Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To będzie typowa gierka na sezon ogórkowy czyli po wakacjach o grze już nikt nie będzie pamiętał.

Widać, że to interaktywny film na kilka godzin gdzie na pierwszym miejscu będą przerywniki filmowe, a później gdzieś tam na końcu sam gameplay.

Opublikowano
5 godzin temu, Dominix napisał(a):

Po premierze raczej cena idzie w dół. Nie trzeba tego ograć, tym bardziej jak to SP na premiere. W obecnych czasach kiedy pelno zbugowanych gniotów , lepiej poczekać na recenzję, te nieopłacone i dopiero zdecydować. Im większy gniot tym szybsza obniżka ;)

No właśnie poprawili się i ostatnio jest mało wtop AAA.

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że będzie to dobry akcyjniak o ile technicznie dowiozą. Takie gry też lubię i też są potrzebne. Tylko chyba coś podejrzanie niewiele materiałów jest jak na niecałe dwa miesiące do premiery. 

Trójka z tego co pamiętam sprawiała ludziom problemy w postaci bugów i glitchy. Ja ogrywając na konsoli miałem szczęście, nie mając problemów. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Ja to już nie mogę patrzeć na tego typu gry nie dość, że wszędzie masz strzałkę/znacznik gdzie masz iść to ze względu czy jest to gra Ubisoftu, EA, Sony to wszędzie jest ten sam schemat czyli chowanie się za murkami, zajście przeciwnika od tyłu, kliknięcie jednego przycisku aby odpalić sekundową scenkę jak nasz bohater zdejmuje przeciwnika i cały czas to samo bez żadnej innowacji.

Równo dobrze to mogłoby być Star Wars Outlaws tym w innej skórce, a zamiast ścigacza jest samochód.

Opublikowano (edytowane)

Szczerze? Ogólnie wygląda to średnio i nie mam na myśli grafiki, pachnie segmentem AA. To co mi się spodobało to ładne przejścia od gameplay'u do cutscenek i na odwrót.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano

W mafii 3 calkiem fajnie ogarneli mechanike gry, wiec tutaj tez powinno byc ok. Z wywiadow wynika ze glowny nacisk polozyli na fabule wiec moze bedzie calkiem dobrze.

Ja wlasnie koncze ogladanie na nowo Sopranos, moze jeszcze zdaze zobaczyc trylogie Ojca i bedzie w sam raz. 

Opublikowano

Ja lubię takie gry, więc niby fajnie, ale faktycznie czuć tu segment AA.
A że to już było? W każdym nowym Soulsie też jest dokładnie to samo (wyczekanie, atak, zgon, ominięcie mobków, wyczekanie, atak, boss... )i jakoś wszyscy krzyczą "wincyj", także ten argument do mnie średnio trafia. Tak konkretnie to wcale. :E
No tylko że zapowiada się ot krótko, a z racji settingu mocno specyficznie i siłą rzeczy fabularnie. To w sumie nic złego, patrz chociażby A Plague Tale... ale człowiek marzy cały czas o innej Mafii, sam remake jedynki to mało.

• Like 1
  • Upvote 1