Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, mieszane mam odczucia po tym filmiku, wolałbym chyba żeby miejsce akacji było we Włoszech, szczerze mówiąc.

xD  moje niedopatrzenie, spoko ze na Sycylii, zmylily mnie te konie haha, ogladalem bez glosu tez. 

Edytowane przez MAKU
  • Haha 1
Opublikowano

Są nowe szczegóły dotyczace gry

https://www.ppe.pl/news/359325/mafia-the-old-country-w-szczegolach-gra-zapowiada-sie-niesamowicie.html

"Akcja rozgrywa się w brutalnym przestępczym półświatku Sycylii lat 1900.

Liniowa, napędzana narracją gra mafijna

Zawiera systemy walki z „mechaniką skradania się i strzelania o wysoką stawkę”

Gracz wciela się w Enzo, nowego bohatera „w czasach, gdy umiejętność posługiwania się sztyletem była śmiertelnym atutem, strzelba lupara ulubioną bronią palną, mordercze wendety szalały przez dziesięciolecia, a mafiosi patrolowali swoje granice pieszo, konno lub za kierownicą samochodów z przełomu wieków”.

Enzo przeżył dzieciństwo pracy przymusowej w kopalniach siarki na Sycylii.

Zyskał możliwość dołączenia do potężnej rodziny przestępczej Dona Torrisi, aby zapewnić sobie lepsze życie

Przysięga oznacza zobowiązanie do przestrzegania kodeksu honorowego rodziny Torrisi, gdzie „rodzina wymaga poświęcenia”

Super, że liniowa :) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 30.10.2024 o 20:17, MAKU napisał(a):

O tak, oby tak dobrze byla zrobiona jak Mafia 2 proszeee.

Trochę się zgadzam, bo wiadomo że zimowa sceneria tam nas rozkochała jeżdząc starym samochodem, ale w trójeczce też było sporo miłych rzeczy ale nie każdy pogra dłużej, odstawił i oceni źle. A gra była dobra i też pięknie się jeździło, strzelało i słuchało muzyczki.

Opublikowano

No ja jakoś ostatnio ograłem ponownie Mafię - ta edycję ostateczną bo była w game pass bo I to jest gra właśnie gdzie liniowa fabułą jest super. Masz historię do przeżycia jak film i nie ma niedosytu.

Więc też się dołączam do grona radosnych ludków.

• Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Tam był problem przez te bzdety do odblokowania misjí. Sama fabuła by się obroniła bez tych zapychaczy które sztucznie wydłużały grę.

W trójce fabuła była tylko dodatkiem do masy powtarzalnych niby misji. Ukończyłem raz i nigdy więcej nie tknąłem. A to był taki potencjał - ksiądz, Vito, Donovan, ścieżka dźwiękowa… To nie jest zła gra, ale ten projekt fabularny oparty na tak powtarzalnych aktywnościach… Szkoda.

• Upvote 1