Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mają dać sztukę teatralną co jest grana od tamtego roku.

2 minuty temu, TmK napisał(a):

Jutrzejszy dzień wiele powie, bo krążą totalnie popieprzone teorie - niby ma być jeszcze jeden prawdziwy finał, a to co widzieliśmy działo się tylko w głowie Majka :E nie no, to tylko chciejstwo fanów, ale tych poszlak jest serio sporo. To byłby chyba największy twist w dziejach streamingu. I want to believe :E

.

Opublikowano

Ok, to ma więcej sensu. Wiedziałem, że nie mają jaj na coś takiego :E

PS. Albo czegoś nie kumam, albo po prostu już zapomniałem, ale abstrahując od tego co wyżej, czy oni na koniec 2 sezonu nie dali nam największej dziury fabularnej w historii, przebijając nawet durnoty z GoT? Na koniec 2 sezonu jak 11 zamyka przejście, to tuż za nim jest przecież Mind Flayer - czarny dymek/cząsteczki, które prawie się przecisnęły do nas. Ostatnia scena jest przecież z Upside Down, jak dymek wkurzony unosi się nad szkołą. W piątym sezonie jest już uwięziony w Dimension X i na pewno go nie ma w Upside Down, bo przecież by sobie przeszedł przez jedno z wielu przejść co sobie Vecna otwierał (włącznie z tym końcowym w bazie wojskowej). Zatem ponownie, ja czegoś nie pamiętam czy robią z nas debili i to było pisane na kolanie?

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawiała sprawa takich dziur fabularnych. Albo takich mniej ważnych/oczywistych jak wiecie, coś w stylu w jednym sezonie ktoś ma bliznę na prawym ramieniu, żeby 2 sezony później mieć ją na lewym. Takie rzeczy widzi się nagminnie. Ja wiem, że między sezonami są często spore przerwy, ale serio scenarzyści nie mogą poświęcić jednego weekendu raz na rok żeby sobie obejrzeć ostatni sezon i nie robić takich durnot? :E