j4z 1 816 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Skończyłem wczoraj Madison. Dobry, smutny, bolało, jednak w ostatnim odcinku przestał już mnie poruszać. Sama końcówka podobała mi się. Dużo ludzi narzekało na akcenty humorystyczne, a ja miałem większą beczkę, jak podczas ostatnich filmów komediowych. Z rozpędu zacząłem dzisiaj film na podstawie scenariusza Sheridana - Hell or High Water (2016). Bardzo fajnie się zapowiada. Edytowane 6 Czerwca przez j4z
Pentium D 1 951 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Można z tego zrobić listę "do obejrzenia"
tgolik 720 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Oglądam teraz drugi sezon 1923 Sheridana. Świetny. 4 czy 5 przewijających się wątków każdy rozbudowany jednak podane tak że człowiek się nie gubi. Ciekawa, wysoko budżetowa historia. 1
ket_rab 412 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Stamtąd. Dzień szakala ostatnio obejrzałem i bardzo dobry serial Edytowane 8 Czerwca przez ket_rab
Pentium D 1 951 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Skończyłem Spider Noir w wersji czarno-białej i jest klimat. Historia również ciekawa, warto obejrzeć. 1
Katystopej 2 012 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Dam Ci lekcje - najnowsze k-drama na netflixie. Świetny serial o problemach obecnej młodzierzy, ale rozwiązywane w bardzo nie europejski sposób.
tgolik 720 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Zabieram się dzisiaj za ostatnie pięć odcinków ostatniego sezonu Yellowstone a potem Ranczo Dattonów. Później wracam do polskich seriali kryminalnych (najlepszych na świecie).
j4z 1 816 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca O cholera! Jednak Ranczo się udało, a nie wierzyłem. Czekam więc na całość. 1
tgolik 720 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Jeśli nie oglądałeś drugiego sezonu 1923, to jest rewelacyjny. 1
j4z 1 816 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Oglądałem 1883, 1923 i Yellowstone. Marshalów widać, że nie warto.
Katystopej 2 012 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Marshale są słabe, mogłoby to nie istnieć. 2
Lypton 1 253 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) 12 godzin temu, Katystopej napisał(a): Świetny serial o problemach obecnej młodzierzy, ale rozwiązywane w bardzo nie europejski sposób. Bo mają też bardzo nieeuropejskie problemy. Koreańska edukacja jest przejebana. https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5197823/kraina-jednej-szansy-o-edukacji-w-korei-poludniowej A im więcej o Korei czytam, tym bardziej wygląda to na absolutnie wujowy kraj do życia. Edytowane 12 Czerwca przez Lypton
Pentium D 1 951 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca To uczucie gdy obejrzałeś ciągiem 10 odcinków serialu a nawet nie jesteś w połowie sezonu Kiedyś to robili sezony, nie to co teraz. Lecę z Prison Break bo kiedyś w TV to oglądałem czyli tak jakbym w ogóle nie obejrzał. Wydawało mi się, że ta lekarka coś dziwnego z twarzą miała a w sumie nawet niezła.
Art385 490 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Kończę drugi sezon Monarcha i czekam na nowy sezon Silosu, bo na nowy sezon Fundacji to pewnie nie wcześniej niż w przyszłym roku.
Katystopej 2 012 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Dutton Ranch - vibe Yellowston mocno świetny. 1
Pentium D 1 951 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca W dniu 12.06.2026 o 15:42, Pentium D napisał(a): To uczucie gdy obejrzałeś ciągiem 10 odcinków serialu a nawet nie jesteś w połowie sezonu Kiedyś to robili sezony, nie to co teraz. Lecę z Prison Break bo kiedyś w TV to oglądałem czyli tak jakbym w ogóle nie obejrzał. Wydawało mi się, że ta lekarka coś dziwnego z twarzą miała a w sumie nawet niezła. Obejrzałem trzy sezony. Zacząłem czwarty i już mnie to męczy po dwóch odcinkach. Pierwszy sezon był bardzo dobry. Drugi był dobry. Trzeci sezon jeszcze była chęć oglądania choć historia głupia jak but. Chyba odpuszczę. 1
bourne2008 1 792 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Dalej jest tylko gorzej. Nawet te naście lat temu gdy człowiek był młodszy i głupszy te późniejsze sezony wydawały się idiotyczne. Kręcili to na fali popularności, fabuła nie istniała a absurd gonił absurd. Edytowane 21 Czerwca przez bourne2008 1
Pentium D 1 951 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca @bourne2008 Sam wątek Sary jest dziwny. Spoiler Najpierw na koniec 1 zaćpała się na śmierć a w drugim magicznie ożyła. W trzecim obcięli jej głowę a w czwartym znowu żyje Na dodatek Michael przez połowę czasu na ekranie ma wyraz twarzy jak kot który planuje zwinąć szynkę z kanapki tak abyś się nie kapnął. Na dodatek ten Sucre, im dalej w las tym bardziej męczy tym "mari cruz, mari cruz, mari cruz". Belica też z czasem zmiękczyli i teraz wyglądał jakby mu ubyło trochę IQ i był lekko upośledzony. Dramat. Pierwsze dwa sezony na pewno można obejrzeć. Trzeci jest ok jak nie ma nic lepszego do roboty, ma tylko 13 odcinków. Teraz jestem po pilocie 4400 i chyba obejrzę dalej.
bourne2008 1 792 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 19 minut temu, Pentium D napisał(a): @bourne2008 Sam wątek Sary jest dziwny. Ukryj zawartość Akurat z nią poszło o kasę no i była w ciąży także twist fabularny musiał być. Edytowane 21 Czerwca przez bourne2008
Pentium D 1 951 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca To chyba dalej w 4 sezonie musiało być. Ja skończyłem na S04E02 i już raczej wywalone jajca w ten serial.
miro 1 217 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 1 minutę temu, bourne2008 napisał(a): ak się robi w większości seriali. ja bym powiedział że ze wszystkimi, pomysły się kończą, z każdego zrobią operę mydlaną prison break powstał w czasach gdzie u nas praktycznie nikt seriali nie oglądał, to był fenomen absolutny, nagle wszyscy dostzregli coś takie jak seriale wcześniej tylko hbo kopania braci, rzym, serial raz na rok, o tvp nie wspominam każdy zasysał lost czy prison break i czekał na napisy a teraz jest milion stacji z miliardem seriali, a 99% to totalne gówno na jeden sezon potem jakiś serial reklamują jako fenomen, a to okazuje się popierdólka ja bym do takich staroci teraz już nie potrał wrócić, chciałem lost sobie przypomnieć, nei dam rady, takie to infantylne wszystko teraz oglądam pitt, też go wszędzie tak wychwalali, 1 sezon ok, ale drugi to już opera mydlana.. lepiej koreańskie oglądać..
bourne2008 1 792 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Spoiler Ona "prywatnie" była w ciąży a w dodatku nie wiadomo było czy się dogadają finansowo więc albo zostałaby w tym pudełku albo wróciła w którymś sezonie. I wróciła @Pentium D Edytowane 21 Czerwca przez bourne2008 1
Pentium D 1 951 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Aaa, myślałem że jej nie było bo gdzieś indziej grała i konflikt terminów był. Edytowane 21 Czerwca przez Pentium D
bourne2008 1 792 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 11 minut temu, miro napisał(a): ja bym powiedział że ze wszystkimi, pomysły się kończą, z każdego zrobią operę mydlaną prison break powstał w czasach gdzie u nas praktycznie nikt seriali nie oglądał, to był fenomen absolutny, nagle wszyscy dostzregli coś takie jak seriale wcześniej tylko hbo kopania braci, rzym, serial raz na rok, o tvp nie wspominam każdy zasysał lost czy prison break i czekał na napisy To były czasy VOD z torrentów więc kto miał dobry net albo kolegów to i miał co oglądać. W przeciwnym wypadku zostawało Ranczo, Ojciec Mateusz i Dom nad rozlewiskiem. W sumie niewiele się zmieniło jak nie masz płatnych platform 1 1
j4z 1 816 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Ja nie wiem, czy w ogóle pierwszy sezon PB skończyłem, chyba nie... 17 minut temu, bourne2008 napisał(a): torrentów Peb, darkwarez Oj były dobre seriale wtedy. Nie chcę mi się googlowac, ale były. Edytowane 21 Czerwca przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi