Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Coooooooo?! Jestem na końcówce gry (a przynajmniej tak mi się wydaje) i chcesz mi powiedzieć, że tutaj jest lock? -
Przez TeoX · Opublikowano
Zaraz dam znać, ustawie trfc 160ns , WTRL/S 16/4 , RDWR16 , z tego co pamiętam płyta nie wstaje na SCL poniżej 8, więc te dwie pozycje zostawię ? -
Przez pijoter100 · Opublikowano
Ogrywam teraz po raz drugi kampanie podstawki, uważam że linia narracyjna jest bardzo fajna, poza tym udźwiękowienie gry robi robotę, muzyka i odgłosy otoczenia są mega klimatyczne. Oczywiście rozgrywka jest mało wymagająca, ale można skupić się właśnie na aspekcie wizualnym i dźwiękowym. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Hakowanie w trakcie dashu na ziemi i w powietrzu działa też bez perków w ekwipunku, teraz przetestowałem. A spowolniony czas może wydaje mi się, przez wolny lot. Przynajmniej sprawdziłem co robi L3 w trakcie celowania i przekierowuje kamerę w chyba najbliższego wroga, robiąc pseudo lock on, bez blokady kamery. Heh, przydałoby się wcześniej o tym wiedzieć. Ta gra jest bardzo przyjemna w krótkich sesjach. Dziś rano na kogoś czekałem to odpaliłem parę wyzwań ze schronu. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Ostatnimi czasy skończyłem 3 i 4 sezon The Boys, jestem również na bieżąco z sezonem 5. Miałem go oglądać jak będzie komplet no ale miałem obawy, że gdzieś tam trafi mnie jakiś spoiler. Oglądam również najnowszy sezon Invincible świetnie się przy tym bawiąc. W tzw. międzyczasie zabrałem się za Zwariowany świat Malcolma. Jestem na to co prawda odrobinę za stary niemniej lekkie 20-minutowe odcinki wchodzą elegancko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi