eciepecie 98 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Panowie jak na tą chwilę optymalizacja, jest shutter itp?
Reddzik 2 896 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 A właśnie jeśli chodzi o ulepszanie, co polecacie ulepszać, od czego zacząć, pistolet i samą postać, np recoil w pistolecie? dmg- potrzeba sporo, a póki co mam za mało by móc to wykupić, a w przypadku postaci, to miejsce w ekwipunku? wytrzymałość/hp? Wiem, że mógłbym poszukać w google ale wiem że graliście, a oczekuję jedynie od czego zacząć, bez dalszego "psucia" zabawy.
Necronom 458 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 (edytowane) Miejsca w ekwipunku i miejsca na złom na początku, bo ciągle będziesz żonglować co wyrzucać. A broń to pistolet i shotgun. Redukcja odrzutu i power, a reszta później. Edytowane 12 Grudnia 2025 przez Necronom
ODIN85 3 693 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Raczej pojemność magazynka bo wtedy więcej amo możemy zbierać.
Necronom 458 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 (edytowane) Niby pod jakim względem? Rozbudowanie pojemności magazynka w broni nie sprawia, że w slocie w ekwipunku jest więcej ammo. Edytowane 12 Grudnia 2025 przez Necronom
Vulc 2 277 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Pewnie chodziło mu o to, że można trzymać więcej ammo w samym magazynku. Co jest faktem, ale opłacalność akurat tego upgrejdu jest raczej dyskusyjna.
tgolik 584 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 12 godzin temu, Vulc napisał(a): Pewnie chodziło mu o to, że można trzymać więcej ammo w samym magazynku. Co jest faktem, ale opłacalność akurat tego upgrejdu jest raczej dyskusyjna. Tyle, że upgrade magazynka kupisz za pieniądze, natomiast wolny slot ekwipunku wymaga już rdzeni.
Vulc 2 277 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgadzam się, ale na początku, jak nie ma kasy, nie jest to specjalnie opłacalny upgrejd. Później już z kasą problemu nie ma, więc można inwestować. 1 1
Reddzik 2 896 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Dzięki za wyjaśnienie, póki co kupowałem amunicję jak i ulepszałem nasz rynsztunek. Na pewno z tego co widzę, to warto rozwijać miejsce, bo im więcej tym lepiej- pomieścimy amunicję jak i fiołki do leczenia czy inne rzeczy, które nam pomogą. 1
Vulc 2 277 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Tak, miejsce przede wszystkim. Zasadniczo nie ma też potrzeby kupować ammo, ale to już kwestia sposobu gry. Wymogiem jest wręcz aby wykorzystywać otoczenie typu wybuchowe obiekty, tak się ustawiając aby eksplozja trafiła jak największą liczbę wrogów. Jeśli przeciwnicy są blisko punktu kontrolnego z podajnikiem kanistrów ogniowych, warto ich używać do ich eliminacji i za darmo odzyskiwać kanister. 1
Rekomendowane odpowiedzi