Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@miroU mnie w tym momencie: 1. R5 8400f + B650M + RX6600 - nie ma 2. R7 7800x3d + B850 + RX9070XT - jest 3. R5 7600 + B650 + RX9070XT - jest 4. R5 7600 + B650 + RX6950XT - jest Wszystkie na W11 i stery 25.12.1. -
Przez Art385 · Opublikowano
Z grubsza potestowałem drugiego 9070XT i no różnic znaczących to nie ma zbytnio. UV identyczne w doomie na XeSS. Jedna karta ma deltę 22-23 stopnie ale wyżej boostuje o jeden stopień (kilkanaście mhz) HS identycznie 85 za to rdzeń chłodniejszy trochę W tej katowałem pamięć memtestem i 2805 powinno być git, bo test sypie się na 2822 po około 3h i długotrwałych 92 stopniach. W pierwszej jeszcze muszę memki przeczołgać parę h bo max męczyłem 30 minut ale ta ma deltę mniejszą bo 18-19 stopni trochę cieplejszy rdzeń. W 3dmarkach zapewne różnice na tych samych nastawach pewnie na poziomie kilkunastu pkt będą W sumie powiem, że to całkiem spoko, bo na rdna3 to asrock miał taki rozrzut między kartami, że się płakać chciało a tutaj -
Przez Qrdello · Opublikowano
TUF 3080Ti. Bez kombinowania z czymkolwiek praktycznie jej nie słychać. Założyłem PTM. No ale wciąga te 350W -
Przez Fatality · Opublikowano
W 2027 będę bardzo zdziwiony jak dolar będzie poniżej 4zł. A chyba wszyscy się domyślają jakie mogą być ceny jak dolar wróci nawet na te 4.10/4.20 -
Przez ju-rek · Opublikowano
Mam dwie pompy Apex, jedna pracuje od maja, druga kupiona przed świętami Bożego Narodzenia. Dobrze, że mam jeszcze w zapasie jedną D5 Aquacomputer.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi