX5090 napisał(a): Zwiększenie wersji do 2.2 to wprowadzenie dużej liczby zmian. To nie jakaś popierdółka 1 2
Crew 900 120 Opublikowano Wtorek o 19:00 Opublikowano Wtorek o 19:00 29 minut temu, Stjepan napisał(a): Niezły ten patch, 90GB. NIee 27,1 GB na steam.
kamilos69 53 Opublikowano Wtorek o 19:28 Opublikowano Wtorek o 19:28 (edytowane) U mnie 21GB Steam. Dużo jak na zabawę dla małych dziewczynek w kolorowanki samochodów i makijaże facjaty. No i oczywiście większość modów kij strzelił. Edytowane Wtorek o 19:29 przez kamilos69
Element Wojny 589 Opublikowano Wtorek o 19:35 Opublikowano Wtorek o 19:35 Photo patch? Eh, a już myślałem że coś sensownego wrzucą.
Crew 900 120 Opublikowano Wtorek o 20:24 Opublikowano Wtorek o 20:24 54 minuty temu, kamilos69 napisał(a): U mnie 21GB Steam. Dużo jak na zabawę dla małych dziewczynek w kolorowanki samochodów i makijaże facjaty. No i oczywiście większość modów kij strzelił. Dla 12 letnich dziewczynek aktualizacja.. Czyżby DEI u redach zawitało>? Już się boje o wieśka. Oby mutacja nie pozbawiła następnego bohatera prącią i nie dodała mu pochwy . 4
azgan 756 Opublikowano Wtorek o 20:40 Opublikowano Wtorek o 20:40 Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): Photo patch? Eh, a już myślałem że coś sensownego wrzucą. Można kolorki autek zmieniać podczas jazdy, fajnie jest 🤭 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): Pauline pokazuje, co nowego w kreatorze postaci "Zrobiłam sobie paznokietki, fajne nie 😂?" Wyjaśniło się po co był ten Update 😉 1 3
CzerwonyJohn 15 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Nie ma potrzeby instalacji aktualizacji jak mody dobrze działają a nowe samochody czy kolor istniejących mi latają dokończę grę i koniec zabawy w mody bo już mi się nie chcę.Bawić z modami i plikami których autorzy mogą porzucać i weź się bujaj potem.
tgolik 43 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ktoś wie, o co chodzi w nowym queście Balatro? Warto sprawdzić?
Pitross20 17 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Po tej aktualizacji nie mogę odpalić gry, mam cały czas komunikat, że gra się wypłaszczyła....
Rekomendowane odpowiedzi