Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Oczywiście zdarzały się ok camy, co można było po ss osądzić, ja już dawno z torków wysiadłem, tym bardziej ze ściągania filmów, jak będzie to będzie w tv czy jakimś steamingu parcia już w ogóle nie mam, a jak już to do kina :).

Przecież fabuła w Oszukac Przeznaczenie jest fenomenalna :E co jak co ale pomysły to czasem mieli przegięte, aż się boję co będzie w 6, choć poprzednich nie pamiętam, ostatnią to z tym gościem z Candymana(chyba mu się zmarło jak dobrze kojarzę)  

ja duzo sciągam bo niski bitrate na VOD-ach mnie wkurwia czesto

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Serio ludzie dalej takie wersje oglądają? Jedynego cama jakiego w życiu oglądałem to była Zemsta Sithów, i to był pierwszy i ostatni raz :) 

Wiem, że kiedyś oglądali. Osobiście ani jednego nie oglądałem. 

Oszukać Przeznaczenie z wielką chęcią sprawdzę. Byłem fanem. 

Nie wiem dlaczego teraz, ale właśnie przypomniało mi się, że miałem Twisters obejrzeć. Twistera niedawno przypomniałem sobie i przez większość seansu dobrze się bawiłem. 

A pamiętacie wersję kreskówkową Final Destination - Happy Tree Friends? xD Czy ja dobrze pamiętam, że ten hardcore na Cartoon Network leciał czy coś mi się pomieszało? :D

Edit: Wróć! Jednego cama w życiu obejrzałem - Jak Wychować Smoka. Dwa razy dzień po dniu, bo raz z sam, a na drugi dzień z siostrą. Świetnie się bawiłem za każdym razem. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano
2 minuty temu, j4z napisał(a):

Wiem, że kiedyś oglądali. Osobiście ani jednego nie oglądałem. 

Oszukać Przeznaczenie z wielką chęcią sprawdzę. Byłem fanem. 

Nie wiem dlaczego, ale właśnie przypomniało mi się, że miałem Twisters obejrzeć. Twistera niedawno przypomniałem sobie i przez większość seansu dobrze się bawiłem. 

mi sie twisters bardziej podobał niz ostatnie oszukać przeznaczenie na którym sie szczerze mówiąc wynudziłem

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, j4z napisał(a):

A pamiętacie wersję kreskówkową Final Destination - Happy Tree Friends? xD Czy ja dobrze pamiętam, że ten hardcore na Cartoon Network leciał czy coś mi się pomieszało? :D

To chyba kiedyś na MTV emitowali(tak jak te walki celebrytów z plasteliny :D) , na CN by opcji nie było, chyba nawet po 22 CN zmieniało się na TNT jak dobrze kojarzę. 

2 godziny temu, j4z napisał(a):

Edit: Wróć! Jednego cama w życiu obejrzałem - Jak Wychować Smoka. Dwa razy dzień po dniu, bo raz z sam, a na drugi dzień z siostrą. Świetnie się bawiłem za każdym razem. 

A nie wytresować? :P 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Oldman napisał(a):

niektóre tzw webripy to są  camy ludzie nawet nie wiedzą co oglądają, dzisiejsze camy mają rozną jakosc , ja rzadko oglądam camy ale pamietam ze kiedys miałem jakąs wersje władcy pierscini i jak na cam-a to była jakosc wybitna , wiele osób mogloby sie nabrać.

Tylko że od razu po dźwięku słychać że film jest nagrywany, nie wiem jak niektórzy tego nie słyszą :E  Fatalnie się takie coś ogląda.

15 godzin temu, Oldman napisał(a):

mi sie twisters bardziej podobał niz ostatnie oszukać przeznaczenie na którym sie szczerze mówiąc wynudziłem

Twisters całkiem spoko ale do Klasyka z 1996 nie ma podjazdu ;) 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
37 minut temu, bourne2008 napisał(a):

1996r to był rok nie tylko Twistera ale także "Independence Day".

to był dobry rok dla kina w ogóle, bardzo dużo filmów wspominanych jest do dzisiaj, a i lepiej się zestarzały niż dzień niepodległości..

tylko z kina czysto widowiskowego np  twierdza, tajna broń i oczywiście pierwsze MI

Twister wspominam bardzo dobrze, robił wtedy robotę, na tym nowym byłem w kinie niestety, efekty są, piniądz jest, ale nie ma tego czegoś, taka popierduła

• Upvote 1
Opublikowano

to były lata które wyznaczyły nowe ścieżki

terminator 2, ale też Matrix , Braveheart, zielona mila, szeregowiec Ryan , skazani na Shawshank, Forest, Leon Zawodowiec, Titanic, Siedem  itd itd itd  bez końca..

a teraz co, raz na ruski rok film do którego wrócisz za 20lat, który będziesz pamiętać

• Like 1
Opublikowano

Apple zrobił swojego Indianę Jonesa  , Fontanna młodości

rezyseruje sam mistrz Guy Ritchie , fajna obsada, nawet na trailerze widać że piniądz był, konkretne lokacje i nie jest to CGI...

obadał już ktoś ?

Opublikowano
Godzinę temu, miro napisał(a):

Apple zrobił swojego Indianę Jonesa  , Fontanna młodości

rezyseruje sam mistrz Guy Ritchie , fajna obsada, nawet na trailerze widać że piniądz był, konkretne lokacje i nie jest to CGI...

obadał już ktoś ?

Oceny mocno zniechęcają.

Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 11:01, miro napisał(a):

jeśli chodzi o nowe " Oszukać przeznaczenie "  to nie oglądajcie żadnych kamer z torków, albo pseudo web-dl, które tez są podrasowanymi kamerami, z lektorami czy napisami AI

bo juz za 2tyg, 06.06 ten film wjeżdża na VOD-y

tylko przez przypadek wszedł do kin i niespodziewanie zarabia kupę siana....

Ale w VOD ma być na zasadzie wypożyczenia. Niby :)

Opublikowano
W dniu 24.05.2025 o 20:45, Send1N napisał(a):

https://www.filmweb.pl/film/Kiedy+gasną+światła-2016-750437 a to ktoś widział? piszą ludki w necie że straszy ;) 

OFFTOP 

jak przeczytałem fabułe tego filmu to przypomniało mi sie fajne krótkie opowiadanie DUCH V od mistrza krótkich form Roberta Sheckleya

jesli ktoś chce sie zapoznać to tutaj jest w wersji audio (pominąłem wstęp)

https://youtu.be/Mo_yfraE2_Y?t=149

a tutaj w wersji tekstowej

https://www.histeria.pl/sf/sf/duch.htm

• Haha 1
Opublikowano

Nowe Mission 7/10

Podobny poziom co część pierwsza. Ogólnie nie kupiłem tego całego "AI" i nadal uważam ze to było wszytko wciśnięte tam na sile.

Dla mnie najlepsza misja to była część 6, czyli Fallout.

• Upvote 1