Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, CLOWN napisał(a):

Moja Babcia była dużo, dużo szczersza :D "Ładna dupa nie na karmi, tak samo osra jak brzydka" :banana:

Dlatego nie ma co wzdychać do takich ktoś pamięta to samo było z Megan Fox po filmie "Transformers" a dziś już nikt o niej nie pamięta a ma tyle samo lat co już wspomniana wcześniej Lindsay Lohan . I dużo by wymieniać takich aktorek co same sobie zrobiły krzywdę skalpelem czy chirurgiem na początku to wygląda ładnie jak np samochód z salonu, ale z wiekiem ciało zaczyna odrzucać te zabiegi tak samo jak samochód z wiekiem zaczyna się psuć i łapać rdzę .

16 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Przecież te urodzone po 2000 to tylko fejs i tik tok,czy miss czy średniak.

50% makijaż i kolejne 50% filtry z Insta czy TT  . 0% Naturalnego 

Opublikowano
29 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Dlatego nie ma co wzdychać do takich ktoś pamięta to samo było z Megan Fox po filmie "Transformers"

No to mają Transformers na własnej skórze :clap:

Opublikowano
15 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

Czekaj jak to będzie "Bottoxon transformacja " albo "Chirurgus Alfa  transformacja " 

Potem się dziwią, że facet woli ta prawdziwa, ale przydadszą :P Niż sztuczna, a potem budzi się w nocy facet na siku przy takiej i zamiast myśleć o sikaniu to ma wrażenie, że widzi koszmar życia i myśli "Boze ja to dotykałem?" Jeszcze pytanie czy to coś co dotykał coś czuło w ogóle :P Ja bym chyba z dwojga złego wolał ta gumowa lalę dająca efekty jak te bąbelkowy worki jak się naciśnie :P Zdecydowanie lepsze chociaż też sztuczne :P 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, CLOWN napisał(a):

Potem się dziwią, że facet woli ta prawdziwa, ale przydadszą :P Niż sztuczna, a potem budzi się w nocy facet na siku przy takiej i zamiast myśleć o sikaniu to ma wrażenie, że widzi koszmar życia i myśli "Boze ja to dotykałem?"

To tak samo jak dużo facetów wzdycha do pań pochodzenia Azjatyckiego czy idolek K-Pop a nie widzą ile mają na sobie kilogramów makijażu , z resztą u nich  wystarczy tylko menopauza i cała magia znika . Ja tam aktualnie oglądam sobie "Agenci T.A.R.C.Z.Y.” i nie powiem całkiem fajnie się patrzy na "Chloe Bennet" podobno też coś kombinowała ale nie aż tak bardzo jak inni foto : 548494915_762040869967390_11496648063287

Edytowane przez ChudyXp
Opublikowano

Każdy wzdycha i podnieca się czym chce. Jeden pieskiem, drugi kotkiem, trzeci kobieta naturalną, czwarty sylikonem i Transformersami :P 

Nie ma co o tym dyskutować, każdy pcha w co chce.

Opublikowano
29 minut temu, CLOWN napisał(a):

Nie ma co o tym dyskutować, każdy pcha w co chce.

Raczej nie pcha bo nie ma jak :hahaha:. Serial "Agenci T.A.R.C.Z.Y" całkiem przyjemny ale jak dla mnie za dużo sezonów bo aż 7 i jak zawsze jakieś podróże w czasie musiały byćxD wiem stare ale lepsze to niż te nowe miniseriale na Netflix które maja po 8-10 odcinków wątki nie pozamykane i koniec 

Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Reszta poziom trudnych spraw

dokładnie tak samo jak Y od 3 sezonu w górę.. 

4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

i tak lepiej od Marshals.

od tego to nawet Morfeusz jest lepszy

obejrzyj domek na prerii, wyluzujesz się

Opublikowano

A ja kocham Stary super serial z Suterslandem czy jak go się pisze 24 czy po polsku Przez 24 godziny. Jak dla mnie wszystko co teraz jest jakieś NCIS, FBI its to do pięt temu serialowi nie dorasta. Tam to tak wciągało, że się doczekać następnego odcinka w premiery nie można było doczekać, a teraz jak jesteś  streaming u na Prime czy Disney z lektorem to aż się chce urwać 24 dosłownie tak skręca po latach co dalej :) Nie dziwią, że za każdy sezon z 8 dostawali GRAMMY. 9 był krótszy i dość przewidywalny, ale trzymał klimat :) Najlepszy 2 sezon  i 7 według mnie. 6 Nuda straszna, ale zawsze taki sezon musi być uważam, żeby potem znowu stwierdzić zajebiste :) 

Opublikowano
9 minut temu, Katystopej napisał(a):

Reaktywacja Agenta Kima

Gdzieś o tym już słyszałem ale jakoś nie mam weny żeby zerknąć tak w skrócie da się oglądać bo opis na na flixie (Netflix) za dużo nie ujawnia , w skali 1-10 ile byś dał ?? 

Opublikowano
6 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

w skali 1-10 ile byś dał ?? 

Takie mocne 8/10. Widać, że twórcy wzorowali się na Johnie Wicku, ale inaczej podeszli do rozwinięcia wątku rodziny, trwa to znacznie dłużej niż można było się tego spodziewać nawet po serialu, wątki przyjaciół są na bieżąco ukazywane jak powstawały te przyjaźnie retrospekcjami. Do tego dochodzi spora dawka bardzo fajnego humoru, a sceny walki to truskawka na torcie całego widowiska i nie są tutaj najważniejsze.

Opublikowano
W dniu 11.07.2026 o 15:27, ChudyXp napisał(a):

Chloe Bennet

To akurat jeden z plusów tego serialu. Młoda wtedy była bo w serialu grała mając 20 - 27 lat a talentu jej nie brakowało.  Nie to co Kristin Kreuk w pierwszych sezonach Smallville. Bennet teraz ma 34 lata a laski około 30 rż się przepoczważają, tracą ten dziewczęczy glow.

Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Takie mocne 8/10. Widać, że twórcy wzorowali się na Johnie Wicku,

pisałem juz tu o nim kiedyś, popularności nie zdobędzie za dużej, bo trzeba czytać, a jak widać nawet tu na forum dla wielu nie do przejścia  :cool:

no i nie jest jeszcze pełny sezon, sam zrobiłem wyjątek od reguły ( zawsze całość ) obejrzałem dwa pierwsze, czekam na resztę. 

Stawiam go bardzo wysoko, obok weak hero

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Takie mocne 8/10.

No akurat siedzę na RODOS i za bardzo nie mam co robić pogoda nie pozwala na prace to zerknę .

5 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Młoda wtedy była bo w serialu grała mając 20 - 27 lat a talentu jej nie brakowało

Widać właśnie że była młoda jeszcze nie zniszczona przez chirurga i innych szamanów i dobrze lepiej się ogląda naturę niż plastik 

5 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Obie płaskie ale buźki fajne:red:

Jak bym słyszał swoją była dla niej wszystkie były płaskie a sama za bardzo nie miała czym oddychać , Bennet według wujka G ma 89 cm do oddychania za to wzrostu ma tak w miarę  167 cm przynajmniej jak założy jakieś wysokie buty nie wygląda jak żyrafa na szczudłach :D

Opublikowano

A ja sobie odświeżyłem najlepszy serial ostatnich lat. 7 lat minęło od pierwszego obejrzenia a praktycznie przy każdym odcinku miałem wrażenie jakby to nie było 7 lat a znacznie mniej. Dziwne zjawisko. Szkoda, że tylko 7 sezonów zrobili.