Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jaja, że coś co wygląda gorzej pod względem grafiki, fizyki i animacji niż Uncharted i Tomb Raider sprzed 10 lat będzie miało dziesięciokrotnie wyższe wymagania.

Od 1:04 najlepsze i ten wybuch 1:17 gdzie chyba 20 lat temu niektóre gry miały lepsze efekty.

Edytowane przez Gothic
Opublikowano
Godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

Patrzę na grafikę, fizykę i ni cholery to się nie ima tych śmiesznie wysokich wymagań -.-

Ta, zobacz mój ostatni post na górze.

Gdybym nie wiedział, a ktoś powiedział, że to gra z 2015-2018 roku to bym uwierzył.

Opublikowano

Wymagania, wymaganiami, graficzne gra ujdzie, ale jak na 2025 to jak mówicie trochę słabo, choć jak jestem zdania że jak fabuła dowiezie to będzie całkiem fajna i przyjemna gra, ale co raz bardziej się przekonuję że tutaj dość dużo pracy nie zostało wykonane, twórcy o tym doskonale wiedzą i mamy cenę jaką mamy, choć całkiem spoko ze strony twórców że nie walnęli ceny jak za pełnoprawny tytuł AAA 

Opublikowano

Wy widzę tylko grafiką tutaj żyjecie. Grafika na ten moment jest poprawna, ale nic nie tłumaczy takich wysokich wymagań jak tutaj zamieszczone. Ja mam nadzieję że gra chociaż obroni się fabułą. Przekonamy się za 4 dni.

Opublikowano

Nie licząc strzelania to gameplayu to też nie ma, zwykłe wyreżyserowane i oskryptowane finiszery polegające na wciskaniu odpowiedniego przecisku w odpowiednim wyreżyserowanym czasie.

Opublikowano

Faktycznie wygląda tylko poprawnie i jak sprzed dobrych kilku lat. The Old Country jest na UE5 stąd pewnie te wymagania :hihot: Na pewno zagram, liczę na dobrą fabułę i pewnie będę się dobrze bawił, ale raczej nie kupię na premierę pomimo niższej ceny, bo to pewnie liżąc ściany i tak gra tylko na 2-3 dłuższe wieczory.

• Like 2
Opublikowano
W dniu 1.08.2025 o 16:58, ODIN85 napisał(a):

Ważne że hdr będzie:lovin:

no kurna, i do tego VSYNC :D od kiedy to takie coś jak VSYNC trzeba publikować w ficzerach? czy coś mi umknęło? czy oni już nie mieli tam co dodać i ktoś palnłą dajmy vsync :D

Opublikowano
8 minut temu, j4z napisał(a):

Troche lipę zwiastuję xd

Nie wróży to niczego dobrego. W większości przypadków jak embargo było w dniu premiery to z gry wychodziła kiszka.

Ale bądźmy dobrej myśli. Wydaje mi się że to raczej może być taki średniak.