voltq 1 372 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia 19 minut temu, Kamiyanx napisał(a): A skąd wiecie, że będą gwałcić Polki, a nie np. Polaków? LGBT ma 20% w pokoleniu Z. Zachodnia i północna Statystyka Bracie
Klakier1984 726 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 4.04.2025 o 22:32, Kamiyanx napisał(a): A skąd wiecie, że będą gwałcić Polki, a nie np. Polaków? LGBT ma 20% w pokoleniu Z. Ja obstawiam, że 30%- kto da więcej ??
Áltair 270 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Chyba naukowy Bełkot podawał, że 50% ludzi na świecie jest homo/ze skłonnością do bycia homo (skala Kinsleya). 1
crush 3 575 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 4 godziny temu, Áltair napisał(a): Chyba naukowy Bełkot podawał, że 50% ludzi na świecie jest homo/ze skłonnością do bycia homo (skala Kinsleya). No to ma dobrą nazwę kanału. A te 20% w zetkach to ile gejów i lesbijek, a ile aseksualnych atencjuszy? 🤔
Áltair 270 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Z aseksualnymi to jest zagwozdka. Nigdy nie udało mi się spotkać takiej osoby, ani na żywo ani w sieci. Więc albo się ukrywają, albo to jakaś ściema, że 1,5% ludzi na świecie to asy. Chyba robiona była ankieta pod tym względem, więc można ją było wypełnić dla jaj. 1
209458 268 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) W dniu 4.04.2025 o 14:32, Kamiyanx napisał(a): No a jaki jest ratunek, hmm? Biali nie chcą się rozmnażać – fakty. No tu masz pełną piramidę, a nie proporcje https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Birmingham#/media/File:Population_pyramid_of_Birmingham_by_ethnicity_in_2021.svg Łatwo zobaczyć co by było jak by zostało tylko niebieskie - 30% populacji w wieku produkcyjnym pracuje na 20% nieletnich i 50% emerytów. Edytowane 7 Kwietnia przez 209458
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 6 godzin temu, Áltair napisał(a): Z aseksualnymi to jest zagwozdka. Nigdy nie udało mi się spotkać takiej osoby, ani na żywo ani w sieci. Ja na studiach miałem jednego kolegę. W ogóle nie obczajał nikogo. Ani kobiet, ani mężczyzn. 1
Áltair 270 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia To może jeszcze nikogo odpowiedniego nie spotkał? Asy normalnie się zakochują i nawiązują relacje, ale nie są kompletnie zainteresowane seksem albo w bardzo niewielkim stopniu.
voltq 1 372 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 34 minuty temu, Áltair napisał(a): To może jeszcze nikogo odpowiedniego nie spotkał? Asy normalnie się zakochują i nawiązują relacje, ale nie są kompletnie zainteresowane seksem albo w bardzo niewielkim stopniu. Widocznie tak było albo nie był zainteresowany towarzystwem, część ludzi lubi samotne życie
Totek 774 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Albo już się dość nawkurzał w relacjach, im starszy jestem tym bardziej aseksualny się staje. 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 8 godzin temu, Totek napisał(a): Albo już się dość nawkurzał w relacjach, im starszy jestem tym bardziej aseksualny się staje. Kwestia dobrego dobrania się , jak ktoś się dobierał po wyglądzie to zazwyczaj skończył rozwodem 2
Totek 774 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Dlatego jestem za tym by faceci przechodzili szybciej, w wieku 60 lat tak jak kobiety. Wystarczy rzucić tym tekstem na imprezie rodzinnej i można spokojnie wyjść na papierosa i obserwować zadymę przy stole 2 2 1
voltq 1 372 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) https://www.pulshr.pl/prawo-pracy/mlodzi-polacy-chca-zeby-kobiety-pracowaly-dluzej-albo-mezczyzni-krocej,111467.html W 2023 roku w Polsce wskaźnik dzietności wyniósł 1,158, co oznacza, że na 1 000 kobiet w wieku rozrodczym urodziło się 1 158 dzieci. Jest to znacznie poniżej poziomu zastępowalności pokoleń, który wynosi 2,1. Edytowane 13 Kwietnia przez voltq
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia W dniu 12.04.2025 o 19:18, kubikolos napisał(a): oto nasz sposob na demografie Bzdury z wykopu. 2 3
Áltair 270 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Dobija mnie już ten trend z tymi lalkami, wszyscy je wrzucają. Albo "przerób mnie na mojego zwierzaka czy mojego zwierzaka na człowieka". 1 1
Camis 5 885 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia Tego kryzysu już nie da się cofnąć, już dawno jest za późno na działanie.
voltq 1 372 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia https://wykop.pl/link/7689183/przy-obecnej-dzietnosci-1-1-za-4-pokolenia-bedzie-tylko-5-mln-polakow
Badalamann 982 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia AI to zmiana, nie kryzys. Przyzwyczajcie się i dostosujcie. Alternatywa to wypadnięcie na margines do "dziadersów".
Camis 5 885 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Tak tak mityczne AI będzie w Polsce pracowało zamiast masy potrzebnych fizycznych do pracy. //edit, chodziło mi o kryzys demograficzny. Edytowane 14 Kwietnia przez Camis
adashi 1 637 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Godzinę temu, Camis napisał(a): Tego kryzysu już nie da się cofnąć, już dawno jest za późno na działanie. Trzeba nie widzieć tego jako kryzysu, tylko jako jeden z etapów ewolucji cywilizacyjnej. I do tego dostosować gospodarkę, a nie łkać i walczyć z wiatrakami lub udawać, że się to robi. 2
Badalamann 982 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Ja wyżej pisałem o AI. Na demografie "lekarstwem" jest migracja. Tak czasowa "pracownicza" na braki pracowników, jak stała np z Ukrainy, Białorusi z czasem pewne też Indii, na braki ludności. Obie metody już stosujemy.
adashi 1 637 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Godzinę temu, voltq napisał(a): https://wykop.pl/link/7689183/przy-obecnej-dzietnosci-1-1-za-4-pokolenia-bedzie-tylko-5-mln-polakow W link nawet nie wchodzę, ale już po tytule widzę, że jakiś tytan intelektu w obliczeniach przyjął, że para rodziców umiera natychmiast po urodzeniu bombelka. Albo przymuł, albo jajcarz prowokator. 1
Rekomendowane odpowiedzi