Co do zagrożenia to w pełni się zgadzam, że z samochodem to żadna szansa dla pieszego. Bardziej mi chodziło o to, że na tych filmikach audytora to samochody poruszały się z bardzo niewielką prędkością więc wydawało mi się, że stanowią mniejsze zagrożenie niż pędzący rower. Bo przecież po chodniku to samochód na tych filmach to jechał może 5km/h może 10km/h . Pisałem wyłącznie o filmach. To co piszecie odnoście kurierów itp to inna sprawa. Generalnie nie ma co raczej relatywizować. Ani rowerzyści nie powinni na dużej szybkości wjeżdżać w tłum na pasach, ani samochody jeździć po chodnikach.
Powszechnie TLOU2 jest bardzo wysoko w rankingach gier
Oczywiście, że mu powiedziała. I było jasne, że chce tego. Dodatkowo on ją okłamał.
To ile lat miała nie ma znaczenia bo Jolę zrobił najgorszą i najbardziej egoistyczną rzecz z całego wachlarza możliwości. Zachował się jak idiota.
Brednie.
Joel był gorszy - bo zabił dziesiątki niewinnych ludzi, którzy chcieli uratować ludzkość. A Abby po prostu odwaliła chwasta, który to zrobil zaprzepaścił szansę ludzkości na lekarstwo.
Po co miałaby go przesłuchiwać skoro wiedziała co się stało? To by nie miało sensu.
Bo gra jest o drodze zemsty. O tym że jest bez sensu i prowadzi do kolejnej zemsty. To nie jest historia niewinnego tatusia i chorej córeczki. Mam wrażenie jakbyś rozumiał 1/3 fabuły tej gry. Albo oglądał ją na YT.
Bajkowa
I to napisał gość, który chciał honorowego pojedynku. Nic ci się tam logicznie nie klei.
a jak czytam „zrobił dla jego” to od razu powinienem się domyślić że dyskusja sensu nie będzie miała.
Rekomendowane odpowiedzi