z1k 72 Opublikowano wczoraj o 12:40 Opublikowano wczoraj o 12:40 5 minut temu, sideband napisał(a): Jak ktoś jest fanem serii to może być nieobiektywny Ale chociaż stutter przynajmniej w singlu praktycznie nie występuje to i tak na plus tak dokładnie jest więc może być trochę nagięte Stuttera miałem może 2 razy na 20h gry, więc duży to plus : P
j4z 2 055 Opublikowano wczoraj o 13:05 Opublikowano wczoraj o 13:05 Co? Jeżeli nie nagracie mi gameplayu z pokazanym frametime, to Wam nie uwierzę...
CrooV 107 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Śmiga aż miło w okolicach 60 FPS 4k/Ultra/FSR Q , jedna z najładniejszych gier jaką przyszło mi ogrywać na telewizorku Szkoda że się nie sprzeda, prawdopodobnie bym kupił w normalnej cenie gdyby nie to że za 45zł na miesiąc wziąłem gejpassa i tak zamierzam ograć, tak samo zesztą jak już ograłem części 1-5.
ODIN85 5 339 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 7 godzin temu, sideband napisał(a): Z ta grafika to mocno przesadzacie. Jeszcze ten widoczny szum heh. Jak się włączy pasma włosów to piękny syf na twarzach postaci. Na plus wykonanie postaci poza tym to żadna topka. W nocy jest sztos. Dzień taki se. 1
azgan 2 212 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 12 godzin temu, ODIN85 napisał(a): W nocy jest sztos. Dzień taki se. Bo w nocy jest klimat jak z horrorów to wygląda jak jakieś Raccoon City z Resident Evil 2 12 godzin temu, CrooV napisał(a): Śmiga aż miło w okolicach 60 FPS 4k/Ultra/FSR Q , jedna z najładniejszych gier jaką przyszło mi ogrywać na telewizorku Szkoda że się nie sprzeda, prawdopodobnie bym kupił w normalnej cenie gdyby nie to że za 45zł na miesiąc wziąłem gejpassa i tak zamierzam ograć, tak samo zesztą jak już ograłem części 1-5. Najwięcej fps zjada RTX MegaLights Fakt na dużym TV robi robotę 😁👍
azgan 2 212 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu W dniu 8.10.2026 o 08:16, ODIN85 napisał(a): To połączenie drużynowego Residenta z Władcą Pierścienia Bardziej jak Space Marine z uniwersum Warhammera 40000
ODIN85 5 339 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W jaskini masz wyraźny motyw z Władcy.
slafec 207 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu SkillUp też zrobił recenzję, że gra sama się przechodzi? Uwaga kufer w pobliżu - o tam, do tego znaczniki na każdym kroku. Poza tym stare dobre Gearsy, gameplay utkwił gdzieś w latach 2000. Ta seria potrzebuje rebootu na miarę GoW z 2018 roku, żeby przyciągnąć nowych graczy.
elfuegoxxx 8 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu witam , jest podzielony ekran , na jednym kompie, bo cos net mówi że nie bardzo, moze ktos sprawdzic
azgan 2 212 Opublikowano 49 minut temu Autor Opublikowano 49 minut temu 6 godzin temu, slafec napisał(a): SkillUp też zrobił recenzję, że gra sama się przechodzi? Uwaga kufer w pobliżu - o tam, do tego znaczniki na każdym kroku. Poza tym stare dobre Gearsy, gameplay utkwił gdzieś w latach 2000. Ta seria potrzebuje rebootu na miarę GoW z 2018 roku, żeby przyciągnąć nowych graczy. Przepalili 400 milionów, zabrali z PS5 i dali taki tytuł w dniu premiery do GP z trialem na 14 dni - co mogło pójść nie tak 🤔😅😉? https://ithardware.pl/aktualnosci/gears_of_war_e_day_sprzedaz-54892.html
samsung70 575 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu 33 minuty temu, azgan napisał(a): Przepalili 400 milionów, zabrali z PS5 i dali taki tytuł w dniu premiery do GP z trialem na 14 dni - co mogło pójść nie tak 🤔😅😉? https://ithardware.pl/aktualnosci/gears_of_war_e_day_sprzedaz-54892.html 400 baniek. co tam tyle kosztowalo?
Rekomendowane odpowiedzi