Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Na menu też to zadziała?

Oczywiście że tak przecież blokujesz klatki dla danej aplikacji w całości a nie jakoś połowicznie ;) 

Edytowane przez Send1N
  • Thanks 1
Opublikowano

Dosc dobre ceny, galax potezna karta :D

obraz.png.7fe4c913a10bcdd24ec6f9973b4050a9.png

Gainward tylko 3 szt dzis.

obraz.png.d334773968c5707f0427fe162f362f0a.png

16 minut temu, galakty napisał(a):

Coś za dużo tych fajnych przecen na 4000

Gdzie ty masz te duzo przecen?? Raptem kilka kart i jakies outletowe szroty :D

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Reddzik napisał(a):

Niech dają 4070Ti Super to może bym wziął zamiast Radeona :P Tylko co to za promo, gdzie nie ma nawet 10% obniżki. Toć to słaba promocja.

Ale wiele modeli stoi ponad 4k nadal a ten galax to krowa o grubosci 74mm :D  Nizej na ceny nie ma co liczyc, predzej znikna ze sklepu niz bedzie po 3k.

No iten galax w tej cenie to bedzie i tak lepsza opcja niz 9700XT :D

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Lipa, bo 12gb. Nic ciekawego. Ja wczoraj przeglądałem sklepy ale ceny z kosmosu, więc odkładam(muszę) kupowanie karty na czas nieokreślony.

12gb jest spoko.

Dopóki NVIDIA wypuszcza karty z 12gb to gry będą działać bo producenci gier nie mogą sobie pozwolić żeby ich gry nie działały na sprzęcie NVIDIA

Już poszło

Edytowane przez wallec
  • Haha 4
Opublikowano
6 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Ja wczoraj przeglądałem sklepy ale ceny z kosmosu,

Tych kart sie juz nie produkuje wiec nie beda tansze, a po prostu drozsze az znikna ze sklepow.

Dlatego 4070TiS za 3500-3600 to obecnie dobry deal w promocji.

Opublikowano

Wiem o tym i rozumiem, dlatego zostanę na tym co mam, nie mam dużego wyjścia, chyba że jakimś cudem bym się zdecydował wydać 3.6tyś jakby była jakaś promocja- ale nie taka krowa jaka była w xkomie, ale raczej wątpię, małe szanse. 

Opublikowano

Godlike chodzi o to, że jak zagniesz przewody zbyt blisko wtyczki, to siłą rzeczy jakiś minimalny procent przewodu wysunie się z zacisku. Nie chodzi o samo zagięcie, bo w ten sposób nie zmniejszy się średnica przewodu co by spowodowało jego utratę na mocy przesyłanej energii.  Tak, że z głową wyginać przewody i wystarczy z 2 cm od wtyczki. Nie targać za wtyczkę jedną ręką, a drugą ciągnąć za przewody i je w ten sposób wygiąć, tylko złapać na tej 2cm długości przewódu od wtyku  w kleszcze opatulone np. gumą i drugą ręką zginać przewód w rozsądnych proporcjach. wtedy przewód nie wyciąga się na siłę z pinów wtyczki.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 22.01.2025 o 09:02, Reddzik napisał(a):

Lipa, bo 12gb. Nic ciekawego. Ja wczoraj przeglądałem sklepy ale ceny z kosmosu, więc odkładam(muszę) kupowanie karty na czas nieokreślony.

Mam w obserwowanych 4070 Ti Super na Allegro, w ostatnim czasie doszło chyba z 25 aukcji z kartą - ceny zaczynają się od 4000 a kończą na 5000 zł. 😆 To są dzikie żniwa, a najsmutniejsze jest to, że i tak znajdą się chętni na te karty, przestraszeni dostępnością nowych serii. Mi się udało złapać 4070Ti Super w relatywnie dobrej cenie, za niewiele więcej niż 3k.

• Upvote 1