Vulc 2 333 Opublikowano Poniedziałek o 12:53 Opublikowano Poniedziałek o 12:53 Będzie, zekranizowano na razie jedno opowiadanie z trzech książkowych. 1
ODIN85 3 891 Opublikowano Poniedziałek o 14:09 Opublikowano Poniedziałek o 14:09 Już kręcą Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Kurde, nie wiedziałem że tylko 6 odcinków W sobotę skończyłem na 5. Będzie kontynuacja ?? . 1
maras2574 1 043 Opublikowano Poniedziałek o 14:15 Opublikowano Poniedziałek o 14:15 Tak, właśnie przed chwilą czytałem TUTAJ
Harddrinkingman 95 Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Również jestem na świeżo po ostatnim odcinku Rycerza siedmiu królestw. Bardzo fajna produkcja, czekam na ewentualną kontynuację. Książkowego pierwowzoru nie znam ale być może się to zmieni. Oglądam też Attack on Titan (ale to chyba bardziej rzecz do działu o Anime). Jestem po 2 sezonach (37 odcinkach) i robię małą przerwę techniczną przed sezonem 3.
ODIN85 3 891 Opublikowano Poniedziałek o 14:55 Opublikowano Poniedziałek o 14:55 O Paradise wróciło 1
maras2574 1 043 Opublikowano Poniedziałek o 19:30 Opublikowano Poniedziałek o 19:30 Ok, to biorę się za ostatni odcinek rycerza
SylwesterI. 988 Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Opublikowano Poniedziałek o 20:13 5 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a): Również jestem na świeżo po ostatnim odcinku Rycerza siedmiu królestw. Dziewięciu królestw 2
Harddrinkingman 95 Opublikowano Poniedziałek o 22:00 Opublikowano Poniedziałek o 22:00 Kusiło mnie żeby to napisać, jednak się wstrzymałem. 1
maras2574 1 043 Opublikowano wczoraj o 06:18 Opublikowano wczoraj o 06:18 Jajo jest dobry W drugim sezonie mogłyby być te odcinki trochę dłuższe 1
Vulc 2 333 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ostatni odcinek Rycerza - fajne zamknięcie historii, niestety z fatalną zmianą względem książki na koniec, dotyczącą Jaja. A tak dobrze się trzymali oryginału. Szkoda.
Sidr 217 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Planowałem obejrzeć naraz cały sezon Rycerza i widzę, że wyemitowali właśnie ostatni 6 odcinek. I pozytywnie nastawiony na taki maraton patrze, a te odcinki maja tylko po 30 mnut. Słabo. Nie śledze seriali od paru lat, a dużo tego powstaje. Jest obecnie/był jakiś dobry serial z gatunki sci-fi? Poza dobrym Mandalorianinem i genialnym Andorem.
Send1N 5 611 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Sidr napisał(a): Nie śledze seriali od paru lat, a dużo tego powstaje. Jest obecnie/był jakiś dobry serial z gatunki sci-fi? Poza dobrym Mandalorianinem i genialnym Andorem. DARK czy Silos to też jest niby gatunek Sci-fi, szczególnie DARK jest świetny z tym że głowa potrafi pękać od tego jak jest pokręcony
Badalamann 1 097 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu @Sidr Halo, For all mankind, Murderbot, Monarch legacy of monsters, animowane Star Wars Opowieści z imperium, opowieści jedi, bad bath. Sandman, Picard.
Send1N 5 611 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 godzin temu, Badalamann napisał(a): Monarch legacy of monsters Za dwa dni rusza drugi sezon więc warto sobie "zalukać" pierwszy, jak ktoś lubi uniwersum godzilli/konga i ogólnie klimat tytanów to polecam, niektóre sceny i efekty wizualne wgniatają w fotel, swego czasu było głośno o tym że jak na serial to jest miazga jeżeli chodzi o oprawę
ODIN85 3 891 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Szkoda tylko że cała reszta leży
Send1N 5 611 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mało tych tytanów było pokazanych, więcej biadolenia ale podobno w drugim sezonie ma się to zmienić, ma być więcej "walki"
Rekomendowane odpowiedzi