Pentium D 1 951 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Na kompie w przeglądarce po kliknięciu play jest opcja wyboru Skończyłem sezon 5 For all Mankind i ogółem dobry sezon. Pewnie nie ma takiego efektu wow jak poprzednie bo o Marsie już nie raz coś było a alternatywnej historii jak w poprzednich i tej całej akcji księżycowej nie było.
j4z 1 816 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Skończyłem Maula - taki se, ale miał dobre momenty. Moim zdaniem średnia na FW za wysoka. Zaczynam Madison, bo ktoś tu mówił (chyba @miro), że jest git, a akurat mam pod ręką na Sky. Edytowane 1 Czerwca przez j4z 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Obejrzyj tylko pierwszy i ostatni odcinek. Na więcej szkoda czasu Zakapujesz o co chodziło.
Oldman 571 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca spin-off FOR ALL MANKIND w ocenie recenzenta (2 pierwsze odcinki) wysoko, chyba sie skuszę (ale raczej poczekam na całosc) https://naekranie.pl/recenzje/gwiezdne-miasteczko-recenzja-apple-tv-science-fiction
j4z 1 816 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Obejrzyj tylko pierwszy i ostatni odcinek. Na więcej szkoda czasu Zakapujesz o co chodziło. Pierwszy bardzo fajnie się ogląda.
tomek25 58 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Jestem po obejrzeniu całego sezonu Spider-Noir ( z Nicolasem Cage), Scarpetta ( z Nicole Kidman) i Młody Sherlock, wszystkie na Prime Video. Polecam obejrzeć, mega mi się podobały. Każdy z nich ma swój unikalny klimat, nie można było się oderwać. Z tego co przeczytałem w internecie Scarpetta i Młody Sherlock będą miały kolejny sezon. Aktualnie nadrabiam The Boys, jestem na 2 odcinku 1 sezonu Edytowane 1 Czerwca przez tomek25
j4z 1 816 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Skarpeta cieniutkie ocenki... Kidman, Curtis - miałem nadzieję na coś dobrego. 1 1
miro 1 217 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 8 godzin temu, j4z napisał(a): Skarpeta cieniutkie ocenki.. to samo, zamulacz okropny, dałem se siana
Lypton 1 253 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Z tej Skarpety to wyszły spocone skiety starego przy pralce w łazience.
miro 1 217 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca bardzo dobrego lekarza ma, to fakt tylko że mimiki już żadnej też nie ma 2
Zdzichon 88 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Przecież ona jest tak ponaciągana, że bałbym się ją rozśmieszać w obawie że pęknie Przez tą jej upiorną mimikę każda jej ostatnia rola to groteska. Jako reżyser nigdy bym nie zatrudnił aktora z tak zero-jędynkowymi możliwościami operowania twarzą, chyba że w remake'u Freaks, albo jakimś dramacie o ofiarach poparzeń albo osobie sparaliżowanej.
ODIN85 4 866 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Ale to ma nazwisko przyciągać a nie mimika.
Zdzichon 88 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca No ok, zawsze zapominam jak nisko jest zawieszona poprzeczka współczesnego kina, ale jeszcze parę występów, ze dwie operacje i to nazwisko będzie tyle warte co nazwisko Willisa pod koniec kariery jak go obsadzali z początkami afazji w totalnych szrotach. Jej twarz zaczyna szybko wchodzićw rejony Uncanny Valley
tomek25 58 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) @Zdzichon Uncanny Valley? przesadzasz, aż tak to nie. Aczkolwiek operacje plastyczne twarzy na pewno miała. Czytałem w internecie, że Nicole Kidman w wywiadach mówi, że jej "młody" wygląd zawdzięcza stosowaniu dobrej jakości kosmetykówA propos seriali, obejrzałem 4 odcinki serialu Citadel, generalnie fajnie mi się ogląda z tym, że ten serial moim zdaniem jest płytki. Agenci, którzy maja wymazywaną pamięć, substancja, który przywraca wspomnienia i przez cały serial, przynajmniej jak na razie jest odkrywanie tajemnic i jakaś intryga. Obejrzę też drugi sezon, dosyć krótkie te odcinki to i czasu nie szkoda. Edytowane 2 Czerwca przez tomek25
tomek25 58 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) @ODIN85 Masz na myśli Priyanka Chopra Jonas, która gra Nadie Sinh? Otrzymała dokładnie takie samo (wielomilionowe) wynagrodzenie za odcinek jak jej partner z planu, Richard Madden grający w serialu Masona Kane. Edytowane 2 Czerwca przez tomek25
j4z 1 816 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Pilot Madison za mną. No kurna myśląc Sheridan, spodziewałem się czegoś innego. Kompletnie nic nie czytałem o tym serialu, nawet opisu z FW nie pamiętam. Niemniej było to piękne nagranie. Korci, żeby spojrzeć na oceny epów, bo coś Odin negatywnie się wyrażał o rozwinięciu, ale nie zrobię sobie tego. 🤫 Edytowane 2 Czerwca przez j4z
Zdzichon 88 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Wytrzymałem pierwsze trzy odcinki, klasyczny Sheridan w najgorszym wydaniu czyli sielanka życia na wsi plus miejscowe anioły przywożące pełnego pickupa żarcia bogatym letnikom żeby nie umarli bo do sklepu jest godzina drogi, kontra slapstickowa ekipa debili z miasta, którzy przewracają się o własne nogi. Do tego rętwe monologi edukacyjne/czego się dzisiaj nauczyliśmy kochane dzieci. Koszmar. Jak ktoś lubi oglądać jak łowią ryby w górach to polecam. Edytowane 2 Czerwca przez Zdzichon
ODIN85 4 866 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Widoczki natury to jedyne co się może podobać.
Pentium D 1 951 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Nicole Kidman już parę lat temu wyglądała słabo w Lioness. Jej lekarz od twarzy bo wie, że dużo zarobi. Edytowane 5 Czerwca przez Pentium D
Pentium D 1 951 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jack Ryan sezon 3 z ruskimi fajnie się oglądało choć jak się nad tym wszystkim chwilę zastanowić to umotywowanie działań złoli bez sensu. Sezon 4 jeszcze głupszy i cienszymi nićmi szyty.
Rekomendowane odpowiedzi