leven 873 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 14 godzin temu, aureumchaos napisał(a): Hani Rani - Dancing with the ghost Ale dobrze znow biegac Gra ma swoje momenty. Jeszcze w bagażu samochodu brakuje 2
dawidoxx 1 047 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ds2 jest lepsze pod względem interfejsu użytkownika? czy dalej mamy to samo co w 1?
azgan 1 373 Opublikowano 21 Marca Autor Opublikowano 21 Marca 21 minut temu, leven napisał(a): Jeszcze w bagażu samochodu brakuje Jakie to jest głupie 🤭😂
aureumchaos 646 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Mam 16h za soba tylko na nogach DS1 tez cala przebieglem. Musze w koncu zdobyc te egzoszkielety to bedzie troche szybciej Ja zostawiam nilkly slad weglowy Samochody, motory, ciezarowki to cheat Mam nadzieje ze pozniej beda tez te wozki co sie do tylka przyczepialo to wiecej cargo wpadnie . 1 1
ODIN85 4 253 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 25 minut temu, aureumchaos napisał(a): Mam 16h za soba tylko na nogach DS1 tez cala przebieglem. Musze w koncu zdobyc te egzoszkielety to bedzie troche szybciej Ja zostawiam nilkly slad weglowy Samochody, motory, ciezarowki to cheat Mam nadzieje ze pozniej beda tez te wozki co sie do tylka przyczepialo to wiecej cargo wpadnie . Na nogach to bym nie dał rady tego skończyć 2
Kadajo 8 946 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Na razie to bieganie i chodzenie w tej gierce jest najlepsze. Nigdy nie myślałem ze chodzenie w grze może być takie fajowe Co prawda ja ogrywam jedynkę, ale to jeden czort 1 4
Jaycob 2 362 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Ds2 jest lepsze pod względem interfejsu użytkownika? czy dalej mamy to samo co w 1? Zupełnie inna liga. Sporo rzeczy zostało tu usprawnionych. Masz kabury na pistolet, dodatkową amunicję, granaty, automatyczne układanie ładunku, a samo UI działa dużo szybciej. Po prostu gra się wygodniej. 1
Reddzik 3 350 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Będą bagażniki, będą tyrolki, ja budowałem autostrady, tyrolki cała prawie sieć, wyciągałem ze wspólnego schowka wszelkie materiały do budowy i składowałem w prywatnym magazynie, by potem użyć do budowy, naprawy. 1
aureumchaos 646 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ja pomagam porterom czym moge, nawet podbudowalem autostrtrady kawalek chociaz nie uzywam. Wrzucam jakies metale jak nie uzywam rozsiewam Like... Najdziwniejszy multiplayer (i w sumie jedyny w jaki gram/gralem) jaki widzialem. Ale drabiny czasem z nikad sie przydaja i sam stawiam jak mam Bieganie, chodzenie, lapanie rownowagi, pocieszanie Lou to core tej gry Mam juz egzoszkielet to teraz mozna pocinac, na plecaku antygrawitony to kurierzy z pyszne.pl sie nie umywaja do mnie 2
YouKnowSedri 39 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Element wpływu innych graczy na siebie to coś zajebisteg w tej grze, pamiętam jak w jedynce stawiałem drabiny czy tyrolki i widziałem później masę reakcji od osób których które z nich korzystały. 1 1
aureumchaos 646 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Dokladnie, co chwile ktos uzywa mojego schronu czy generatora Ja tez rozdaje liek na lewo i prawo. 3
leven 873 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 38 minut temu, aureumchaos napisał(a): Ja pomagam porterom czym moge, nawet podbudowalem autostrtrady kawalek chociaz nie uzywam. Wrzucam jakies metale jak nie uzywam rozsiewam Like... Najdziwniejszy multiplayer (i w sumie jedyny w jaki gram/gralem) jaki widzialem. Ale drabiny czasem z nikad sie przydaja i sam stawiam jak mam Bieganie, chodzenie, lapanie rownowagi, pocieszanie Lou to core tej gry Mam juz egzoszkielet to teraz mozna pocinac, na plecaku antygrawitony to kurierzy z pyszne.pl sie nie umywaja do mnie Bydlęca moc W sumie, jak ma gość jakikolwiek połączenie z Sidebandem, to wszystko jest możliwe. 1
Luki_ 37 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 7 godzin temu, azgan napisał(a): A mnie przeciwnie + kocham jego przerywniki filmowe nie chodziło mi a jakość samych scen ale o fabule która jest tak często idiotyczna i zagmatwana ze i tak nic z niej nie wynosisz ,obejrzałem skrót fabuły wczoraj 10 minutowy to mi wystarczy . Kojimbo pisze te dziwactwa po grzybach na bank. (: Same sceny sa kręcona jak dobry film technicznie, praca kamery, muzyka . Do tego motion capture i animacja modeli postaci najwyżej półka. Ale jakbym miał grac w gre tylko dla scenek to no nie dał bym rady . 3 godziny temu, Jaycob napisał(a): Zupełnie inna liga. Sporo rzeczy zostało tu usprawnionych. Masz kabury na pistolet, dodatkową amunicję, granaty, automatyczne układanie ładunku, a samo UI działa dużo szybciej. Po prostu gra się wygodniej. No i to mnie zachęciło zeby 2 przejsc jedynka to jest dosłownie irytujący symulator kuriera . Każdy mów ze 2 jest dużo lepie wyważona i dopracowana. @azganjuz w pierwszej części było komiczne ze gramy w super przyszłości a to koleś musi ręcznie nosić paczki zamiast to zostawić robotą. I cyk w dedstreding2 okazuje sie ze tak, teraz zastąpiła go firma z robotami kurierami (: Edytowane 21 Marca przez Luki_ 1
ODIN85 4 253 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Jest taka sama tylko pojazdy są od początku i jest dużo przyjemniej.
Jaycob 2 362 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Teraz, ODIN85 napisał(a): Jest taka sama tylko pojazdy są od początku i jest dużo przyjemniej. Czemu ściemniasz? Nie ma pojazdów od początku. Najpierw trzeba się trochę nachodzić. Motocykl dostajesz dopiero po kilku misjach, a ciężarówki jak dotąd (a jestem na początku 3 rozdziału) nawet nie widziałem. 1
Luki_ 37 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jest taka sama tylko pojazdy są od początku i jest dużo przyjemniej. Nie jest. Każdy o ty pisał w reckach po wersji z ps5. Nawet koledzy wyżej w tym watku. Wiec cos tutaj oszukujesz Spokojnie i tak ogram nie zniechęcisz mnie (: Edytowane 21 Marca przez Luki_
ODIN85 4 253 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Są dużo dużo wcześniej niż w jedynce. Okolice początku. 1 minutę temu, Luki_ napisał(a): Nie jest. Każdy o ty pisał w reckach po wersji z ps5. Nawet koledzy wyżej w tym watku. Wiec cos tutaj oszukujesz Spokojnie i tak ogram nie zniechęcisz mnie (: Ale tu jest typowy syndrom dwójki. Wiemy po jedynce o co chodzi to gra się lepiej.
Luki_ 37 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale tu jest typowy syndrom dwójki. Wiemy po jedynce o co chodzi to gra się lepiej. O widzisz ja nie grałem wiec bede dobrym materiałem do sprawdzenie/obalenia tej tezy . (: Minus wersji pc ze nie można podmienić wersji dlss nawet sprzętowo . Trzeba czekać na łatke. Natywnie działa tylko 4.5 ja wole jednak 4.0 stabilniejszy fps. aplikacja nvidia app ani dlss swaper nie działają w tej grze na razie. Choć dodali ta swoja motele skalowania . ,,Pico,, nieźle działa podobna wydajność ale minimalnie gorszy obraz (migotanie krawędzi ) od dlss wersji K. Edytowane 21 Marca przez Luki_
aureumchaos 646 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca HA, mam juz wozek grawitacyjny, mozna biegac nawet z 600Kg metali i innych pierdolek. Emmmm to mnie zaskoczylo i nie bnylem gotowy Spoiler 1
Jaycob 2 362 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 27 minut temu, Luki_ napisał(a): Kojimbo pisze te dziwactwa po grzybach na bank. (: Możliwe. Kiedyś w wywiadzie Hideo Kojima mówił, że jego ulubioną grą jest Super Mario Bros. 2
aureumchaos 646 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Paczydlo wpadlo i naprawili HDR z DLSS. Mod reno na razie nie dziala ale HDR wyglada tak jak na PICO teraz. Mozna dzialac dalej. 2
Jaycob 2 362 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca W końcu mam egzoszkielet! Teraz to jest udźwig, choć i tak poruszam się motorkiem. Nie po to budowałem te drogi, żeby teraz stały puste. Super, że w końcu dodali możliwość zbierania paczek bez wysiadania z pojazdu. 2
Reddzik 3 350 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Ciężarówka jest najlepsza do automatycznego zbierania paczek, nic nie robisz(nie trzeba klikać) samo zbiera o ile mamy miejsce, nie tylko zbiera paczki ale ma też możliwość zamontowania działka, które ostrzeliwuje wrogów 1 1
aureumchaos 646 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Tiry, tripody i samochody... To ja daje protipa, ze przecież na wozku grawitacyjnym mozna pomykac jak na deskorolce Ja dalej nie zmechanizowany. Czyszcze zadania jakie sie daje na poczatku australi. Mam juz ezgoszkielet lvl 3 1 2
Rekomendowane odpowiedzi