j4z 947 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Nie, zerknąłem teraz na Filmweb i tematyka trochę mnie odrzuca.
Send1N 4 203 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia 7 minut temu, miro napisał(a): nie no, ja ją zawsze ceniłem, dobra i zdolna jest a że brzydula, no coż, Baśka Streisand też do najpiękniejszych nie należała i to łagodnie powiedziane Głos świetny fakt ale kiczowate piosenki i tragiczny wygląd dopasowany do standardów ostatniej dekady skutecznie odpychały mnie od niej natomiast w "A star is born" przynajmniej przez jakiś czas filmu zagrała normalną osobę i nie tylko głos ale też wygląd i utwory się zgadzały że tak powiem Długo jednak to nie potrwało, nawet Cooper nie dał rady jej powstrzymać przed sprzedaniem się 1
miro 722 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) @j4z hah, doskonale wiem o co chodzi, z Jentl będzie tak samo, odrzuć uprzedzenia i spróbuj, po prostu wspaniałe, epickie filmy 2 minuty temu, Send1N napisał(a): Głos świetny fakt ale kiczowate piosenki jakie czasy, takie divy, kiedyś była Madonna i Whitney, potem m.in Lady Gaga, teraz jest jeszcze gorzej. hehe Edytowane 19 Sierpnia przez miro 1
Kadajo 7 429 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia He nawet nie wiedziałem ze to jakiś remake Co do wyglądu, i Gaga i Straisand miały większy nos, mnie tam się podobają. Wcale nie są brzydkie, wręcz przeciwnie. Ogólnie jak Gage zobaczyłem pierwszy raz bez udziwnień to mowie WTF to ta sama osoba? Fajnie że w filmie nawet o tym wspomina, ze nie dawali jej szans na sukces bo ma kinol za wielki... Pitolenie o szopenie osób które jak zawsze zazdroszczą talentu. A śpiewać ona potrafi, tez ją późno odkryłem... 2
miro 722 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia nie każda musi wyglądać jak Beyonce czy Dua Lipa Adele też była smokiem a jakoś się przebiła, Lady Gaga miał od początku pod górkę, po prostu była i jest dobra, teraz już nic nie musi.. 1
j4z 947 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Niestety na dobrej muzyce teraz rzadko się zarabia. ...a jak była młoda, wcale tak źle nie wyglądała imo. klik 11 minut temu, miro napisał(a): Beyonce Edytowane 19 Sierpnia przez j4z 4
Send1N 4 203 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia 9 minut temu, miro napisał(a): nie każda musi wyglądać jak Beyonce czy Dua Lipa Offtop się robi sami koneserzy damskiej urody się znaleźli jak już rozmawiamy to dla mnie najlepiej prezentowała się Nicole Scherzinger Brakuje jeszcze opinii Odina która piosenkarka miała najlepsze cycki 3
j4z 947 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Jak to mój kolega mawia: cycki przede wszystkim. 1
ODIN85 3 512 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia 7 godzin temu, Send1N napisał(a): Offtop się robi sami koneserzy damskiej urody się znaleźli jak już rozmawiamy to dla mnie najlepiej prezentowała się Nicole Scherzinger Brakuje jeszcze opinii Odina która piosenkarka miała najlepsze cycki Doda. A niby kto 1
Sidr 124 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Ja ze swojej strony polecam wszystkie filmy z Clintem Eastwood'em jak ktoś jeszcze nie oglądał. 4
Stjepan 2 382 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Mortal Kombat 1995, wczoraj oglądałem, minęło 30 lat od premiery. 2
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia 11 minut temu, Stjepan napisał(a): Mortal Kombat 1995, wczoraj oglądałem, minęło 30 lat od premiery. To był mój pierwszy film na którym poszedłem z kumplami do kina. I chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich filmów o MK.
ghostdog 906 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Ja ostatnio odświeżyłem sobie dokonania Jima Carreya. Szkoda, że tak rzadko grywał w poważnych filmach, a to przecież bardzo dobry aktor, a nie tylko gumowa facjata. Jak ktoś jeszcze nie oglądał to polecam "Zakochany bez pamięci" oraz "Człowiek z księżyca" 1
Vulc 2 195 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Oba świetne, choć to nie są filmy, które z miejsca wydawać się mogą interesujące. Carrey błyszczy właśnie w takich produkcjach, z Truman Show na czele. W Polsce sprzedawano go głównie poprzez głupkowate komedie. 1
j4z 947 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Zupełnie nie pamiętam o czym to było, ale pamiętam, że podobało mi się. https://www.filmweb.pl/serial/Kidding-2018-798203
Send1N 4 203 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 14 godzin temu, Sidr napisał(a): Ja ze swojej strony polecam wszystkie filmy z Clintem Eastwood'em jak ktoś jeszcze nie oglądał. Ototo, nie z clintem tylko z "Kadajo" https://www.filmweb.pl/film/Bez+przebaczenia-1992-1241 podobało mi się jak wymalowali na czerwono miasteczko żeby zrobić klimat piekła Edytowane 20 Sierpnia przez Send1N 2
Stona 19 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Warframe (2025) dostępny na Prime. Jeśli ktoś lubi klimaty wojny w Iraku, to moim zdaniem warto. Film ma swój klimat i koniec końców chyba fajnie chwyta bezsens wojny (przynajmniej z perspektywy tej konkretnej misji) i jej przypadkowość na poziomie oddziału. Nie jest to "film akcji", pomimo tego, że się strzelają, są wybuchy i latają samoloty, więc jeśli ktoś oczekuje "Helikoptera w ogniu", to jednak nie ten adres.
ghostdog 906 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Hell Comes to Frogtown (Miasto żab) 1988 Film tak zły, że aż dobry. Typowa produkcja klasy B z czasów VHS. W głównych rolach Roddy Pipper znany z Oni żyją oraz laska co grała z Arnoldem w Conanie. Fabuła pisana po lsd. Historia postapo, gdzie mężczyźni stanowią mały procent populacji, a takich co nie strzelają ślepakami to można ze świecą szukać. Nasz bohater, buhaj rozpłodowy udaje się na misję do miasta opanowanego przez zmutowane żaby w celu uwolnienia przyszłych matek. 1 1
maras2574 900 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) 4K F1 Film już można pobrać Obejrzane, dobry Edytowane 22 Sierpnia przez maras2574 1
miro 722 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Trochę poważniej, brytyjski Santosh, dla smakoszy, zacytuje jeden tekst z filmweb: Wszystko tam jest – kastowa społeczność, patriarchalna i tradycyjna do bólu, przeżarta korupcją. Widz nie dostaje nawet iskierki nadziei na pocieszenie, bo w Indiach jej zwyczajnie nie ma. Ten film boli – i jest bardzo ważny. https://www.filmweb.pl/film/Santosh-2024-10051643 petarda kino ! Edytowane 22 Sierpnia przez miro 2
ghostdog 906 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Noc na Ziemi (1991) 8,5/10 Chyba mój ulubiony film Jarmuscha (nie licząc Ghost Dog). Część z Roberto Benigni w roli taksówkarza to jest mistrzostwo. 1
Vulc 2 195 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Mission Impossible: Final Reckoning. Ponad 40 lat w biznesie, ponad 60 lat na karku, a Tom Cruise nadal nie rozmienia się na drobne i uczy Hollywood jak zrobić dobry film akcji. Czy najlepszy w serii? Niekoniecznie. Tym niemniej nadal topowa produkcja w gatunku, z całą charakterystyczną dla niej spektakularnością. 1 2
ODIN85 3 512 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Do topowej produkcji w tym gatunku to wiele brakuje. Jak na ostatnią część to słabo. Chyba tylko dwójka była gorsza.
Vulc 2 195 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Patrząc na to co jest wydawane w tym gatunku? Nic z tych rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi