Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co ma do tego moderacja, dopóki nie pojawia się piracki content na forum? lol.

Teraz, Necronom napisał(a):

moderacja jasno napisała

Co napisała? Jeżeli było w reg. musiałem zapomnieć, bo oczywiście czytałem go, jak każdy. 

Opublikowano

Uwaga Panowie.

Co do piractwa, dopóki ktoś chamsko tego nie promuje to nie widzę problemu.

Ale to nie oznacza też ze w każdym temacie z grami teraz mamy się chwalić, że ograliśmy czy wyrzuciliśmy z dysku "demo".

Mówiąc krótko osoby które nachalnie będą się chwaliły demami zostaną ukarane.

Więc róbta co chceta, ale zachowajta pewne rzeczy dla siebie.

Dziękuje za uwagę.

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano
19 minut temu, j4z napisał(a):

Czyli nie można gadać. A mamy to w reg? 

Zostanie to doprecyzowane w regulaminie żeby nie było niedomówień -  bo widać,że niektórym się krew gotuje w żyłach 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To jakie to lata? Bo jak latałem staremu po fajki do kiosku (Sporty plus zapałki, czasami Trybuna Ludu) to żadnego wina i piwa tam nie uświadczyłem.

Edytowane przez Ryszawy
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Necronom napisał(a):

Bo ta gra nie ma dema? I każdy kto pisze, że gra na demie wiadomo, że ukradł. Ale moderacja się jasno w tej kwestii wypowiedziała.

gdzie, bo nic nie widzę aby się ktoś z moderacji wypowiadał w oficjalnym komunikacie. 

od czasu migracji  było można tutaj swobodnie rozmawiać na temat piratów w odróżnieniu od pclola, 

czyżby elyta moderska z pclol dopadła się do władzy,  i kto narzuca cenzurę, wymusza presję, Ci co kupili za pełną kwotę, gra okazała się średnia i są w plecy a ktoś ktoś innyypomyślał? :)

Disclaimer: pod żadnym pozorem nie propaguję  oraz nie namawiam do piractwa, sam ciężko pracuję aby dać zarobić złodziejskim korpo. 

Edytowane przez samsung70
  • Confused 2
Opublikowano

Po 2,5h gry jestem na TAK

jedyne co naprawić trzeba było, to poziom czerni, kilka minut i zrobione.

Walka nie jest wymagająca uniki, strzały w garnek, miotacz i butle z gazem załatwiają sprawę. 

Mam chyba strzelbę? Ale jej jeszcze nie miałem potrzeby użycia. Ammo i med też nie brakuje. Brakuje miejsca w ekwipunku, ale to można kupić.

• Thanks 1
Opublikowano
6 godzin temu, leven napisał(a):

No już demo poszło w diabły. Chciałem w coś nowego popykać, ale to fakt, nie dla mnie :(

Bo to mułowate jakieś jest. 

Poruszanie się jest podobne do WOT - niszczyciel czołgów :E 

Potem da się przyśpieszyć postać. Pod sam koniec:E

3 godziny temu, SylwesterI. napisał(a):

Po 2,5h gry jestem na TAK

jedyne co naprawić trzeba było, to poziom czerni, kilka minut i zrobione.

Walka nie jest wymagająca uniki, strzały w garnek, miotacz i butle z gazem załatwiają sprawę. 

Mam chyba strzelbę? Ale jej jeszcze nie miałem potrzeby użycia. Ammo i med też nie brakuje. Brakuje miejsca w ekwipunku, ale to można kupić.

Nie bój się będzie wymagająca;)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, samsung70 napisał(a):

od czasu migracji  było można tutaj swobodnie rozmawiać na temat piratów w odróżnieniu od pclola, 

czyżby elyta moderska z pclol dopadła się do władzy,  i kto narzuca cenzurę, wymusza presję, Ci co kupili za pełną kwotę, gra okazała się średnia i są w plecy a ktoś ktoś innyypomyślał? :)

Disclaimer: pod żadnym pozorem nie propaguję  oraz nie namawiam do piractwa, sam ciężko pracuję aby dać zarobić złodziejskim korpo. 

Tak, korpo, które daje pracę setkom czy tysiącom ludzi (i jest w większości własnością funduszy emerytalnych i np. PPK) jest złodziejskie, Ty za to ciężko pracujesz a mówienie o kradzieży gier, jest cacy.:kwasny:

Edytowane przez tgolik
Opublikowano

Gra ktoś tu na oledzie z włączonym FG? 

U mnie jak włączę FG to mam stroboskop na ciemnych tlach że oczy wypala i łzawią, obojętnie ile klatek brązowych mam, nawet jak ponad 60 to dalej migocze I TV LG I monitor Alienware :/. 

W stalker 2 lub Hell is Us z FG nic nie migota... 

Co tu jest spartolone... %-)

Opublikowano
1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a):

Gra ktoś tu na oledzie z włączonym FG? 

U mnie jak włączę FG to mam stroboskop na ciemnych tlach że oczy wypala i łzawią, obojętnie ile klatek brązowych mam, nawet jak ponad 60 to dalej migocze I TV LG I monitor Alienware :/. 

W stalker 2 lub Hell is Us z FG nic nie migota... 

Co tu jest spartolone... %-)

Sprobuj wylaczyc „wyostrzenie” jeżeli masz włączone. Ja przy DLAA jakieś dziwne artefakty miałem w innych grach i to był problem. Nie wiem czy to ma cos wspólnego z Twoim problemem.