miro 1 084 Opublikowano Piątek o 10:23 Opublikowano Piątek o 10:23 (edytowane) na NF wjechał dziś jakiś fajny "dokument" o dinozaurach, paluchy maczał S.S. z Amblin Czyta Krystyna Cz ( w oryginale Morgan F ) Edytowane Piątek o 10:23 przez miro 1
AndrzejTrg 3 142 Opublikowano Piątek o 10:29 Opublikowano Piątek o 10:29 Właśnie widziałem trailera gdzieś i chyba nawet tutaj. Freeman ma dobry głos do takich dokumentów bo Willa Smitha słuchać nie idzie, ale jak jest Krystyna to więcej nie trzeba 1
ODIN85 4 007 Opublikowano Piątek o 11:23 Opublikowano Piątek o 11:23 Survivor S50. Szybko zleciało te 25 lat
GordonLameman 9 556 Opublikowano Sobota o 08:41 Opublikowano Sobota o 08:41 Obejrzałem Rycerza Siedmiu Królestw. Całkiem spoko, ale spodziewałem się nieco więcej akcji i już miałem nadzieję na taki “feel good serial” w świecie Gry o Tron. Jest to lżejsze, ale motyw z księciem pozbawil mnie złudzeń
j4z 1 289 Opublikowano Sobota o 08:55 Opublikowano Sobota o 08:55 Ja właśnie wczoraj skończyłem. Dobry, ale miałem nadzieję na coś lepszego. Takie 7/10, może mniej.
ODIN85 4 007 Opublikowano Sobota o 11:14 Opublikowano Sobota o 11:14 Ostro naciągany ten Sherlock. Nie polecam. Fajna scenografia ale efekty kijowe. Historia na poziomie Trudnych spraw.
Katystopej 1 585 Opublikowano Niedziela o 15:48 Opublikowano Niedziela o 15:48 Od chyba 5 odcinka zrobiła się trochę taka miałka papka w Sherlocku, bo pierwsze 4 były świetne. Akcja poźniej zwolniła, intryga rodzina jak w taniej telenoweli 1
Send1N 5 742 Opublikowano Niedziela o 16:47 Opublikowano Niedziela o 16:47 No i niestety, drugi odcinek 2 sezonu Monarch obejrzany i praktycznie cały przegadany z całą masą retrospekcji, człowiek czekał na tego nowego tytana pokazali na sam koniec na chwilę miało być więcej akcji i rozwałki w porównaniu do 1 sezonu ale na razie nic z tych rzeczy, oby nie było jak z alienem.. "niby człowiek wiedział a jednak trochę się łudził" 2
Pentium D 1 639 Opublikowano wczoraj o 03:04 Opublikowano wczoraj o 03:04 W dniu 5.03.2026 o 20:05, Send1N napisał(a): Obejrzałem pierwszy odcinek 2 sezonu Monarch Legacy of Monsters Oba odcinki nijakie. W pierwszym trochę małpy pokazali, ale na nikim to wrażenia raczej nie zrobiło. Nie wiem czy tylko mnie denerwuje postać Cate i jak jest ta rola odgrywana przez Annę. Kij w dupie i ptasi móźdżek. W pierwszym sezonie chyba Kentaro był taki, ale nie mam zamiaru sobie tego odświeżać. 1
Katystopej 1 585 Opublikowano wczoraj o 15:26 Opublikowano wczoraj o 15:26 Wzięlim się z żonką za Outlandera, na razie 2 odcinki, kurde fajne to
j4z 1 289 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 22 godziny temu, Katystopej napisał(a): Wzięlim się z żonką za Outlandera, na razie 2 odcinki, kurde fajne to Mówisz? Ocenki porządne. Mam na liście od dawna, ale jakoś nie mogłem się przełamać przez to:
Vulc 2 349 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No, to jest takie do oglądania z "babą", z czego ty zajmujesz się głównie klikaniem w telefon jednym okiem i zerkaniem na ekran drugim. Strasznie rozwleczone, mocno "romansidłowe". Wymiękłem po kilku odcinkach oglądanych tak na 60%. 1 1
miro 1 084 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu mnie szybko odrzuciło, moja zona oglądała wszystko, wcześniej czytała książki teraz zaczął się ósmy.. 1
Katystopej 1 585 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 46 minut temu, Vulc napisał(a): No, to jest takie do oglądania z "babą", z czego ty zajmujesz się głównie klikaniem w telefon jednym okiem i zerkaniem na ekran drugim. Strasznie rozwleczone, mocno "romansidłowe". Wymiękłem po kilku odcinkach oglądanych tak na 60%. Dokładnie tak, jak Ci "umknie" 15 minut to i tak wiesz co się dzieje, bo akcja jest wartka jak nurt w jeziorze
j4z 1 289 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Aha, ale "kurde fajne to" xd Na minę chciałeś mnie wysterować xd Edytowane 1 godzinę temu przez j4z 1
Rekomendowane odpowiedzi