Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no zapomniałem:E

https://rozrywka.spidersweb.pl/netflix-filmy-seriale-scrollowanie-podczas-ogladania-matt-damon

4 minuty temu, j4z napisał(a):

Olej. Ludzie za pomocą tekstów, jaki zacytowałeś, próbują się dowartościować. A Ty @ODIN85, życia innym nie układaj. :hihot:

Lektor jest dobry, bo nie trzeba cały czas patrzeć na ekran i ma siłę przebicia przez szum dnia codziennego. 

Dubbingu za to nienawidzę. :p

.

Opublikowano (edytowane)

Myślałem o tym ostatnio. Kiedyś ludzie odpalili kablówkę, żeby leciała w tle. Dzisiaj odpalają Netflix. Ten artykuł wcale nie musi oznaczać, że każdy, kto tak robi, musi być głupi. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano

nikt nie twierdzi że lektor jest zły, nie raz i nei dwa tu pisaliśmy, sam tak oglądam często seriale, na jednym leci, na drugim coś robię, jak to nazwaliśmy " do prasowania "

tylko co innego oglądać z napisami jeśli lektor jest niedostępny,

a co innego rezygnowanie z obejrzenia bardzo często świetnych filmów czy seriali, tylko dlatego że lektora nie ma

tracicie w ten sposób kawał dobrego kina... choćby właśnie azjatyckiego

bardzo duży płacz jest o Apple tv, że jak to , płacę to wymagam lektora, a oni mają polaków w ...

Przylądek strachu teraz, wcześniej wdowia zatoka, Ted Lasso, Morning Show, Pachinko  itd itp, no tak, jest lektor AI... ale nie do wszystkiego, do azjatyckich nie robią  ;)

Opublikowano
13 godzin temu, tgolik napisał(a):

Nie dzisiaj, tylko jak masz rodzinę. Pełen dom ludzi i nie dasz rady bez lektora.

Ja mam na to patent słuchawki na uszy żeby nie słyszeć otoczenia tylko to co się dzieje na ekranie siadam przy monitorze i oglądam . Albo w nocy jak wszyscy już śpią 

• Upvote 1
Opublikowano

Słuchawki to luksus. Cały dom jest na mojej głowie więc nie mogę być odcięty.

W dniu 6.07.2026 o 13:37, miro napisał(a):

nikt nie twierdzi że lektor jest zły, nie raz i nei dwa tu pisaliśmy, sam tak oglądam często seriale, na jednym leci, na drugim coś robię, jak to nazwaliśmy " do prasowania "

tylko co innego oglądać z napisami jeśli lektor jest niedostępny,

a co innego rezygnowanie z obejrzenia bardzo często świetnych filmów czy seriali, tylko dlatego że lektora nie ma

tracicie w ten sposób kawał dobrego kina... choćby właśnie azjatyckiego

bardzo duży płacz jest o Apple tv, że jak to , płacę to wymagam lektora, a oni mają polaków w ...

Przylądek strachu teraz, wcześniej wdowia zatoka, Ted Lasso, Morning Show, Pachinko  itd itp, no tak, jest lektor AI... ale nie do wszystkiego, do azjatyckich nie robią  ;)

Jest tyle dobrych filmów, seriali i gier, że te bez polskiego lektora/dubbingu spokojnie mogę odpuścić.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Fajna ta wnuczka

obraz.thumb.png.8a9ea04a6cd163effb94d33e3f078b06.png

TS ma chyba fobię na punkcie takich ślicznych blondi , Elsa, Elizabeth, Oreana.. świetnie się wpisują w ten męski świat takie z pozoru niewiniątka...

Edytowane przez miro
Opublikowano
2 minuty temu, CLOWN napisał(a):

Myślę, że sporo więcej, a na starość to się zrobi masło maślane i nawet pies na nią nie spojrzy :clap:

Przecież to widać nawet bez okularów wystarczy zobaczyć zdjęcia z np 2013-14 i innych lat lub z dziś no raczej człowiekowi tak szybko pewne części ciała nie rosną o kilka rozmiarów i usta też . Masz racje na starość to wszystko wyjdzie i skończy się gwarancja na aktorstwo 

Opublikowano
16 minut temu, CLOWN napisał(a):

Myślę, że sporo więcej, a na starość to się zrobi masło maślane i nawet pies na nią nie spojrzy :clap:

Co ty, wierny pies zostaje z człowiekiem do ostatnich chwil. Będzie ją lizał po tych glonojadzich. 

Opublikowano
3 minuty temu, tgolik napisał(a):

Co ty, wierny pies zostaje z człowiekiem do ostatnich chwil. Będzie ją lizał po tych glonojadzich. 

Zależy do czego będzie bardziej wierny. Widoków czy zer na jej koncie. :D

14 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Przecież to widać nawet bez okularów wystarczy zobaczyć zdjęcia z np 2013-14 i innych lat lub z dziś no raczej człowiekowi tak szybko pewne części ciała nie rosną o kilka rozmiarów i usta też . Masz racje na starość to wszystko wyjdzie i skończy się gwarancja na aktorstwo 

Aktorstwo jak aktorstwo. Wszystkie lusterka będą pękać i myśleć co to na mnie patrzy i za co.

Opublikowano
2 minuty temu, CLOWN napisał(a):

Aktorstwo jak aktorstwo. Wszystkie lusterka będą pękać i myśleć co to na mnie patrzy i za co.

gallery_1515262469_637015.jpg

Lindsay Lohan lat 40 a to co dodają na Instagram czy gdzieś to już albo filtry albo Photoshop :) 

Opublikowano
Godzinę temu, ChudyXp napisał(a):

Lindsay Lohan lat 40 a to co dodają na Instagram czy gdzieś to już albo filtry albo Photoshop :) 

Może i tak, a może wiesz to było jej skryte marzenie, albo "plastikowe" zatrzęsła mu się ręką, albo za dużo wstrzyknął tu i tam i wyszło co wyszło. Nikt nie jest geniuszem. Chirurg plastyczny też człowiek i może mu ręką polecieć jak informatykowi po płycie głównej przykładowo śrubokręt.

W każdym razie już nie pokazuj bo jak puszczę Pawia będę musiał iść po nowy monitor :D

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

No ale teraz warto zgrzeszyć:lovin:

Jak zgrzeszyć?  :P 

2 minuty temu, ChudyXp napisał(a):

Dlatego nie ma co tak wzdychać nad nią Natalie Alyn Lind 26 Lat bo możliwe że skończy tak samo jak Lohan 

Wiesz tam to trzeba się wspierać mocno z producentem i reżyserem wtedy dopiero można wiele, a tą to chyba ślepy i bez czucia w ustach tylko :P 

Opublikowano
4 minuty temu, CLOWN napisał(a):

Jak zgrzeszyć?  :P 

Wiesz tam to trzeba się wspierać mocno z producentem i reżyserem wtedy dopiero można wiele, a tą to chyba ślepy i bez czucia w ustach tylko :P 

Ja nie mam pytań jak grzeszyć , jak to mawiała moja babcia "Ładna buzia ci jeść nie da " zwłaszcza jak ona już w wieku 26 lat ma wstrzyknięte nie wiadomo co i gdzie , zobaczymy za 10 lat czy świat o niej nie zapomni jak przesadzi z chirurgiem albo jak buzia się zmieni i już nie będzie tak ładnie wyglądać na zdjęciach i w kamerach 

Opublikowano
3 minuty temu, ChudyXp napisał(a):

"Ładna buzia ci jeść nie da " 

Moja Babcia była dużo, dużo szczersza :D "Ładna dupa nie na karmi, tak samo osra jak brzydka" :banana: