ODIN85 4 866 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca A no zapomniałem https://rozrywka.spidersweb.pl/netflix-filmy-seriale-scrollowanie-podczas-ogladania-matt-damon 4 minuty temu, j4z napisał(a): Olej. Ludzie za pomocą tekstów, jaki zacytowałeś, próbują się dowartościować. A Ty @ODIN85, życia innym nie układaj. Lektor jest dobry, bo nie trzeba cały czas patrzeć na ekran i ma siłę przebicia przez szum dnia codziennego. Dubbingu za to nienawidzę. :p .
j4z 1 816 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Myślałem o tym ostatnio. Kiedyś ludzie odpalili kablówkę, żeby leciała w tle. Dzisiaj odpalają Netflix. Ten artykuł wcale nie musi oznaczać, że każdy, kto tak robi, musi być głupi. Edytowane 6 Lipca przez j4z
miro 1 217 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca nikt nie twierdzi że lektor jest zły, nie raz i nei dwa tu pisaliśmy, sam tak oglądam często seriale, na jednym leci, na drugim coś robię, jak to nazwaliśmy " do prasowania " tylko co innego oglądać z napisami jeśli lektor jest niedostępny, a co innego rezygnowanie z obejrzenia bardzo często świetnych filmów czy seriali, tylko dlatego że lektora nie ma tracicie w ten sposób kawał dobrego kina... choćby właśnie azjatyckiego bardzo duży płacz jest o Apple tv, że jak to , płacę to wymagam lektora, a oni mają polaków w ... Przylądek strachu teraz, wcześniej wdowia zatoka, Ted Lasso, Morning Show, Pachinko itd itp, no tak, jest lektor AI... ale nie do wszystkiego, do azjatyckich nie robią
ChudyXp 54 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 13 godzin temu, tgolik napisał(a): Nie dzisiaj, tylko jak masz rodzinę. Pełen dom ludzi i nie dasz rady bez lektora. Ja mam na to patent słuchawki na uszy żeby nie słyszeć otoczenia tylko to co się dzieje na ekranie siadam przy monitorze i oglądam . Albo w nocy jak wszyscy już śpią 1
tgolik 720 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Słuchawki to luksus. Cały dom jest na mojej głowie więc nie mogę być odcięty. W dniu 6.07.2026 o 13:37, miro napisał(a): nikt nie twierdzi że lektor jest zły, nie raz i nei dwa tu pisaliśmy, sam tak oglądam często seriale, na jednym leci, na drugim coś robię, jak to nazwaliśmy " do prasowania " tylko co innego oglądać z napisami jeśli lektor jest niedostępny, a co innego rezygnowanie z obejrzenia bardzo często świetnych filmów czy seriali, tylko dlatego że lektora nie ma tracicie w ten sposób kawał dobrego kina... choćby właśnie azjatyckiego bardzo duży płacz jest o Apple tv, że jak to , płacę to wymagam lektora, a oni mają polaków w ... Przylądek strachu teraz, wcześniej wdowia zatoka, Ted Lasso, Morning Show, Pachinko itd itp, no tak, jest lektor AI... ale nie do wszystkiego, do azjatyckich nie robią Jest tyle dobrych filmów, seriali i gier, że te bez polskiego lektora/dubbingu spokojnie mogę odpuścić.
ODIN85 4 866 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca To sobie kup słuchawki z trybem transparentnym. 1
tgolik 720 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Nie chcę słuchawek. Wybieram lektora w TV i dubbing w kinie, bo lubię. Edytowane 7 Lipca przez tgolik 2
miro 1 217 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca (edytowane) 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Fajna ta wnuczka TS ma chyba fobię na punkcie takich ślicznych blondi , Elsa, Elizabeth, Oreana.. świetnie się wpisują w ten męski świat takie z pozoru niewiniątka... Edytowane 9 Lipca przez miro
miro 1 217 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca dawać mnie drugi sezon rancza kurła.. ciekawe czy ktoś liczył ilu ludzi w całym uniwersum Yellowstone zabił Rip
j4z 1 816 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 22 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Fajna ta wnuczka w Dutton Ranch Taka młoda a już zrobiona, bleh...
ChudyXp 54 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Godzinę temu, j4z napisał(a): Taka młoda a już zrobiona, bleh... To ona ?? 26 lat serio ?? . Chirurg plastyczny widać że dołożył swoje 5 groszy
CLOWN 3 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 1 minutę temu, ChudyXp napisał(a): To ona ?? 26 lat serio ?? . Chirurg plastyczny widać że dołożył swoje 5 groszy Myślę, że sporo więcej, a na starość to się zrobi masło maślane i nawet pies na nią nie spojrzy
ChudyXp 54 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 2 minuty temu, CLOWN napisał(a): Myślę, że sporo więcej, a na starość to się zrobi masło maślane i nawet pies na nią nie spojrzy Przecież to widać nawet bez okularów wystarczy zobaczyć zdjęcia z np 2013-14 i innych lat lub z dziś no raczej człowiekowi tak szybko pewne części ciała nie rosną o kilka rozmiarów i usta też . Masz racje na starość to wszystko wyjdzie i skończy się gwarancja na aktorstwo
tgolik 720 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 16 minut temu, CLOWN napisał(a): Myślę, że sporo więcej, a na starość to się zrobi masło maślane i nawet pies na nią nie spojrzy Co ty, wierny pies zostaje z człowiekiem do ostatnich chwil. Będzie ją lizał po tych glonojadzich.
CLOWN 3 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 3 minuty temu, tgolik napisał(a): Co ty, wierny pies zostaje z człowiekiem do ostatnich chwil. Będzie ją lizał po tych glonojadzich. Zależy do czego będzie bardziej wierny. Widoków czy zer na jej koncie. 14 minut temu, ChudyXp napisał(a): Przecież to widać nawet bez okularów wystarczy zobaczyć zdjęcia z np 2013-14 i innych lat lub z dziś no raczej człowiekowi tak szybko pewne części ciała nie rosną o kilka rozmiarów i usta też . Masz racje na starość to wszystko wyjdzie i skończy się gwarancja na aktorstwo Aktorstwo jak aktorstwo. Wszystkie lusterka będą pękać i myśleć co to na mnie patrzy i za co.
ChudyXp 54 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 2 minuty temu, CLOWN napisał(a): Aktorstwo jak aktorstwo. Wszystkie lusterka będą pękać i myśleć co to na mnie patrzy i za co. Lindsay Lohan lat 40 a to co dodają na Instagram czy gdzieś to już albo filtry albo Photoshop
CLOWN 3 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Godzinę temu, ChudyXp napisał(a): Lindsay Lohan lat 40 a to co dodają na Instagram czy gdzieś to już albo filtry albo Photoshop Może i tak, a może wiesz to było jej skryte marzenie, albo "plastikowe" zatrzęsła mu się ręką, albo za dużo wstrzyknął tu i tam i wyszło co wyszło. Nikt nie jest geniuszem. Chirurg plastyczny też człowiek i może mu ręką polecieć jak informatykowi po płycie głównej przykładowo śrubokręt. W każdym razie już nie pokazuj bo jak puszczę Pawia będę musiał iść po nowy monitor
ODIN85 4 866 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 1 godzinę temu, CLOWN napisał(a): Myślę, że sporo więcej, a na starość to się zrobi masło maślane i nawet pies na nią nie spojrzy No ale teraz warto zgrzeszyć
ChudyXp 54 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 25 minut temu, CLOWN napisał(a): W każdym razie już nie pokazuj bo jak puszczę Pawia będę musiał iść po nowy monitor Dlatego nie ma co tak wzdychać nad nią Natalie Alyn Lind 26 Lat bo możliwe że skończy tak samo jak Lohan
CLOWN 3 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): No ale teraz warto zgrzeszyć Jak zgrzeszyć? 2 minuty temu, ChudyXp napisał(a): Dlatego nie ma co tak wzdychać nad nią Natalie Alyn Lind 26 Lat bo możliwe że skończy tak samo jak Lohan Wiesz tam to trzeba się wspierać mocno z producentem i reżyserem wtedy dopiero można wiele, a tą to chyba ślepy i bez czucia w ustach tylko
ChudyXp 54 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 4 minuty temu, CLOWN napisał(a): Jak zgrzeszyć? Wiesz tam to trzeba się wspierać mocno z producentem i reżyserem wtedy dopiero można wiele, a tą to chyba ślepy i bez czucia w ustach tylko Ja nie mam pytań jak grzeszyć , jak to mawiała moja babcia "Ładna buzia ci jeść nie da " zwłaszcza jak ona już w wieku 26 lat ma wstrzyknięte nie wiadomo co i gdzie , zobaczymy za 10 lat czy świat o niej nie zapomni jak przesadzi z chirurgiem albo jak buzia się zmieni i już nie będzie tak ładnie wyglądać na zdjęciach i w kamerach
CLOWN 3 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 3 minuty temu, ChudyXp napisał(a): "Ładna buzia ci jeść nie da " Moja Babcia była dużo, dużo szczersza "Ładna dupa nie na karmi, tak samo osra jak brzydka"
Rekomendowane odpowiedzi