Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Jak dostałeś to dostali i wszyscy scalperzy. Pewnie mignie przez 5s i po frytach Ale powodzenia i dzięki za wrzutkę -
Kod musi być na nowe konto czy powinna wystarczyć sama instalacja apki? Bo coś nie chce przyleźć, a za 2h to ja już będę spał. Jakimś cudem na dwóch mailach mam tam konto, albo tak przynajmniej twierdzą -
Przez Lameismyname · Opublikowano
No ja twardo siedziałem na B450 Aorus Elite, a płyta różne karty widziała z 5700XT włącznie Co ciekawe były wersje biosu, które odblokowały PCI-E 4.0 x16 ale te wersje były pre-ryzen 5xxx i nie chciałem ryzykować nie działania z R5 5800X. Znowu jak miałem RX 6600XT to na pewno miała słabszą wydajność pracując na PCI-E 3.0 x8. -
Nie naprawiałem tak wentyli od chyba 20 lat. Jak się da rozebrać, to po prostu czyścisz z syfu bardzo dokładnie i dajesz tam olej. Na allegro pewnie znajdziesz odpowiedni. Ja miałem jakiś po babci używany do maszyny do szycia chyba, buteleczka z napisem "do maszyn wysokoobrotowych" wyglądała jak z głębokiego PRLu ale działało. Potem kupiłem jakąś normalną ok 10zł, więc nie będziesz potrzebował żadnych drogich wynalazków. Jak pada jakiś złom i chcesz go ożywić tylko na chwilę, to nawet olej czy masło dadzą radę na kilka godzin ale nie polecam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi