Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Devil May Cry S2

Czy da się lepiej zacząć serial niż od sceny, w której armia USA najeżdża wymiar demonów przy dźwiękach remixu Papa Roach – Getting Away With Murder?

No proste, że nie.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

Ostatnio jakoś pokończyły mi się seriale i zacząłem z różową oglądać Rooster, Half Man a że były krótkie to włączyłem Amzn a tam Fleabag, serial przezabawny, wulgarny z czarnym humorem.

Opublikowano

Fleabag bardzo fajny. Ja skończyłem ostatni sezon Invincible (bardzo dobrze mi się to oglądało), za mną również 4 sezony Zwariowanego świata Malcolma (sympatyczne ale robię przerwę techniczną). Wczoraj skończyłem pierwszy sezon Record of Ragnarok (mieszane odczucia mam jeśli chodzi o ten tytuł). Praktycznie na bieżąco jestem też z najnowszym sezonem The Boys (dzisiaj obejrzę 7 odcinek).

Opublikowano

nigdy nie byłęm fanem szpitalnych seriali, nie oglądałem ostrego dyzuru i tym podobnych

nawet Housa tylko kilka różnych odcinków jak leciał kiedyś w TV

Słyszałem sporo dobrego o "The Pitt" , play/ obejrzałem całość 1S z wielką przyjemnością, zgrabne to. Drugiego sezonu na razie nie ruszam..

Ostatnio zacząłem oglądać francuskie " supersamce" totalnie mnie nie urzekł,słabizna ( wiem że to kolejna przeróbka, już kilka krajów to zrobiło )  ale daliśmy szansę oryginałowi hiszpańskiemu " samce alfa " bardzo dobrze się to ogląda, ot na wieczór z żonką dwa/trzy odcinki , rewelacja do drineczka ;)

Opublikowano

To niskie musiały być te oczekiwania jeśli weźmie się pod uwagę wcześniejsze konfrontacje boysow z supkami. Wątek krwi kompletnie olany. Wątek z V1 był kompletnie bez sensu. Wątek Kimiko nagle z dupy wyjęty na dwie godziny przed końcem serialu.

Opublikowano

Dobry finał. Nie było tragedii jak pisałeś.

6 godzin temu, Pentium D napisał(a):

For All Mankind S05E01. Nudno. Aż się nie chce kolejnego odcinka odpalać i tracić godziny.

Nie leży mi ten sezon kompletnie. Ta baza na Marsie sztuczna w uj.

Poprzednie uwielbiałem.

Opublikowano
3 godziny temu, Pentium D napisał(a):

To niskie musiały być te oczekiwania jeśli weźmie się pod uwagę wcześniejsze konfrontacje boysow z supkami. Wątek krwi kompletnie olany. Wątek z V1 był kompletnie bez sensu. Wątek Kimiko nagle z dupy wyjęty na dwie godziny przed końcem serialu.

Nie mam 12 lat i nie oczekuję jakiejś wielkiej jatki. To było przez cały serial. 

Wątek z V1 był istotny dla podkreślenia boskości.

Najbardziej interesowało obejrzenie mnie wnętrzności pewnego jegomościa i to dostałem. :) 

Opublikowano

Co do finału The Boys mam podobne odczucia jak @Pentium D Początek sezonu był ciekawy a później wszystko spłycone i nie do końca wyjaśnione. Twórcy zapowiadali coś niesamowitego a wyszło typowo. Nijak. Serial był głupkowaty i prosty ale ostatni odcinek spadł poniżej tego poziomu. Niestety skończyli jak Gra o tron, Gwiezdne wojny, Westwordl itd.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Nie mam 12 lat i nie oczekuję jakiejś wielkiej jatki. To było przez cały serial. 

Wątek z V1 był istotny dla podkreślenia boskości.

Najbardziej interesowało obejrzenie mnie wnętrzności pewnego jegomościa i to dostałem. :) 

Zabrakło tylko rozwalenia Białego domu:thumbdown:

Screenshot_2026-05-21-15-38-53-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)

Dzięki za odkrycie tej perełki. Naprawdę świetny serial. Nie wiem czy to celowe zamierzenie ale jak ktoś zna kino grozy to serial garściami bierze z twórczości Stephena Kinga czy też seriali i filmów typu Mist/From/TwinPeaks/Castle Rock/1408. Ilość takich smaczków jest przeogromna. Dodatkowo specyficzny humor i świetni mało znani aktorzy.

Edytowane przez bourne2008
  • Upvote 1