Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, wrobel_krk napisał(a):

Yellowstone w sumie jak większość seriali spoko parę pierwszych sezonów. Chyba tylko "Przyjaciele" to serial wielosezonowy co obejrzałem wszystkie odcinki:)
@KatystopejA te 1883,1923 trzymaj poziom chociaż s2/s3 yellowstone?

1883 to bardzo mocno opowiedziana podróż pierwszych osadników, 1923 znowu to walka ich rodziny od zajętą ziemię, przy czym 1923 już momentami jest ckliwym romansem, całościowo jest słabszy niż 1883 czy Yellow, a drugi sezon 1923 jest słabszy niż pierwszy, to bardziej taki melodramat się zrobił. Przy czym trzeba obejrzeć wszystko po kolei, jeśli chce się dobrze zrozumieć Yellow.

Opublikowano
W dniu 24.04.2026 o 15:27, Katystopej napisał(a):

Znajomi i sąsiedzi, fajnie się to ogląda

bardzo fajny, 

trochę przypomina gotowe na wszystko, sekreciki, pieniądze, wyższe sfery, każdy z każdym, trupy w szafie...

7 godzin temu, j4z napisał(a):

Melodramat, romansidło ale świetnie podane. Mi się bardzo podobał. 

dokładnie

Yellowstone to może 1883 co najwyżej buty czyścić, nie umniejszając, ale od 3 seonu czym dalej w las tym gorzej, tylko z sentymentu, ale już pisałem tu nei raz i nei dwa, wszystko od Sheridana biorę w ciemno

1923 całość genialna

Madison się skończył, trzeba oblukać

Opublikowano

Finał Monarcha dobry i zapowiada się, że w kolejnym sezonie będzie więcej nowych stworów a wątek młodego Lee i młodego Randy już zostanie spłycony i nie będzie tych retrospekcji. Szczerze, po tym finale obejrzę pierwsze odcinki 3 sezonu :P

• Upvote 1
Opublikowano

Strefa Mroku na SKY. Na pewno nie jest tak dobry jak Czarne Lustro z Netflixa, ale i ten fanów powinien zadowolić. Zacząłem oglądać sezon 2 i widać, że jest większy rozmach. Szczególnie polecam odc 3 "Który z Was". Nie spodziewałem się tak fajnej fabuły. Serial znaleziony przez przypadek, dlatego piszę.

Opublikowano

Kurna ja 4 nie dałem rady, choć do trzeciego włącznie bawiłem się świetnie. Pierwszy sezon spin-offu też mi się podobał. Trochę szkoda mi tego serialu, ale czy opłaca się wracać?

Opublikowano
2 godziny temu, j4z napisał(a):

Kurna ja 4 nie dałem rady, choć do trzeciego włącznie bawiłem się świetnie. Pierwszy sezon spin-offu też mi się podobał. Trochę szkoda mi tego serialu, ale czy opłaca się wracać?

Jak uwielbiałeś Supernaturala to S5 jest obowiązkowy:lovin:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Uwielbiałem, ale całego nie dałem rady. Coś kiedyś gadaliśmy żebym chociaż finał obejrzał? To z Tobą gadałem w temacie na forum? 

Edytowane przez j4z
Opublikowano
W dniu 3.05.2026 o 03:42, Pentium D napisał(a):

Finał Monarcha dobry i zapowiada się, że w kolejnym sezonie będzie więcej nowych stworów a wątek młodego Lee i młodego Randy już zostanie spłycony i nie będzie tych retrospekcji. Szczerze, po tym finale obejrzę pierwsze odcinki 3 sezonu :P

Oglądając finał pomyślałem o tobie :E ciekawe czy Pentiakowi w końcu siadł odcinek no i proszę, wszedłem po kilku dniach i widzę że na plus ;) 10 był naprawdę dobry więcej akcji niż w 9 poprzednich razem wziętych, szkoda że nie mogli tak od razu... Teraz czekam na nowy film: Godzilla x Kong: Supernova i Japońską godzillę minus zero :P 3 sezon Monarch to pewnie najwcześniej w 2028 :/ 

• Haha 1
Opublikowano

Punisher Odcinek specjalny

Połowa odcinka to gadanie. Potem 15min akcji i znow gadanie.

Powiedzmy że to wprowadzenie do Spidermena ale dzieci tego nie obejrzą bo jest pełno krwi i przemocy.

Jatka dobra a tak to można olać.