ODIN85 3 502 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Przecież tu masz więcej gadki niż akcji. Do tego to jest komputerowy bełkot który ciężko zrozumieć a od tego gatunku nie tego oczekuję. Już 7 było złe ale to przelało czarę goryczy. Wspomniałem w innym temacie że lepiej po raz kolejny obejrzeć Fallouta. Edytowane 23 Sierpnia przez ODIN85
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Nie ma w tym nic dziwnego, to zamknięcie serii, więc musiało być trochę "gadki" i retrospekcji. W poprzednich częściach też jej nie brakowało. Bełkot? Cała seria opiera się na bełkocie i niepoważnych akcjach, więc nie wiem czego Ty oczekiwałeś. Edytowane 23 Sierpnia przez Vulc 2
Kadajo 7 411 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Jak na ostatnią część to słabo. Naprawdę uwierzyłeś ze to ostatnia część ?
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Ostatnia z Ethanem Huntem, zamknięcie jego historii. Można zrobić reboot z innym bohaterem i chyba ani Cruise, ani studio, definitywnie nie powiedzieli "to koniec".
nozownikzberlina 500 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia obejrzałem do końca tylko dwie części mission impossible, kolejne mnie totalnie nie przyciągnęły 1
Klakier1984 727 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Do topowej produkcji w tym gatunku to wiele brakuje. Jak na ostatnią część to słabo. Chyba tylko dwójka była gorsza. nie przesadzaj 3 godziny temu, Vulc napisał(a): Mission Impossible: Final Reckoning. Ponad 40 lat w biznesie, ponad 60 lat na karku, a Tom Cruise nadal nie rozmienia się na drobne i uczy Hollywood jak zrobić dobry film akcji. Czy najlepszy w serii? Niekoniecznie. Tym niemniej nadal topowa produkcja w gatunku, z całą charakterystyczną dla niej spektakularnością. Dobrze się patrzało choć jak dla mnie poprzednie dwie części na pewno lepsze.
Kadajo 7 411 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Crusie na bank wróci do Misji, to gadanie ze to jego ostatnia misja to była zwykła część kampanii marketingowej która miała przyciągnąć więcej widzów do kin, po nie zbyt dobrym odbiorze części 1. Gdyby chcieli to zakończyć to Etan Hunt poświeciłby własne zycie aby ratować świat. Nie zabija się kurki znoszącej złote jajka. Zrobią parę lat przerwy i rozkręca hype na nowo.
ODIN85 3 502 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Jakie złote jaja? Dwie ostatnie części zarobiły jakieś marne grosze. Koszty produkcji były ogromne. 5 godzin temu, Vulc napisał(a): Nie ma w tym nic dziwnego, to zamknięcie serii, więc musiało być trochę "gadki" i retrospekcji. W poprzednich częściach też jej nie brakowało. Bełkot? Cała seria opiera się na bełkocie i niepoważnych akcjach, więc nie wiem czego Ty oczekiwałeś. Więcej niepoważnych akcji,mniej gadania. Tylko tyle. Tu masz ponad 2h gadki a film trwa 2.40. Ja się wynudziłem.
Lypton 953 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Dead Reckoning to był jeden z najnudniejszych akcyjniaków, jakie oglądałem. Opieranie filmu na dwóch imponujących popisach kaskaderskich (choć imponujących przede wszystkim poprzez sposób realizacji, a nie końcowy efekt) i gównianej fabule (ta w DR to już przegięcie pały), stało się męczące. Podzieliłem seans na dwa podejścia, a i tak nie obejrzałem do końca. I nie zamierzam. Edytowane 24 Sierpnia przez Lypton 1 2
Kadajo 7 411 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Tam się coś zesrało podczas preprodukcji, bo widać wyraźnie ze "AI" nie było w początkowej fazie i dodali to na fali rosnącej popularności. Wyszło kupowato i bez jakiegokolwiek poczucia zagrożenia. Totalny absurd.
Stjepan 2 376 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 17 godzin temu, Vulc napisał(a): Mission Impossible: Final Reckoning. Ponad 40 lat w biznesie, ponad 60 lat na karku, a Tom Cruise nadal nie rozmienia się na drobne i uczy Hollywood jak zrobić dobry film akcji. Czy najlepszy w serii? Niekoniecznie. Tym niemniej nadal topowa produkcja w gatunku, z całą charakterystyczną dla niej spektakularnością. Też oglądałem ostatnio i podzielam zdanie kolegi. Ballerina 2025, nie był to John Wick, ale jestem simpem Any De Armas, piękna kolombijka, znowu fajnie się ruszała i wyglądała, John też się pojawił i zrobił swoje, takie filmy ogląda się nie dla fabuły ale dla scen bijatyk, strzelanin itd. mocne 7/10. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Z filmów akcji w tym roku to i tak najlepiej bawiłem się przy Heads of State
miro 706 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 4 godziny temu, Stjepan napisał(a): ale jestem simpem Any De Armas, piękna kolombijka, hmm i nie wiesz że ona jest Kubanką a nie Kolumbijką a film całkiem całkiem, to fakt, dobrze się ogląda 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): bawiłem się przy Heads of State też, przyjemne głupoty 7 godzin temu, Lypton napisał(a): to był jeden z najnudniejszych akcyjniaków, jakie oglądałem. mam to samo, do Final który zapewne finalem nie będzie, dopóki Cruise zyje i ma formę wcale mnie nie ciągnie, a jak jeszcze piszecie że nudy na pudy przegadane...ale obejrzeć trzeba. mnie osobiście najbardziej podobała się III. tam gdzie grał wybitny Seymour Hoffman 1
Send1N 4 171 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Ja z kolei najlepiej zapamiętałem ghost protocol głównie przez to że Tom wspinał się na khalife przy pomocy tych elektrycznych przyssawek, do dzisiaj mam ciary i się pocę jak o tym pomyślę 2 1
Dimazz 567 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Alien teraz na topie więc naszło mnie na obejrzenie kilku starszych części z tego uniwersum. Nawet Blade Runner jest z tej bajki ale ja chcę prometeusza i obcy przymierze. Prometeusz w wersji z dodatkowymi scenami ma 27min wjęcej a covenant z dodatkowymi senami jest aż o 40 min dłuższy. Podobno trzeba szukać prometeus i covenant chaos edition. Fani posklejali filmy w całość wraz z wyciętymi scenami.
Lypton 953 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 4 godziny temu, Send1N napisał(a): Ja z kolei najlepiej zapamiętałem ghost protocol głównie przez to że Tom wspinał się na khalife przy pomocy tych elektrycznych przyssawek, do dzisiaj mam ciary i się pocę jak o tym pomyślę Świetna scena, ale nie wiem, czy to było oryginalne Ghost Protocol. Edytowane 25 Sierpnia przez Lypton 2
Badalamann 986 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 52 minuty temu, Dimazz napisał(a): Prometeusz w wersji z dodatkowymi scenami ma 27min wjęcej a covenant z dodatkowymi senami jest aż o 40 min dłuższy. Podobno trzeba szukać prometeus i covenant chaos edition. Fani posklejali filmy w całość wraz z wyciętymi scenami. Znalazłeś, tak by było dostępne w dobrej jakości, czy to jest tylko legenda?
Dimazz 567 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia nic szczególnego. Przymierze w wersji internetowe fullHD z kompresją ale podobno dźwięk 5.1 tylko eng ale zamiast 2h to 2.40min
Vulc 2 191 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, Send1N napisał(a): Ja z kolei najlepiej zapamiętałem ghost protocol głównie przez to że Tom wspinał się na khalife przy pomocy tych elektrycznych przyssawek, do dzisiaj mam ciary i się pocę jak o tym pomyślę 42 minuty temu, Lypton napisał(a): Świetna scena, ale nie wiem, czy to było oryginale Ghost Protocol. Ciekawe czy osiągnął szczy... Spoiler Edytowane 25 Sierpnia przez Vulc 1
leven 539 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia https://www.cda.pl/video/23544252d0 Akcja / coś i razem
Send1N 4 171 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Wąwóz dobry film dziwne jest to że jest na darmowym cda odpaliłem z ciekawości jak wygląda to podrabiane 1080p w porównaniu do web-dl 1080p który mam na dysku i ta jakość na cda jest wręcz fatalna Edytowane 27 Sierpnia przez Send1N
leven 539 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) https://vider.pl/vid/+fe8sc1m Piękny jest Edytowane 27 Sierpnia przez leven
bourne2008 1 206 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Obejrzał bym dalsze perypetie pana Costnera ale niestety drugą część nakręcili i zamknęli w szufladzie na amen. Nie było idealne ale oglądało się przyjemnie i był apetyt na więcej. Mogli z tego zrobić mini-serial ala Yellowstone zamiast wciskać do kin no ale Kevin wiedział lepiej i wyszła klapa finansowa. Edytowane 28 Sierpnia przez bourne2008
Rekomendowane odpowiedzi