Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
Dobrze maja ci co budowali dom, znali się trochę na tym i załapali się na stare zasady. 15 lat za darmo prąd i ogrzewanie -
Przez galakty · Opublikowano
Bezprzewodowy AA grzeje GORZEJ od nawigacji w telefonie. Byłem wręcz przerażony jak nagle poczułem ciepło w kieszeni, bateria znikała w oczach. Więc i tak ładować trzeba moim zdaniem. No chyba że ktoś robi 2-3h trasy to da radę. Pewnie też dużo zależy od samego telefonu... Czy to Xiaomi, Samsung, Oppo, Reno... Daj spokój. W Apple tylko jeden system i mają dużo lepiej to ogarnięte. -
Przez some1 · Opublikowano
Owszem, możesz dodać access pointy, lub dodatkowe routery działające w trybie acces pointa. Połączyć, najlepiej kablem, z głównym routerem i w ten sposób zwiększyć zasięg sieci. Rozłoży to też obciążenie wifi na kilka urządzeń. Routery Asusa mają funkcję AI Mesh, więc możesz zbudować sieć mesh zarządzaną z centralnego routera po prostu dodając jeden czy dwa niedrogie routery Asusa, które będą działać jako access pointy. Ale czy to będzie Asus czy inna firma, najlepszy efekt będzie jeśli access pointy połączysz kablem z głównym routerem. -
Przez huudyy · Opublikowano
a ja Ci powiem, że to zależy od samego AA - w nowym Renault Capturze działało to wręcz losowo, potrafił czasem się podłączyć zanim zdążyłem wejść do auta, a zdarzało się, że nie chciał połączyć się wcale co więcej, przy łączeniu bezprzewodowym bateria w telefonie znikała w trybie natychmiastowym, dosłownie jakbym miał odpaloną nawigację na ekranie nie auta, a telefonu. a to farciarz, bo np produkty Stellantisa są wręcz sławne z tego powodu w Fiacie 500 i Lanci Ypsilon raz dziennie potrafiło mi gubić srednio. -
Przez Adikon · Opublikowano
Najlepsze jest to, że często widuję na grupach sprzedażowych te same ceny za 32 czy 64 GB z CL 46 co z CL 32 na przykład. To pokazuje, że pewnie ponad połowa użytkowników lub więcej wbija tylko Expo (lub nie) i absolutnie nie zwraca uwagi na nic poza pojemnością pamięci. Sam bym kupił 2x32 z sensownymi timingami, ale jak mam płacić 5k to już wolę pozostać z 32GB, które do gier stykają z zapasem. Obecnie na modach 22-24GB u mnie maks. Discord jest jakiś dziwny, bo potrafi zabrać 2GB, ale może to ogarnę. Oczywiście dla własnej satysfakcji jeśli już, bo jestem w grupie użytkowników starających się oszczędzać sprzęt aż nadto 😆
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi