Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
IOD sie bardziej nagrzewa sprawdzam te timingi co u jurka na 8200 chodza, czy u mnie po 1h i potem restarcie dalej tylko 30min , czy moze bedzie ok, z tym ze teraz wlasnie sprawdzam z FCLK 2167 a wczesniej to bylo 8000/2000 co tez jest nie bez znaczenia dla IMC. 8000/2000 i 8400/2100 jest w sumie najtrudniejsze dla IMC. -
Przez Kris194 · Opublikowano
No to jak rozumiem skoro wiesz, że były plany wcześniej to jak myślisz, dlaczego nie wybudowano tego? Przypominam, że komunizm w Polsce się skończył 35 lat temu. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Można też kupić chiński mini wzmacniacz klasy D. Z polecanych np xy AP50h a do tego szukac jakies kolumienki. Za 100zl zlozylem sobie tak zestawik, ktory imho gra lepiej niz aktywne glosniki jakie przewinely sie przez moje rece. Mialem kiedys te Edifier 1600 i je odeslalem bo mnie wkurzala troche zbyt ostra gora i waska scena. Pozniej testowalem Fendy. R30bt byla spoko az, ktoregos dnia padla i wymienili na r40bt. R40bt troche wiecej basu niz r30bt, a tak to podobnie graja. -
Przez Kamil1 · Opublikowano
No bardziej skłaniam ku AM4, płyta AM4 procek ryzen razem 900 zł a 1700 intel gdzieś 1200 zł różnica 300 zł nie dużo nie było by problemu dodać te 3 stówy, tylko intel mnie odstrasza bo jest prądożerny i tu jest problem. -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
Osobiście polecę Edifier MR4 (scena/efekty) nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz , próg wyżej to Kali IN-5. Należy pamiętać że to monitory bliskiego pola.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi